Step Legal Solicitors Recenzje 503

1. Prawnik
  2. Kancelaria
  3. Prawnik – obrażenia osób
  4. Prawnik – nieruchomości

If you have been involved in an accident and have suffered from a personal injury, or have have received negligent treatment from a Medical professional then contact our expert solicitors to make a claim for compensation. We deal with all sorts of accident claims from Road Traffic accidents, Workplace accidents and Public liability. Our specialist solicitors are also able to assist you if you are considering buying or selling a property. Feel free to contact us for further information.

4,9

Doskonała

Jestem bardzo zadowolona z usług tego…

Jestem bardzo zadowolona z usług tego biura prawniczego. Miła i profesjonalna obsługa. Opłaty nie są wygórowane. Polecam bardzo. W przyszłości skorzystam jeszcze raz. Cenię sobie współpracę z Panem Adamem który wykazał się ogromną cierpliwością i empatią.

6 lutego 2026

Szanowny Panie Aldona,

Bardzo dziękujemy za tak miłe i budujące słowa.

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług oraz że nasza obsługa została odebrana jako profesjonalna i życzliwa. To dla nas niezwykle ważne, aby klienci czuli się zaopiekowani na każdym etapie współpracy, a także mieli pewność co do przejrzystości i uczciwości kosztów.

Szczególnie dziękujemy za docenienie pracy Pana Adama. Cierpliwość i empatia to wartości, które są fundamentem naszej pracy, dlatego tym bardziej cieszy nas, że zostały zauważone.

Będzie nam bardzo miło ponownie Pana wesprzeć w przyszłości.

Z wyrazami szacunku,
Zespół ds. obsługi klienta

Bardzo dobra kancelaria prawna

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Agnieszka była bardzo pomocna w zrozumieniu prawnych kwestii mojej sprawy. Bardzo polecam firmę.

28 kwietnia 2023

Dear Zbyszek

Thank you for taking the time to leave a review and to award us with 5 stars!

Best wishes,

Customer Experience Team

Dziękuję bardzo ,za pomoc i szybkie…

Dziękuję bardzo ,za pomoc i szybkie załatwienie problemu polecam zdecydowanie to firmę do współpracy.
Thank you very much, for your help and quick resolution of the problem, I definitely recommend this company for cooperation

7 lipca 2021

Dear Jacek
Thank you for your feedback and awarding us with 5 Stars! We appreciate that you will be recommending our company.

Best wishes,

Step Legal Team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (503 recenzji)