Fællessang i den dejlige have på Storbjerg. En fantastisk hyggelig aften med masser af sang, god musik og fantastisk stemning, som en enkelt kort regnbyge på ingen måde kunne spolere. Så kiggede vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min lille familie og jeg besøgte idag Storbjerg og sikke en dejlig oplevelse ☀️. En skøn butik med smukt garn og tilbehør, men også en smuk have at gå på opdagelse i for store og små 👣🪷🌻🌳🌾... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En dejlig overskuelig butik, men rum til hygge, fordybelse og en faglig inspireret snak til dit måske næste projekt🥰😁 Med god stemning og fabelagtig betjening, er Storebjerg i Bøvling helt klart et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
🎄🎄 27. november var mit første besøg hos Storbjerg, virkelig en hyggelig aften, vi blev modtaget på en afslappet og hjertelig måde, ingen snoppperi🥰 Til kaffe/the blev der serveret det bedste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Storbjerg byder vi indenfor i stuehuset på vores nedlagte landbrug, hvor der nu er plads til kvalitetsvarer indenfor bl.a. strik, lædervarer, interiør, keramik mm. Her er primært Isager garn og Lang Yarn på hylderne. Vi har masser af strikketilbehør og små hyggelige ting i butikken - både til strik, men også en lille værtindegave, hvis det er det, du mangler. Vi byder også på kaffe fra det lokale kafferisteri Hedekaffe, te og hjemmelavet bagværk og frem for alt en hyggelig stund. Man er meget velkommen til at slå sig ned i vores hyggelige orangeri og dejlige og ret store have. Her er ro og tid til fordybelse - ind imellem skal der "kigges huller i luften". Vi arrangerer løbende kurser - find det under arrangementer på hjemmesiden. Her er mulighed for at dygtiggøre sig indenfor strik, men også en hyggelig aften i haven med fællessang i Højskolesangbogen.
Dania
Dejlig butik med super sød og kompetent betjening

Odpowiedź od Storbjerg
Super service, lækre kvaliteter og meget inspirerende med mange opstrikkede modeller og farveprøver på forskellige garnkombinationer. Kommer helt sikkert igen😀

Hyggeligt og dejlig historiefortælling . God service

Odpowiedź od Storbjerg
Man bliver i godt humør over din perlende livsglæde som du spreder hver gang man er sammen med dig eller ser dig på medierne 🌹

Odpowiedź od Storbjerg
Dejligt, du er imødekommende og har styr på numrene på garnet. Rart man kan komme af med det overskydende, hvis det bliver aktuelt

Odpowiedź od Storbjerg
Det er altid spændende at komme på Storbjerg. Der er mange varer at købe.
Man får en varm ankomst. Har man brug for hjælp og vejledning, er Kirsten altid klar.

Odpowiedź od Storbjerg
Hyggelig og dejlig oplevelse. Meget hjælpsom og imødekommende. Masser af lækkert garn og tilbehør.

Odpowiedź od Storbjerg
Altid super hjælpsom og med god tid til vejledning. Det er en stor fornøjelse at handle hos Storbjerg.
Stor hjælpsomhed til at finde ekstra nøgle med anden indfarvning

Odpowiedź od Storbjerg
Hyggelig og spændende butik. Vi fik en dejlig snak og det helt rette garn med hjem ( plus lidt ekstra småting🤗 )

Odpowiedź od Storbjerg
Personligt håndskrevet kort vedlagt de bøger, jeg havde bestilt. Tak for det!
Hurtig levering, God emballage.

Hurtig og god service. Hurtig levering 🚚

Odpowiedź od Storbjerg
Produktet svarer i høj grad til forventningerne
Den personlige hilsen vakte begejstring

Odpowiedź od Storbjerg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.