Oszuści - zgłoszenie
Czy ktoś ma do nich telefon? Zero odpowiedzi, rzeczy dalej nie zostały wysłane. Zwykli oszuści, ale nie chce im tego popuścić. Jeśli nie dostanę zamówienia to zgłaszam to na policję.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za towar, który wrócił do nadawcy. Tylko jedna odpowiedź na wiele wysłanych maili, ostatecznie bez efektu. Na dodatek na stronie brak numeru kontaktowego.
oszuści, nie otrzymałem zamówienia ani zwrotu pieniędzy. nie odpisują na maile, brak jakiegokolwiek kontaktu.
Nie otrzymałam informacji o zamówieniu mimo prób kontaktu mailowego i telefonicznego. Rozwiązałam umowę i otrzymałam zwrot wpłaconej kwoty - dość szybko. W przyszłości nie będę korzystać z usług tej firmy. Dochodzenie swoich praw jako konsumenta jest frustrujące, ale skuteczne
Potrzebowałam produktów z indywidualnym wzorem w większej ilości. Firma wykonała zamówienie szybko i w przystępnej cenie. Polecam.
Nie otrzymałem zakupionego przedmiotu. Nie odbierają teleefonów i ignorują e-maile.
Świetny kontakt ze sprzedającym. Jeden z produktów przyszedł uszkodzony. Wysłali ponownie na swój koszt.
Oszuści, nie wysłali produktów.
Oszuści co nie wysłali produktów po otrzymaniu pieniędzy! Uwaga! Zapłaciliśmy 61,80 zloty za produkty plus koszt wysyłki i tyle. Zapłaciłem 28 grudnia i do tej pory nie ma produktów u mnie. Pisałem zapytanie na maila z ich strony ale bez odzewu. Telefon cały czas mają wyłączony. Nie korzystajcie z tego sklepu, oszustwo!!!!!
Wszystko szybko i sprawnie. Ekspresowa wysyłka.
Polecam każdemu!
Wszystko przebiegło sprawnie i zamówienie odebrałam już na drugi dzień z paczkomatu. Przypinki są eleganckie, bardzo starannie wykonane. Polecam.
Oszuści co nie wysłali produktów po otrzymaniu pieniędzy! Uwaga! Zapłaciliśmy 55,10 zloty za produkty i przez 50 dni nie ma produktów u nas.
Nowa informacja z 2021-12-01: Pienądze zostały zwrocone nie dawno temu. Dobrze, ale szkoda ze produkty polsko-ormianskie nie zostały sprzedane.