Heb 2 producten gehaald en ze waren exact zoals beschreven. Zeer tevreden en zal vaker van hier iets halen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... Zobacz więcej
Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!
Dane kontaktowe
Rutherfordweg, 3542cn, Utrecht, Holandia
- info@stekkerstore.com
- stekkerstore.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Betrouwbaar en correct
Perfecte service👍👍
Geleverd volgens afspraak
Nieuw en ongeopend product gekocht met…
Nieuw en ongeopend product gekocht met deze omschrijving en nooit eerder verkocht. Nou doos open verzegeling weg geen folie op scherm, dus gezien omschrijving word je voorgelogen. Nu kan je als klant zelf weer actie ondernemen om alles weer terug te sturen. Onbetrouwbaar, en zeker niets meer kopen bij dit bedrijf.
Goede service juiste prijzen
De service is uitstekend
De service is uitstekend! Snelle verzending met duidelijke trackinginformatie en zeer snelle reactie op en afhandeling van mijn klacht.
Reageert niet op de e-mails. Al tot 2 keer toe een e-mail verstuurd met betrekking tot een klacht over een product dat ik bij ze heb gekocht. Ik vind dit niet de normale gang van zaken om mij als klant zijnde volledig te negeren.

Odpowiedź od Stekkerstore
Naast goede prijzen ook een goede service
De producten kwamen overeen met de advertentie, echter was de staat een stuk minder. Dit is vervolgens heel coulant opgelost. Hele goede en snelle service!
The printer was very poorly secured…
The printer was very poorly secured inside the box and was moving around freely during shipping. The packaging didn’t hold it in place at all, which could have easily caused serious damage. Luckily, nothing major happened and the printer seems to work fine, but the packaging definitely needs improvement.

Odpowiedź od Stekkerstore
Koffiezetapparaat gekocht die helaas…
Koffiezetapparaat gekocht die helaas niet deed wat hij moest doen. We mochten hem retour sturen en uiterlijk 10 dagen later zou het geld op de rekening staat. Helaas geen geld nog ontvangen en als je mailtje krijg je nietszeggende antwoorden. Productpine en stekkerstore wijzen naar elkaar en geven elkaar de schuld. Ik had liever gezien dat het geld op onze rekening zou staan.

Snelle en goede levering
Dockingstation gekocht
Had een Dockingstation gekocht. Bij aankomst bleek hier een probleem mee. Men heeft dit gelukkig snel en goed opgelost.
Cameralens was geadverteerd met…
Cameralens was geadverteerd met originele doos. Doos was van een compleet andere lens.
Dit vind ik teleurstellend.
Lens was goed en als nieuw.

Odpowiedź od Stekkerstore
Aanrader, ik heb al 3 apparaten gekocht!…
Inmiddels 3 apparaten gekocht tegen scherpe prijs (stoomreiniger dweil, koffiezetapparaat en robotstofzuiger). De conditie en bijzonderheden staan duidelijk beschreven dus je weet waar je aan begint..Altijd netjes verpakt en goed op de hoogte gesteld door hun email. Echt een aanrader, vooral voor koopjesjagers. 10+
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.