Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks
Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!
Reakcja na opinię
Eerste instantie dacht ik, zal niet werken. Maar wat een lekkere geur komt er vanaf. Ik moet mij inhouden om niet iedere keer dat te nemen,je raakt relex van
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Holandia
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik heb 3 zakken besteld inclusief 3 houten schaaltjes. Ik heb nu een schaaltje gebruikt en dat is na een paar douchebeurten al gebarsten. Ik vind de geur die ervan af komt niet echt lang blijven hangen in de douche.

Odpowiedź od Steamily
Heerlijke geuren. Wij hebben helaas geen bad meer waar ik ze ook altijd al gebruikte maar nu ook heerlijke tabletten voor onder de douche.
Snelle levering , ook belangrijk !

Odpowiedź od Steamily
De spa ervaring was ver the zoeken en meer dan lekker ruiken deed het niet, tablet was ook zo opgelost. We gaan dit niet meer bestellen.

Odpowiedź od Steamily
product doet wat er wordt geschreven, gans de bovenverdieping ruikt lekker fris na iedere douchebeurt

Odpowiedź od Steamily
Verzending was heel snel, en de steamers ruiken heerlijk!
Heb nu roos en grapefruit!

Odpowiedź od Steamily
Snel verzonden en het ruikt echt heel lekker!

Odpowiedź od Steamily
Doet beslist niet wat het beloofd.

Odpowiedź od Steamily
De shower steamer worden zeer snel en goed verpakt geleverd. Ook het handige schaaltje erbij is top! De shower steamer geeft snel een heel lekkere lucht af. Niet te veel niet te weinig. Top product!

Odpowiedź od Steamily
Leuke ervaring. Had er wel iets meer van verwacht. Geen stoom effect.
Zelf de lavendel/ jasmijn besteld. Vond de jasmijn niet lekker. Twee tabletten gewisseld met vriendin. Deze had de citroen en eucalyptus. Ik vind de citroen het lekkerst. Ruik je het beste. Mijn man vond de eucalyptus heel fijn.

Odpowiedź od Steamily
Heerlijke geuren. Handig om een set met probeerflesjes te kopen en zo een keuze te maken voor je favoriete geur(en). Goed om te ervaren welke geur na het wassen het lekkerste ruikt én het langst blijft ruiken. En vegan!

Odpowiedź od Steamily
Zeer fijn in de douche ik kan met 1 tablet twee keer douchen. Het is heerlijk als je gaat douchen met een lekker geurtje.

Odpowiedź od Steamily
Heerlijk om ook onder de douche een verkwikkende geur en 'bad' beleving te hebben.

Odpowiedź od Steamily
Ik heb gister tijdens mijn spa momentje de eerste geprobeerd. Aangezien ik had gelezen dat sommigen vonden dat hij te snel op was heb ik ‘m niet onder de straal gelegd maar een klein beetje warm water met mijn handen erop laten lopen. Het was heerlijk. Ik denk dat ongeveer de helft van het tablet nu verbruikt is en ik vond dat voor de eerste keer ook genoeg. Ik ga nog verder uit proberen. Ook met de andere geuren.

Odpowiedź od Steamily
Goed product en keus en een hele snelle levering. Ook zijn er verschillende betalingsmogelijkheden!

Odpowiedź od Steamily
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.