Reakcja na opinię
Efter omstændighederne med en meget gammel sofa ydede Stil et meget dygtigt arbejde med at ombetrække sofaen til en fin pris. Sofaen fremstår nu som ny. CR København
Reakcja na opinię
Jeg har arvet min bedstefars øreklapstol fra omkring 1930-erne stadig med original betræk. Den står nu som ny - utroligt smukt lavet. Tak Mustafa. Marie-Luise Rye Nielsen
Reakcja na opinię
Vi fik ompolstret 4 stk 100 år gamle spisestuestole som vi er meget ømme overfor. Arbejdet var meget veludført og til vores fuld tilfredshed - og endda færdig før det aftalte tidspunkt! Flot arbejde!
Reakcja na opinię
Om os Vi er et lille team bestående af far og søn, der går op i kvalitet og glade kunder. Vores primære arbejde er møbler og designstole, men vi laver også bådkalecher, bil- og motorcykelopgaver samt forskellige specialopgaver. Med årene har vi opnået stor erfaring gennem mange spændende og udfordrende projekter – vi siger sjældent nej til noget nyt! Vi henter og afleverer gerne opgaverne, og du er også velkommen til at kigge forbi med din opgave. Vi er fleksible med priserne og finder altid en løsning, der passer begge parter, Prisen afhænger af opgavens størrelse og materialevalg, men vi holder altid et realistisk og fair niveau. Du er altid velkommen til at kontakte os – via telefon, sms eller mail, som du finder på vores hjemmeside.
Dania
Vi fik restaureret 8-9 stole, som var i meget varierende beskaffenhed. Resultatet blev virkelig flot og vi er meget tilfredse med både dialogen forud og undervejs. Meget flot håndarbejde, som blev leveret til tiden og indenfor budget. Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Stilpolstring
Vi har fået ombetrukket 2 Siesta stole med skind. De er blevet som nye, flot arbejde og hurtig udførelse.
Største anbefaling herfra.

CR København

Odpowiedź od Stilpolstring
Jeg har lige hentet mine 6 hynder til min båd fra 1972 , de blev om polstret fra original blå til sort og hvid... I helt enkelt design efter mit ønske.
Perfekt arbejde , de er blevet intet mindre end perfekte .
Jeg kan klart anbefale dem og vil bruge den igen hvis behovet der

Odpowiedź od Stilpolstring
Fik ompolstret hynderne til en FDB tremmesofa i klassisk hestedækken-stof hos Mustafa, og det er virkelig blevet fint!
Hurtig eksekvering og rigtig fin pris.
Kan varmt anbefale stedet.

Odpowiedź od Stilpolstring
Glad for at få min sofa hjem igen.
Så flot nypolsteret. Et godt stykke arbejde.

Odpowiedź od Stilpolstring
Alt var som lovet og ser rigtigt ud, meget tilfreds

Odpowiedź od Stilpolstring
Vi har fået ompolstret hynder på lædersofa, læder lænestol og fodskammel. Resultatet er blevet meget flot og særdeles tilfredsstillende. Her til kommer en meget fin service. Vi kan på det varmeste anbefale Mustafa & Sønner.

Odpowiedź od Stilpolstring
Mustafa har ombetrukket 6 spisestuestole de er simpelthen blevet så flotte. Flot stykke arbejde, lavet til tiden. Ja de var endda klar før tid.

Odpowiedź od Stilpolstring
Virkelig veludført reparation. Ser ud som helt ny.

Odpowiedź od Stilpolstring
En gammel lænestol blev sat tip top i stand. Virkelig flot arbejde. God service, virkelig en behageligt oplevelse, at komme i butikken. De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Stilpolstring
Super fint arbejde, havde 5 spisebord stole som jeg fik ombetrukket.
Flot arbejde kan varmt anbefale firmaet til jeres kommende opgaver

Marie-Luise Rye Nielsen

Odpowiedź od Stilpolstring
Mustafa er for det første super venlig og rar. Han ombetrak en af vores stole, og den er blevet så flot! Super hurtigt, og oveni hentede han stolen og afleverede den tilbage for os. Virkelig god service, vi vælger klart Mustafa en anden gang🙂

Odpowiedź od Stilpolstring
Har fået sat nye gjorde på to stole og lavet helt nye hynder. Super flot lavet. Er meget tilfreds. Rigtig god service. Kan i høj grad anbefale virksomheden.

Odpowiedź od Stilpolstring
Jeg har fået ombetrukket en 4-personers sofa og den er flottere end nogensinde. Super service og gode priser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Stilpolstring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.