Steelandmarble.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super service og flot resultat! Kompetent vejledning inden købet, hurtigt svartid og levering og ikke mindst en rigtig fin new yorker dør. Firmaet kan klart anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin kundeservice. Særligt Fatih der altid var meget servicemindet og god til at forstå kundens behov med kompetent vejledning. Meget fair pris til en god kvalitet. Selv fragtfirmaet de br... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

1. Projektant mody
  2. również w kategorii:
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Hos os finder du håndlavede produkter, hvor der er tænkt på bæredygtighed, kvalitet og kreativitet, alle vores produkter er håndlavet og designet i Danmark.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

54 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Anbefalelsesværdigt.👍🏼

Meget fair pris til en god kvalitet.
Selv fragtfirmaet de brugte udvise stor villighed til at give god service.
Det tegner et seriøst firma der bevidst vil yde sit bedste hvilket efterhånden desværre er en sjældenhed at møde idag.
Kan kun anbefale dette firma og håber andre vil lære af deres gode eksempel.

7 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et spejl hos Steel and…

Jeg bestilte et spejl hos Steel and Marble, men desværre ankom det ødelagt. Heldigvis var deres kundeservice hurtige til at reagere og sendte et nyt spejl uden problemer. Jeg er meget tilfreds – god service!

30 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Virkelig god service og yderst…

Virkelig god service og yderst løsningsorienteret service! Modtog hurtigt min bestilling, et spejl. Da der desværre var et defekt beslag vendte firmaet hurtigt tilbage med en meget fornuftig og fin løsning, og endda med yderlige opfølgning på om alt var ok. Får min varmeste anbefaling!

1 listopada 2024

Fik min vare hurtigt

Fik min vare hurtigt, men spejlet var desværre ødelagt under transport. Men de sendte en ny allerede samme dag virkelig god service😊

30 sierpnia 2024

Udstråler kvalitet og æstetik

Jeg var på udkig efter et spejl til min entré og har kigget rundt mange forskellige steder. Så stødte jeg på Steelandmarble.dk. Jeg besøgte deres showroom, hvor de har så mange flotte spejle og marmorborde i forskellige former og størrelser der skiller sig ud fra masseproducerede alternativer.

Udover deres smukke produkter, skiller Steelandmarble.dk sig også ud med deres personlige og imødekommende kundeservice. Fra det øjeblik jeg trådte ind i deres showroom, følte jeg mig velkommen og godt vejledt. Personalet er utroligt vidende og passionerede om deres håndværk, og de tager sig tid til at forstå kundens behov og ønsker.

Det spejl, jeg endte med at købe, har fuldstændigt transformeret min entré. Det føles virkelig som at eje et lille kunstværk, og jeg modtager konstant komplimenter fra gæster.

Hvis du er på udkig efter unikke, håndlavede møbler og spejle, der både udstråler kvalitet og æstetik, så kan jeg ikke anbefale Steelandmarble.dk nok. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem.

9 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk produkt og service - vi kan varmt anbefale

Vi har haft en længere dialog med steelandmarble.dk omkring en dobbeltdør til vores stue og har fået utrolig god vejledning. Der er ingen tvivl om at der bliver investeret i service og rådgivning også selvom vi på det tidspunkt ikke havde købt. Nu har vi så købt den i en speciel messing farve og den er blevet utrolig flot. Vi er så glade for resultatet og kan på det varmeste anbefale andre at købe her.

Vi undersøgte rigtig mange leverandører og fandt ingen der kunne matche det vi får her. Nogle kunne godt lave i den kvalitet og farve vi ønskede, men så var prisen også mindst 50% dyrere og nogle gange mere.

Vi har så lige besluttet os for at købe en skydedør også og få skåret nogle messingplader på special mål og glæder os rigtig meget til at få dem leveret!

19 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi har simpelthen haft den bedste…

Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse med steelandmarble.dk
Vi har fået en vanvittigt flot spejl og leveringen var super hurtigt!
Kan absolut anbefales og jeg vil til hver en tid købe flere spejle herfra!

27 lipca 2024

Fantastisk Lækker New Yorker Væg og Dør

Jeg købte New Yorker dør og væg hos Steelandmarble. Selve produktet er af fantastisk kvalitet til sammenligning med andre New Yorker døre og vægge jeg har set. Det er rigtig ståle som er lavet af lokal smed hos dem, og ligeledes malet lokalt. Super godt produkt og virkeligt skarpe priser. Jeg har researchet en del og Steelandmarble er klart billigst.

De har tilmed givet en super service og vejledning har har været gode til at oplyse om levering, produktion mm., samt svare på spørgsmål løbende.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Dejligt og trygt sted at handle kvalitetsvarer hos!

Jeg har både købt spejl og sofabord - begge dele i top kvalitet. Jeg har også en marmorplade som også er i rigtig lækker kvalitet. Derudover var der god service og grundig gennemgang af hvordan jeg passer bedst muligt på mit bord.
Så jeg er en meget glad og tilfreds kunde, som helt klart skal købe igen hos steelandmarble:)))

6 czerwca 2024

Virkelig fremragende kvalitet

Dette er min 3 bestilling, af spejle samt mamor fad og alle 3 gange har servicen været i top, samt virkelig virkelig god kvalitet. Kan virkelig anbefales hvis man ligesom mig går op i god kvalitet!

1 czerwca 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej