Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks
Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!
Reakcja na opinię
Eerste instantie dacht ik, zal niet werken. Maar wat een lekkere geur komt er vanaf. Ik moet mij inhouden om niet iedere keer dat te nemen,je raakt relex van
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Holandia
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle levering,lekkere geurtjes uitgeprobeerd,nú gevonden wat ik goed verdraag..blij mee

Odpowiedź od Steamily
Wij voelen ons in een wellness met de geur Yasmine. Enkel de geur al geeft een rust gevoel.

Odpowiedź od Steamily
Bestellen is eenvoudig en de artikelen zijn supersnel binnen. Het product ruikt heerlijk.

Odpowiedź od Steamily
Het ruikt niet tot nauwelijks :(
Maar dat komt doordat ik een inloopdouche heb waarschijnlijk.
Hier had ik niet aan gedacht maar ook nergens gelezen in de omschrijving.

Odpowiedź od Steamily
Hele fijne ondernemer die de volgende dag al bezorgd. Heerlijk product.

Odpowiedź od Steamily
Het ruikt heerlijk onder de douche de geur mag nog wel sterker zijn.Maar verder heerlijke geur.

Odpowiedź od Steamily
De levering was snel. Het product is heerlijk! Douchen is weer een speciaal ontspan momentje geworden!

De geuren zijn heerlijk.
Het geeft een extra boost aan je douchemoment!

Odpowiedź od Steamily
Heerlijke tabletten met geurtjes om te ontspannen in douche

Odpowiedź od Steamily
Heerlijk product. Werkt ontspannend in het doucheroutine. Beveel het iedereen aan. Goede webshop

Goede producten zeer snelle levering binnen 24 h
Je voelt je als herboren na gebruik

Odpowiedź od Steamily
T doet niet wat verkondigd wordt.. totaal geen geur komt er vanaf! Voel me behoorlijk belazerd

Odpowiedź od Steamily
Steamily heeft direct geantwoordt op een vergissing die ik heb gemaakt. Medewerkster heeft dit ook direct voor mij rechtgezet ben heel tevreden hierover. De steamers zijn ook heerlijk. Geweldig!!!!!

Heerlijk product. Zalige geuren
Ook zo leuk om cadeau te geven.

Odpowiedź od Steamily
De Bruistabletten zijn heerlijk! Niet altijd op voorraad, maar daar wordt hard aan gewerkt.
Alleen wordt er niet altijd op mailtjes gereageerd en moeten wij vragen meermalen versturen, wat soms wel vervelend wordt.

Odpowiedź od Steamily
heerlijke geur tijdens het douchen. echt een spa beleving

Odpowiedź od Steamily
Bezorging was waanzinnig snel, de looks zijn goed. De geur mag wel wat sterker naar mijn mening. Overall een prima aankoop

Odpowiedź od Steamily
Ik hou er van om in bad te gaan met een heerlijke bruisbal, helaas is dat bij mij niet mogelijk in huis. Toen kwam Ik Steamily tegen EEN BRUISBAL ONDER DE DOUCHE? GEWELDIG! Net of ik een prive spa thuis heb, en wat ruiken ze lekker.

Odpowiedź od Steamily
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.