Po raz pierwszy zawoidłem sie na tym…
Po raz pierwszy zawoidłem sie na tym kasynie podczas wygranej 3000€ z ktorej otrzymalem jedynie 600€ poniewaz jak stwierdzili to byly pienoadze z bonusów ktorych wygrana jest ograniczona ale ok teraz obecnie podczas gry w book of truth program sie zacią i właczaly sie w kółko te same losowania tak stracilem 600 euro ppinformowalem obsluge o sytuacji na co stwierdzili ze u nich w systemie wszystko ok zatem postanowiłem nagrać film 3 kolejne zakręcenie na stawce 1€ zabierały ponad 100€ udostępniłem link do filmu ze wzgledu na rozmiar 700mb na co kasyno wypieło sie twierdzac ze u nich w systemie nie ma błedu a oni nie moga otworzyc filmu sprawdzalem bo wysłałem link do innych osób wszystko działa prawidłowo więc straciłem około 900€ a kasyno się wypieło strach pomysleć co by było przy wygranej 9000tys albo wiecej dalej zwalą wine ba błąd techniczny? Totalne dno obsługa klijenta to jacyś debile ktorym przedstawiam sytuacje od 2 miesiecy a oni posza regułki dla mnie
to scam !!!! UWAGA
No tak ta sama regułka film wysłałem po raz kolejny w formacie zip ciekawe co tym razem wymyślicie

Odpowiedź od Stay Casino