Een jurk besteld, maar ten eerste duurde het heel erg lang voordat ik hem binnenkreeg en ten tweede kan je zien dat het een goedkope knock-off van China is. De stof is van verschrikkelijke kwaliteit.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik voel me echt opgelicht. Ik heb voor 70 euro een winterjas besteld die ik veel later dan beloofd binnenkreeg en van hele slechte kwaliteit bleek te zijn. Er werd me een gevoerde, wollen winterjas... Zobacz więcej
Helaas weer een product uit China, terwijl ik dacht bij een Nederlands bedrijf te kopen . De warme winterjas van " 70%" katoen is van synthetische flutstof ( brandproef genomen ) en heeft een scheve o... Zobacz więcej
Ik heb een trui model 'Pieter' gekocht en in mijn beleving is een trui nog altijd een gehaakt of gebreid 'iets' van wol of katoen en geen 100% polyester sweaterachtig kledingstuk waarvan je al gaat zw... Zobacz więcej
Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Komt gewoon uit China.
Komt gewoon uit China.. Wacht nu al twee weken en verwacht er niet veel van. Had de recenties op moeten zoeken voordat ik bestelde..dom
Oplichting
Wat een schandalige VRESELIJKE site! KOOP NIKS! ze laten het allemaal super leuk zien op de site. Maar zodra je iets wil terug sturen ho maar! je krijgt 3 opties: 10% geld terug, cadeaubon of vervaging. Op de site zelf staat wel dat je 100% geld terug krijgt ONZIN DUS! SCAMMERS!
NIET hier bestellen!
NIET hier bestellen!
JE KUNT JE PRODUCT NIET RETOURNEREN.
De website laat je geloven dat retourneren gemakkelijk gaat. Dit is NIET waar! Je mag dan je product naar een adres in 'China' verzenden. Je wordt dan ook meteen gewaarschuwd dat het product zoek kan raken en dan krijg je geen geld terug. Je voelt je dus gedwongen om het aanbod aan te nemen dat ze je bjjv 60% terugbetalen en je de aankoop ( die niet past en van zeer slechte kwaliteit is) mag houden.
Schandalig!!!!!!
Informatie op de website klopt helemaal…
Informatie op de website klopt helemaal niet.
Een wollen trui is gewoon een trui van 100% polyester.
Schandalig!

Koop gewoon bij Temu
Heb nog geen ervaring en die gaat er ook niet komen.
Ik heb de trui die ze verkopen maar wél aangeschaft bij Temu!
En dat voor een derde van de prijs die zij rekenen!
U bent dus gewaarschuwd!

Odpowiedź od Permanent Gesloten
Ik denk dat alle gedupeerde een klacht…
Ik denk dat alle gedupeerde een klacht moeten indienen van de oplichterij van Stilovero. Dit is crimineel. Opgelicht net als de andere gedupeerde en vals adres in China, waar je zelf retour koste voor betaald en nogmaals gevraagd naar dit vals adres te sturen.

Odpowiedź od Permanent Gesloten
Do not order from this site
I wish I had looked at the reviews before as I had a similar experience, I thought I was ordering from a Dutch website, waited weeks for the delivery and when it arrived its very cheap quality.
When trying to return (on the website it says easy return) I am told it needs to go to China and only if they recieve it back (things often get lost?) then I get my money back.
Absolutely bad service and I will definitely be more careful in the future.

Absoluut niet bestellen!
Drie jumpsuites (t.w.v. 120,00) besteld op deze site in juni. Eenmaal het pakket ontvangen wat overigens langer duurde dan verwacht, bleek de kwaliteit ontzettend tegen te vallen. Volgens het retourbeleid het pakket retour verzonden (Naar China, 32.00 euro kwijt aan een verzendlabel). Pakket werd uiteindelijk bij de douane vastgehouden, en tot mijn verbazing vandaag (November) opnieuw bij mij thuisbezorgd. Eindstand: 150.00 euro lichter, en niet geholpen door het waardeloze contact vanuit de klantenservice die op geen enkel mogelijke manier met je meedenken of je willen helpen.
Verschrikkelijke website
Verschrikkelijke website, foto’s komen niet overeen met artikel en je kunt niks terugsturen en je krijgt je geld niet terug, kleding mag je wel houden maar de kwaliteit is ronduit SLECHT
Kijk uit met bestellen hier
Kijk uit met bestellen hier, ook ik heb de reviews niet eerst bekeken omdat de website er profi uitziet.Ruim anderhalve week wachten op een hoodie die 3x XL is maar met andere meetwaardes.. dus te klein, €50 weggegooid .. stom
Uitermate zeer slecht
Zeer slecht, lamswollen trui besteld en kreeg 100 procent polyester met aangenaaid kraagje.
Dat deze website nog mag bestaan.
Ga officiële melding maken
Schandalig!!
Schandalig!!! Koop hier niets, retourneren is onmogelijk en je krijgt je geld niet terug! De consumentenbond op de hoogte gebracht van dit bedrijf. Oplichters!!!!
Had ik hier maar eerder gelezen
Had ik hier maar eerder gelezen. Ik dacht dat ik bij een NL website kocht, ook gezien de prijzen. Verzending duurde tergend lang, toen ging ik al twijfelen en het is Chinese troep. Een polo is geen polo maar een wit shirt met gele bedrukking aan de buitenkant. Ik zit nu nog in het retourproces en weiger dit terug te sturen aan China, dat moet de NL verkoper maar doen. Binnen NL retourneren is prima. Mocht de retourservicr enigszins oké zijn geef ik 1 ster extra. Blijft dus gewoon flut. Overigens iets uit China hoeft niet slecht te zijn, maar dit was dat zeker wel.
MISLEIDEND! NIET BESTELLEN, KRIJG JE SPIJT VAN!
14 juli 2 jurkjes besteld, die al veel te laat kwamen. Na 4x mailen dat ik retour wilde kreeg ik pas akkoord en bleek dat het retour moest naar China (25 euro verzendkosten!!).
Het bedrijf laat de consument geloven dat het Nederlands is, en vervolgens moet je retourneren naar de andere kant van de wereld.
6 september geretourneerd, zonder verder instructies. Pakket is nu niet geaccepteerd door de douane, en of dat überhaupt nog terugkomt is maar mijn probleem. Mijn geld is weg, de webshop gaat niet inhoudelijk op mijn mail in.
Valt onder de artikelen oneerlijke handelspraktijken/misleiding en informatieplicht over de kosten van retournering vóór het sluiten van de overeenkomst.
Retour zending wel geaccepteerd maar…
Retour zending wel geaccepteerd maar geen terug betalingen ze verzinnen van alles om er Onderuit te komen. dus advies niet in zee gaan met deze firma
José
Slechte online aanbieder
Jas ontvangen was niet naar mijn verwachting. Dus mail gestuurd.
Meerdere mailen gekregen voor tegoedbon of dat ze wel een een percentage willen tegoed komen en het artikel kan houden. Retour sturen doen ze moeilijk over en kosten voor mij zelf.Grote kans dat artikel via post naar China weg kon raken en dan naar mijn geld kon fluiten.
Kortom koop hier nooit weer.
Ik had een teddy jas besteld.
Ik had een teddy jas besteld.. Toen ik hem na lang wachten binnen kreeg , was het nog erger dan een badjas .. vreselijk en dat voor €69,- !
Nu willen ze me afwimpelen met een tegoedbon .. ik heb een boze mail gestuurd en hopelijk komt me geld terug.
Jammer genoeg had ik de reverenties niet eerst bekeken.. ik hoop dat andere mensen dat wel doen!! Nooit iets bestellen bij ze .
Koop hier nooit wat
Koop hier nooit wat.
Rotzooi zonder enige service.
Dezelfde ervaring als velen.
Verkeerd product geleverd. Op de website stond een mooi katoenen shirt. Er werden plastic shirts geleverd. Terugsturen kon alleen naar China, op je eigen kosten en eigen risico. Heb uiteindelijk na veel vriendelijk mails met nonsens info, 50% van mijn geld terug gekregen. Ben langs geweest op hun adres in Zwolle. Geen bedrijf te bekennen. Ze hebben geen KVK inschrijving. Je krijgt geen factuur met netjes de btw erop. Het retourbedrag kwam uit Duitsland.
Zijn gewoon een stel tussenhandelaren die zich niets aantrekken van wetgeving en rechten van de klacht.
Jij besteld en betaald. Zij bestellen dan in China. Na een week of drie komen de verkeerde spullen, gewoon rotzooi. En dan kun je de spullen niet terugsturen of je geld terugkrijgen. Criminelen.
En de vriendelijke mails komen van Molly. Je hebt er alleen niets aan.
“Besteld nooit bij Stilovera
“Besteld via Stilovera, slechte kwaliteit en weigeren echte retour.
Alleen gedeeltelijke terugbetaling aangeboden na aanhoudende mails gestuurd. Let op: magazijn in China.”
Zo kan je nooit je geld terug krijgen.
Houd er rekening mee dat het retourneren van artikelen naar ons magazijn in China 7 tot 14 dagen kan duren en dat in sommige gevallen pakketten tijdens het transport verloren kunnen gaan, afhankelijk van de koerier. Helaas vallen deze pakketten buiten onze controle. Ons magazijn kan pas een terugbetaling doen nadat het geretourneerde artikel succesvol is ontvangen en geïnspecteerd.

7 september een bestelling geplaatst
7 september een bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen. telefoonnummer op de site werkt niet, via email reageren ze snel maar lossen niks op.
heb mijn aankoop bedrag teruggevraagd maar daar geven ze geen antwoord op, ik krijg een kortingscode toegestuurd, wat heb ik aan een kortingscode als mijn bestelde en betaalde producten niet geleverd worden?
Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.