Margarita uden tomat
Bestilt en Margarita Pizza , og der vir ikke eneste tomat på Pizzaen, og pizza bunden var tør og hård
Madforgiftning
Vi bestilte en familie, en ufo, en indbagt og to almindelige pizzaer. Vi ligger med madforgiftning. Vil ikke anbefale at bestille herfra. Desværre.
vi fik 3 forskellige pizzaer
vi fik 3 forskellige pizzaer. der var noget ventetid i forhold til antal gæster, man det var glemt da vi smagte pizzaerne: fin tynd og velbagt bund, med en passende lille kant. Min var nr. 15 med forskelligt kød. De var bare super gode - Tak fr mad
Desværre virkelige dårlige pizzaer med…
Desværre virkelige dårlige pizzaer med gammelt kød og dårlige råvarer, vi fik bl.a. en pizza med skinke som var direkte uspiseligt og som lugtede dårligt.
Pu ha for en oplevelse.
Vi bestilte en pizza med bearnaise sovs som ekstra. Pizzaen kommer med dressing og ikke bearnaise . Jeg ringer til Stenovns pizza og siger at de ikke har leveret det vi har bestilt. Ham som tager telefonen er ret aggressiv, og siger at han vil komme og smage. Jeg siger, at det er han velkommen til. Der bliver råbt i baggrunden at der var bearnaise på og hvis jeg vil klage, kan jeg komme ned. Og dernæst bliver røret smidt på….
Dårligste pizza EVER!!!
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det,
Efter at ha bestil noget mad igår d23/4 gik alt fint idag ligger jeg med racer mave og opkast og det samme gør min tre børn. Hvis jeg ku anbefale noget her fra var det at i lukkede og ikke udsætter flere familier for det samme
Elendigtx100
Brændt skorpe, elendig smag, dårlige fødevarer, og så er der tilmed stavefejl på pizza bakken!