Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har efterhånden bestilt derfra en del gange, altid hurtig og pålidelig. Gode priser, pænt og sirligt indpakket og elsker at man får en gave med hver gang...stor anbefaling herfra

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Beställde två kalendrar från W7 och de kom hem på en dag. Supersnabb leverans. De skickar även med en gåva i paketet. Alla nöjda! Alla glada! Rekommenderar varmt! Kände att jag ville dela med mig av... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra priset. Varorna fint förpackade i silkespapper🩷. Fick dessutom en liten present med min första beställning. Kommer definitivt att beställa från dem igen

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Stellaz är en nytänkande och revolutionerande e-handel där kunderna erbjuds högkvalitativa skönhetsprodukter till otroligt förmånliga priser. Stellaz kunderbjudande utgörs av ett brett utbud av produkter inom makeup och skönhet, en snabb och tillförlitlig leverans, en modern plattform för e-handel samt tillmötesgående och kunnig personal. Stellaz har förmånen att samarbeta med väletablerade varumärken och kan därför förmedla deras vision - kvalitet måste inte kosta. Nu är det upp till dig, Who Will You Be Today?

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Trovärdig sida

Trovärdig sida, snabb leverans och fick med ett litet paket i beställningen som gjorde mig jätteglad! Så trevligt! Kommer absolut handla där igen.

26 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Första beställningen

Gjorde en stor beställning, har aldrig beställt förut. Snabb leverans, fint förpackad, tydlig kommunikation. Det som drar ner betyget är att lagerstatus inte stämde så alla varor fanns inte. Och Tyvärr stämmer inte informationen om att alla får gåvor i sin beställning, hade sett fram emot det. Borde inte stå på hemsidan när det inte stämmer.

3 listopada 2025

Mycket trevlig upplevelse

Mycket trevlig upplevelse! Snabb leverans, fint förpackat samt med en bonusgåva. Kände mig lyxig!

26 września 2025

Odpowiedź od Stellaz

Vi blir alltid lika glada för feedback! 💕

Oceniono na 1 z 5

MINK ÖGONFRANSAR.

MINK ÖGONFRANSAR.
Testade på djur NEJ
Det ÄR bara djur .. mink ögonfransar.
Hyckleri
Fick svar från Stella att det inte innehåller mink fransar.
Men byt namn då på produkten .
Tills dess får mitt omdöme stå kvar.

10 września 2025

Hej Pernilla,
Tack för att du kontaktar oss. Vi kan försäkra dig om att de inte innehåller något hår från djuret mink. Det är namnet på just denna typen av ögonfransar. Har inget och göra med att det innehåller mink 💕

Vi bifogar här ingrediens och beskrivning lista på produkten till dig 💕

För limmet som följer med Technic-lösfransarna ingredienser:
Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer
Propylene Glycol
Aqua (Water)
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin

Själva fransarna är tillverkade av syntetiskt PBT-fiber, vilket är en vanlig plastfiber som imiterar minkpäls. Detta innebär att fransarna är helt veganska och cruelty-free, utan animaliskt innehåll.

Har du fler frågor eller funderingar så hör av dig till vår kundtjänst!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Paketet innehöll dessutom en uppskattad liten gåva samt ett personligt kort med tack för köpet. Det är alltid trevligt att handla från företag som visar genuin omtanke om sina kunder.

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Stort tack för din feedback! Roligt att höra att du är nöjd med ditt köp 💕

Älskade hårfärgen

Köpte hårfärg Light Auburn och äntligen en färg som inte gick åt vinrött. Älskar färgen :) Paketet kom snabbt och så fint packat med en liten present med.
Återkommer snart :)

25 lipca 2025

Odpowiedź od Stellaz

Vad roligt att höra att du är nöjd med din produkt från oss! 💕

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och en fin gåva på…

Snabb leverans och en fin gåva på köpet. Är så nöjd med mascaran jag köpte och det fina läppstiftet som jag fick. Kommer definitivt handla hos er fler gånger ♡

2 lipca 2025

Odpowiedź od Stellaz

Kul att höra att du är nöjd med ditt köp! 💕

Oceniono na 5 z 5

Så otroligt nöjd med alla produkter

Så otroligt nöjd med alla produkter, härliga dofter, service och även present med. Tusen tack! Ni är bäst! 🎖🎖🎖

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Vad roligt att höra! Vi blir så glada när våra kunder är nöjda 💕

Är sååå nöjd!!

Är sååå nöjd!!! Fick hem min favoritparfym idag till ett pris jag inte väntat mig. Stor flaska superbilligt! Kommer definitivt handla här fler gånger!

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp från oss! 💕

Oceniono na 5 z 5

Väldig snabb leverans,är väldigt glad…

Väldig snabb leverans,är väldigt glad att jag hitta eran sida,hittar alltid det jag ska ha,är väldigt nöjd med dom varor jag beställt.

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Jätteroligt att höra att du är nöjd med ditt köp 💕

Supernöjd!

Supernöjd och snabb leverans!

15 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Fantastiskt att höra att du är nöjd med din beställning 💕

Oceniono na 5 z 5

snabb leverans och billiga produkter!

snabb leverans och billiga produkter!!
fick även en rabattkod med i mitt paket för nästa köp, och fick 3(!!) extra produkter i full size som jag alltså inte betalat för, så kul! kommer definitivt handla härifrån igen

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od Stellaz

Alltid lika roligt att höra när våra kunder är nöjda med sina köp! 💕

Jätte nöjd

Fick hem mina varor idag. Är jätte nöjd, fick även en lite present och det var väldigt uppskattat. Rekommenderar denna sida. Bra och billiga produkter 🌷🌷

24 marca 2025

Odpowiedź od Stellaz

Tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med din beställning 💕

Chupa Chupa duschgel

Beställde duschgel, och så fint förpackat med en liten gåva i. Blev alldeles varm i hjärtat! Tack snälla för snabb leverans, fint paketerat, och bra produkter! :)

25 lutego 2025

Odpowiedź od Stellaz

Tack för att du tar dig tiden att skriva till oss! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp!

Lycka

Så fint förpackat att det känns som att öppna en present och alltid en liten gåva på köpet❤️
Älskar Stellaz

6 lutego 2025

Odpowiedź od Stellaz

Vi blir alltid lika glada när våra kunder är nöjda!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och gratis gåva

Kände att jag ville dela med mig av detta då jag själv var tveksam inför köp efter att ha läst bl a de andra kommentarerna här på Trustpilot t ex. Men grönt ljus som sagt!

24 listopada 2024

Odpowiedź od Stellaz

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada när våra kunder tar sig tiden att lämna feedback till oss! 💕

Oceniono na 1 z 5

beställde en puder jag inte ens fick

beställde en puder jag inte ens fick, fixk hem en helt annan!

6 stycznia 2024

Odpowiedź od Stellaz

Vad tråkigt att höra att du fått fel produkt! Har du kontaktat vår support på info@stellaz.se?Annars gör det så fort som möjligt för att vi ska kunna åtgärda felet 💕

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej