Fedt sted! Masser af specielle byggematerialer og dekorationer der gør det til en unik oplevelse. Vi fik to bokse fra Döner Kartell en med oksekød og en med kylling. Lækre tykke fritter og kebabkød på... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dejlig veltillavet skønt smagende mad. ALT for høje ølpriser og urimelig dyr lemonade! Der var desværre heller ikke ret mange besøgende denne mandag til frokost!
Den mexikanske Moe's Taco bod er modbydelig. Vi bestilte Quasadillas Combo med oksekød & standard Nachos. Kødet var absolut modbydeligt. Måtte smide det ud. Vandet, klamt, farveløst. 209kr ud af vi... Zobacz więcej
Vi skulle holde fødselsdag for 8 mennesker, og reservere derfor et bord. Vi får tildelt et bord med to tilhørende bænke, op af væggen og inde mod nogle stolper. Vi er en gravid, to ældre person... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Storms Pakhus er Fyns største street food marked med 18 madboder, 6 barer og ca. 300 årlige events. Madboderne lukker kl. 21:30. Pakhuset lukker kl. 23:00 hverdage og (ca.) 01:00 fredag/lørdag
Dane kontaktowe
Lerchesgade 4, Storms Pakhus, 5000, Odense C, Dania
- hello@stormspakhus.dk
- stormspakhus.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hej storms
Hej storms! Jeg havde en super dårlig oplevelse på storms den anden dag. jeg var afsted men en kammerat og vi skulle have noget mad og drikke, vi bestiller efterfølgende sushi og så går jeg over for at købe en øl til mig selv(Jeg er 18) og min ven er 17. han skulle ikke have noget men jeg bliver stadig afvist efter at have vist id. Jv.t § 2 står der at det er ulovligt at sælge til unge under 18, og intet om at hvis jeg er ude med min ven, at jeg ikke må købe noget. dette er strengt uacceptabelt. besøg aldrig dette sted!
dårlig logastik til landsholdskamp
vi sidder og har bestilt vores mad, da der kommer en seddel klokken 18.45 om at bordet muligvis vil blive flyttet mellem 19.30-20.30 fordi de viser landsholdskamp…. det er helt usmageligt at der ikke bliver lagt en meddelse ud omkring det noget før, i stedet for at vi nu sidder her med vores mad og muligvis bliver smidt væk
Sweet N’ Street - Cheesecake
Sweet N’ Street.
Cheesecake. BUM. Fruen, datteren og jeg bestilte hver et stykke kage. I alle 3 tilfælde er det UG til kiksebunden, "osten" var mere flødeskum end ost. Vi kunne kun klare ca. 1/3 af stykket så var det simpelthen for "vammelt". Jeg ved hvordan jeg vil have min cheesecake. God bund, en god og let fast flødeost, en smule syrlig. Afsluttet med smagsfuld topping af bær. Som sagt bunden var fin. Kr. 55 pr. stk. ærgerligt.
Her er bare så hyggeligt vi henter Pita…
Her er bare så hyggeligt vi henter Pita gyrus og tager med hjem smagen af Rhodos.Altid lækkert .
Var virkelig en klam oplevelse.
Var virkelig en klam oplevelse.. fik serveret surt gammelt oksekød i min vietnamesisk pandekage.. og endnu mere klamt at det jeg spyttede ud spiste kokken og sagde det ik smagte surt og grimt. Og man kunne tydeligt lugte det var for gammelt kød.. og endnu mere grimt er man arbejde med mad at man ik kun lugte eller smage det.. 🤮
Tiden skal være bedre
Pizzaen var til UG fra “pizza pazza” men de tre tacos fra “Moes taco” var de 45 min om så vi spiste så vær for sig. For pizzaen var der på 7 min plus vi sku ned i den anden ende så alt i alt var det lækker nok men tiden kan de godt gøre bedre.😋☺️
Forfærdelig opførsel
Storms pakhus er helt væk… De står og smider alle unge uskyldige unge drenge væk, som intet har gjort.. helt ærligt come on.. Det er bare ikke iorden. Aldrig kom her.. De reklamere så meget med at man skal komme og spise og se landskamp og jeg ved ikke hvad, men når man endelig er der, så bliver man smidt væk.. WHAT

Moe's Taco
Den mexikanske Moe's Taco bod er modbydelig.
Vi bestilte Quasadillas Combo med oksekød & standard Nachos.
Kødet var absolut modbydeligt. Måtte smide det ud. Vandet, klamt, farveløst. 209kr ud af vinduet.
De standard Nachos blev med oksekød.. selvom vi ikke bedte om det, vi måtte smide dem ud. Kan ikke anbefales.
Extremt hyggeligt
Extremt hyggeligt, venlig betjening altid cool drinks og god mad til fair priser
Vi holdte navngivningsfest for vores…
Vi holdte navngivningsfest for vores datter, og det var super godt. Vores gæster fik et madkort med x-beløb på, og så kunne de bare slå sig løs i mad/drikke boderne. Alle var glade og vi havde fået et godt område, så vi også sad lidt privat. Fino vino baren lavede lækre velkomstdrinks til os, og servicen var i top. Vi fik al den hjælp vi havde behov for. Tusind tak for et godt sted at holde fest :-)
Aldrig julefrokost ved fino vino igen
Aldrig julefrokost ved fino vino igen, falsk markedsføring iht. mad, samt elendigt servitrice som ikke ved hvad de siger.
Var til julefrokost d 18-11-2022
Var til julefrokost d 18-11-2022. 450 for en drinks pakke, hvilket var ok, men vi sad hele aftenen med jakke på fordi de ikke har varme på. Da vi spurgte om de ikke kunne tænde varmekanonerne var svaret, nej.. Og deres banko engagement var rent til grin og ikke planlagt overhovedet.....

Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. Møgbeskidte borde. Kludene, så man selv kan gøre rent, er ulækre.
Og mens man spiser bliver man smidt væk fra bordet, da det var reserveret, dog INGEN skilte ved det bord. Men det var desværre “blevet væk”. Så må de få mere styr på det.

Odpowiedź od Storms Pakhus
Food is bad and expensive.
Food is bad and expensive.
Beverages are overpriced.
Trashy clientele. Dirt everywhere.
Har stået og ventet i baren over en…
Har stået og ventet i baren over en halv time bartenderen gider ikke engang kigge på mog da jeg har købt fri drink til midnat.
Skuffet
Lørdag d 19/4 tog jeg en tur på
Storms med min mand.
Vi kunne ikke bestille bord da Vi “kun” var os 2 og der står på deres hjemmeside at (Du kan booke bord til mellem 4- 8 personer - er I færre end 4, skal I endelig bare komme uden en bord reservation, der vil være plads til jer.)
Men NEJ der var på ingen måde plads der var optaget over alt, efter 30-45 min valgte vi at køre igen og finde et andet sted hvor vi godt kunne bestille bord til 2.
Jeg er langt fra fan
Jeg er langt fra fan. Der er mange måder, man kan lave Street food-steder på. Storms Pakhus er et af de mindre tiltalende af slagsen. Man vælter rundt i hinanden for at kunne købe noget i en af de gnallede madboder. Udvalget er ikke noget at råbe hurra for. Når man så har købt sig et måltid, skal man til at finde en plads, der ligger godt gemt og indpakket i alle de lurvede genfund, en studiemedhælper synes, kunne være fedt på sit kollegieværelse. Man sidder på udtjente stole og bænke ved lige så slidte have- eller klapsammenborde, mens stemningen af klamt får lov at tage bolig i en godt hjulpet på vej af indiemusik og kulørte lamper. Alt sammen for at give indtrykket af, at det bare er knopskydning.
Storm P er ikke mig. Langt fra. Det er det for ulækkert til
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.