At der er mange aktiviteter, som gør det til en sjov og spændende dag for børnefamilier og barnlige sjæle . Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage... Zobacz więcej
Stor ros til Malene, som ydede en super service, da Bornholms Hospitals børneafdeling blev brændt af af et andet firma. Selv om de normal ikke sender varerne til Bornholm, så pakkede hun kasser med op... Zobacz więcej
Så fin service. Både med mail og telefonisk kontakt. Booket allerede 1år frem. Efter at have prøvet at booke slush ice maskine fra et tidligere arrangement. Tak
Vi afholdte vores sommerfest på Odds & Ends. Det var et virkelig godt arrangement. Underholdningen, maden, baren og stemningen var helt i top. Personalet var også super søde og havde styr på alt. Vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji
- Wynajem zamków dmuchanych
- Usługa rozrywek firmowych
- Centrum gry Laser Tag
- Organizator aktywności na powietrzu
- Wypożyczalnia sprzętu na przyjęcia
Napisane przez firmę
Book sjove events og aktiviteter i hele landet, eller få hjælp til planlægning af store som små events, for både erhverv og private. Se mere på Storekugler.dk. Vi har alt du skal bruge til det fedeste polterabend, sjoveste fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest. Lej sjove aktiviteter så som Bumper Balls, Hoppeborge, Slush Ice maskiner, Popcornmaskine, Softicemaskine, Human Footeball, Stødbånd, Promillebriller og +40 andre sjove aktiviteter.
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Dania
- +45 26 71 10 09
- info@storekugler.dk
- storekugler.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Tunefest
Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage til vores Tunefest , som de har gjort det, de sidste tre år .
Mvh Dan Petersen Tunefesten
Så fin service
Tak
TAK🙏🏼
Stafet for livet i Haslev Faxe har haft stor glæde af jeres hoppeborge, sluch ice- og popcornsmaskiner de sidse år🌻
god kvalitet, fantastisk service og rimelige priser🤩 1000 TAK for jeres sponsorat 🙏🏼
Matias Jørgensen var eminent .. Verdens klasse service
Super god kontant og venligt Samarbejde !
Kæmpe anbefaling herfra

Fantastisk service og imødekommenhed
Fantastisk service og imødekommenhed. Pænt og rent udstyr, i rigtig god og ny stand og kvalitet. Kan kun anbefale Storekugler.dk. Vi vil i hvert fald vende tilbage ☺️

Odpowiedź od Storekugler.dk
Jeg syntes ikke om mailen hvor jeg skal anmelde. Man kan ikke se hvad man vælger, så jeg trykkede bare på en og håbede det ikke var helt skævt ;)
Jeg var fint tilfreds, dog syntes jeg at popcornmaskinen var noget nusset i loftet. Jeg rensede den så godt jeg kunne inden jeg sendte den retur.

Odpowiedź od Storekugler.dk
Vi er klar en anden gang!
Super service, levering og afhentning til tiden og ikke mindst virkelig udførlig beskrivelser/video👌🏼
Vi er klar en anden gang!

Odpowiedź od Storekugler.dk
Vi har kun oplevet rigtig god service
Vi har kun oplevet rigtig god service, og giver hermed vores bedste anbefaling! Tak til Magnus fra StoreKugler.dk som faciliterede dagen!

Skuffende oplevelse!
Vi lejede Mega dart som desværre slet ikke levede op til forventningerne. Dartskiven var slidt, og i velcroen sad en del græs, som gjorde at boldene havde meget svært ved at sidde fast. Absolut ikke pengene værd!

Super sjove aktiviteter
Super sjove aktiviteter, sødt personale, fedt loungesæt, der underholdte i løbet af hele aftenenen til sommerfesten i firmaet.

Odpowiedź od Storekugler.dk
Alletiders rar og venlig betjening
Alletiders rar og venlig betjening med et smil på læben

Odpowiedź od Storekugler.dk
God service, venlig betjening ved ændring i ordre og fleksibilitet ift. levering og afhentning.
Stor fornøjelse af hoppeborg, oppustelig basketballbane og slushice samt popkorn.

Odpowiedź od Storekugler.dk
Levering og afhentning var var perfekt…
Levering og afhentning var var perfekt søde og hjælpsomme personale

Odpowiedź od Storekugler.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.