Dankzij dhr Libbrecht´s doorverwijzing naar ontstopbedrijf waar hij mee werkt was ons probleem vlug opgelost. Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.
Reakcja na opinię
Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.
Reakcja na opinię
Leak from upstairs, ended up having to find a novel solution to fix it from the basement.
Reakcja na opinię
Om het werk correct te kunnen uitvoeren waren twee interventies nodig. Beiden werden correct en snel uitgevoerd, ons probleem is nu opgelost ! Stef houdt zich aan de gemaakte afspraken zeker qua tijd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -
2640, Mortsel, Belgia
Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zeer tevreden over de service. De loodgieter kon mij snel helpen en heeft de kraan voor de watertoevoer van de wasmachine vakkundig geïnstalleerd. Het werk werd proper en correct uitgevoerd, met een duidelijke en vriendelijke uitleg erbij. Aanrader!

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Plaatsing hangtoilet correct uitgevoerd geheel volgens de afspraken en ook op de ingeplande datum en prijs van de voorafgaande offerte.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Dik in orde, vriendelijk, bekwaam. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Je weet wat je aan hem hebt en levert goed werk.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Stipte en snelle reactie op onze vraag. Prima!

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Dik in orde : onderhoud cv zoals het hoort, heb al mindere ervaringen gehad. Onmiddellijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de aansluiting van een vaatwasser.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Een snelle reactie gekregen en een duidelijke toelichting ivm de herstellingswerken. Een vriendelijke man die eerlijk advies geeft.
Zeer tevreden!

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Super vakman. Vriendelijk, bekwaam, behulpzaam, Kent zijn vak, komt zoals afgesproken,... echt top. Wij hebben onze vaste loodgieter gevonden. Een aanrader voor iedereen.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Punctueel, vriendelijk, een echte professional! ik zou hem aan iedereen aanraden!

Vakmanschap is meesterschap
En dat is zeker van toepassing op Stef.
Hij heeft er voor gezorgd dat wij voor hele grote kosten gespaard bleven. En toch een esthetische douche in elkaar gestoken heeft. Als je een uitstekende vakman nodig hebt niet twijfelen neem Stef Libbrecht

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
ons wc heeft hij prima hersteld,heb het zelf geprobeerd.Maar stef heeft het vakkundig opgelost.Dank u stef

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Goed advies en recommendaties gekregen voor ontstoppingsdiensten en komt ook af voor kleine klusjes, zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Steeds weer een snelle reactie/actie bij contact.
Werken worden op tijd en deftig uitgevoerd.
Een aanrader!

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Na ons probleem met regenwaterpomp contact opgenomen met Stef.
Zeer vlot contact en afhandeling van ons probleem.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Stef komt zijn afspraken punctueel na, geeft kwalitatief advies en levert proper en correct werk.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Steff is een correcte vakman, werkzaamheden correct uitgevoerd binnen de gemaakte afspraken.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zeer tevreden met het uitgevoerde werk.
Professionele uitvoering aan een correcte en afgesproken prijs.

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zeer correcte en vriendelijke loodgieter, een echte aanrader!

Odpowiedź od Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Correcte en snelle manier van werken - komt afspraken na en zorgt voor een oplossing. Er moest wel wat breekwerk gebeuren voor de herstelling van de lek in onze keukenafvoer - daar werd vooraf duidelijk over afgestemd. Ook is alles netjes achtergelaten na de herstelling. Zeer tevreden
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.