Stengo Recenzje 203

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestelling die volgens de website Canton.nl ca 5-7 werkdagen geleverd zou worden is maar gedeeltelijk uitgeleverd na drie weken. Het andere artikel is ineens niet meer leverbaar. Er is wel een... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een paar weken geleden de Wharfedale Linton + stands aangeschaft en ik ben zeer tevreden. Eindelijk weer naar muziek luisteren zoals het bedoeld is. Een verschil van dag en nacht met mijn o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via Marktplaats zag ik een advertentie van Stengo van Wharfedale luidsprekers die die retour waren gekomen. Na telefonisch contact met een van de medewerkers kwamen we tot een mooie deal. Reeds de vol... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Stengo is een online winkel met een breed aanbod kwaliteit CE merken. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai mooie producten voor in en rondom je huis, kantoor of andere omgeving. Stengo.nl heeft moderne state of the art en klassieke apparatuur, onverslaanbare prijzen, gerenommeerde merken, en exclusieve modellen. Bij Stengo kunt u 24 uur per dag veilig, ontspannen en op het moment dat het u schikt CE producten kopen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Het product wat we besteld hadden was…

Het product wat we besteld hadden was er niet meer, maar hebben wel een email gekregen of we een soortgelijk product wilden hebben, was duurder maar toch voor de prijs kregen van de vorige die besteld was

10 listopada 2022
Oceniono na 3 z 5
Logo Stengo

Odpowiedź od Stengo

Beste Wevi,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wij zijn direct gaan kijken wat de oorzaak van de vertraging is. We zien inderdaad dat het verzendproces langer heeft geduurd dan verwacht, maar de bestelling nu kan worden afgehaald op het DHL servicepunt. Dit omdat de zending eerder is aangeboden, maar de bezorger geen aanwezige kon vinden om het pakketje aan te nemen.

Wij hopen dat je snel tijd kan vinden om het pakketje af te halen om alsnog van je bestelling te genieten.

Team Stengo

Heel goede service

Heel goede service. Product bleek niet meer voorradig. Stengo nam zelf pro-actief contact op en ik mocht voor dezelfde prijs naar de iets duurdere nieuwere versie.
Reageren snel, wat heel prettig is in dit soort situaties.
Oprecht mijn complimenten!

7 listopada 2022

Snel en voordelig

Bij Stengo een Pro-Ject draaitafel gezien voor een lagere prijs dan elders. De reviews over Stengo waren lovend, dus snel besteld (zondagavond laat). Dinsdagmiddag ontving ik mijn platenspeler. Zeer tevreden over de snelle levering.

26 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Fijne communicatie en snelle verzending

B-stock speakers gezien bij Stengo via Marktplaats, helaas waren deze al weg. Echter een hele mooie korting gekregen op een set nieuwe speakers van hetzelfde type. Communicatie was super snel en verzending+bezorging was helemaal in orde. Erg blij!

23 października 2022

Topservice

Topservice. Persoonlijk contact en probleem rondom bestelling perfect opgelost. Schoolvoorbeeld 'hoe maak ik van een klacht een compliment'.

26 października 2022

Klantenservice is top!

Hele fijne klantenservice! Mijn koptelefoon had twee dagen vertraging opgelopen, maar werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Verder hebben ze ook erg goede prijzen heb ik de indruk. Zeker een aanrader deze webshop!

4 października 2022

Alles top!!

Tijdje terug de pro-Ject Debut Recordmaster II (OM5e) - Zwart besteld. Mooie korting nog kunnen bedingen waar ik heel blij mee was. De platenspeler is een juweeltje maar door mijn denon speakers (die ik ergens anders gekocht heb) heb ik er nog niet heel veel van kunnen genieten aangezien er een brom in de speakers zit terwijl ik een plaat afspeel. Levering ging ook top! Op maandag besteld en de volgende dag in huis! Mocht ik weer iets qua audio nodig hebben dan zal ik zeer zeker aan stengo denken.

19 września 2022

Zeker bestellen

Contact moet je echt bellen maar voor de rest aardige man gesproken goed uitgelegd en toen mijn headset binnenkwam goed verpakt en top kwaliteit

1 października 2022
Opinia niezależna
Logo Stengo

Odpowiedź od Stengo

Beste,

Dank voor je feedback!

Wij willen je hier graag persoonlijk over spreken, maar zonder bestelnummer of geregistreerde bestelnaam kunnen wij jouw contactgegevens niet achterhalen.

Bestellingen die bij ons op vrijdag worden geplaatst zullen op zaterdag nog geleverd worden. Echter worden zaterdagbestellingen niet meer verwerkt in ons magazijn, omdat onze logistieke partner (DHL) niet op zondag levert. Deze bestellingen worden maandag verwerkt. Mogelijk dezelfde dag, maar vermoedelijk dinsdag zullen deze op het afleveradres worden afgeleverd.

Ditzelfde zal ook voor jouw bestelling gelden. Mocht u verdere vragen omtrent de levering hebben kunt u op onze “Verzenden en bezorgen” pagina kijken of ons (ma t/m vr – 8:30 – 17:30) bereiken per mail (Info@stengo.nl) & telefoon (0252 – 745137)

Klantenservice Stengo

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej