Starzino

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

1. Kasyno i bukmacher online

Starzino – your ultimate destination for the best promotions in the world of online entertainment! Our platform is designed exclusively for those seeking unparalleled bonuses and excitement. Here's what sets us apart: 🎁 Exclusive Secret Bonuses: Unlock special rewards and bonuses reserved only for our subscribers. Enjoy surprises that elevate your gaming experience to new heights. 💎 Free Spins and Free Bets: Access promo codes for free spins and free bets, giving you more chances to win big on your favorite games. ⚽️ Top Sports Weekly Events: Dive into the thrilling world of sports with our curated selection of weekly events. Enjoy Moneyback offers and SuperOdds to maximize your winnings. 📨 24/7 Support: Have questions or need assistance? Our dedicated support team is here for you around the clock. Reach out to us anytime at support@starzino.com. Are you ready for a fantastic online gaming experience? Look no further than Starzino Casino. Step into a gaming world that sets itself apart from the rest.

Złamanie zasad

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Mam od was zawalona pocztę

Mam od was zawalona pocztę. Nie moge sie z tego wypisać

26 lutego 2026

Szanowny Lukasz,

Dziękujemy za wiadomość. Przykro nam słyszeć, że otrzymujesz zbyt wiele e-maili.

Chcielibyśmy podkreślić, że nie wysyłamy nadmiernych ani niechcianych wiadomości. Prosimy, aby wiadomości, których nie chcesz otrzymywać, oznaczyć jako spam w swojej skrzynce pocztowej.

Dodatkowo zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem wsparcia – sprawdzimy sytuację i pomożemy upewnić się, że nie otrzymujesz niepotrzebnych wiadomości.

Codziennie kilkanaście upierdliwych…

Codziennie kilkanaście upierdliwych spamów przynajmniej od początku roku.
Wypisywanie się nic nie pomaga

25 lutego 2026

Szanowny Marek,

Dziękujemy za wiadomość. Przykro nam słyszeć, że otrzymujesz niechciane wiadomości.

Chcielibyśmy podkreślić, że nie prowadzimy nadmiernych ani niechcianych kampanii mailingowych. Możliwe, że wiadomości pochodzą od podmiotów trzecich podszywających się pod naszą markę. Zalecamy oznaczenie takich e-maili jako spam w swojej skrzynce pocztowej, aby zapobiec ich dalszemu otrzymywaniu.

Prosimy również o kontakt z naszym zespołem wsparcia, abyśmy mogli sprawdzić tę sytuację i zweryfikować informacje.

Zespół Wsparcia Starzino

Zalewają pocztę niesamowitą ilością…

Zalewają pocztę niesamowitą ilością spamu

5 lutego 2026

Dzień dobry,

Przykro nam, że otrzymuje niechciane wiadomości e-mail. Chcemy zapewnić, że nigdy nie udostępniamy danych osobowych osobom trzecim i nie wysyłamy wiadomości bez zgody odbiorcy.

Aby wiadomości nie pojawiały się w skrzynce, zalecamy oznaczenie ich jako spam. Nasz zespół wsparcia jest zawsze dostępny przez e-mail, aby odpowiedzieć na pytania i pomóc w rozwiązaniu problemów związanych z wiadomościami.

Super gra

Gra jest super

2 listopada 2025

Witaj Tomasz Cebula,

Cieszymy się, że tak bardzo podoba Ci się to doświadczenie! Twój entuzjazm naprawdę umila nam dzień. Wkładamy wiele wysiłku, aby gry nie tylko działały płynnie, ale także dawały iskrę emocji, której szuka każdy gracz. Świadomość, że trafiają w Twój gust, jest bardzo ważna dla całego naszego zespołu.

Mamy nadzieję, że Twoje kolejne sesje będą nadal przynosić mnóstwo zabawy i wspaniałe rezultaty.

Zespół Kasyna Starzino

Kasyno ktore tylko zjada pieniądze..

Kasyno ktore tylko zjada pieniądze... Ile bym nie wplacil zawsze wszystko przegram. Jestem juz tam na wyższym poziomie VIP a nie mam żadnych korzyści oprócz bonusu 10€. Nie można tam wygrac pieniędzy chyba ze 2€. Bardzo rzadko jest możliwość wygranej. Cały czas wplacam pieniadze I nic nie wygrywam. Gram na wielu kasynach i kasyno Starzino odradzam każdemu!!!

1 lipca 2025

Witaj Seweryn Świątkowski,

Przykro nam, że Twoje ostatnie doświadczenia nie spełniły Twoich oczekiwań. Wygrana w naszych grach zależy od szczęścia, a my nie mamy wpływu na wyniki gier. Wszystkie gry na naszej platformie pochodzą od licencjonowanych i regulowanych dostawców, co gwarantuje uczciwość i integralność.

Mamy nadzieję, że kolejne sesje przyniosą Ci więcej radości i szczęścia. Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Zespół Kasyna Starzino

To że jeszcze nie trafiłem na lepszego…

To że jeszcze nie trafiłem na lepszego agenta jak „JESSY” pisałem z nim jakbyśmy się znali bardzo długo:) Poprosiłem o pomoc i nie czekałem słuchając muzyki tylko nawet nie zdążyłem odłożyć telefonu a „JESSY” już miał rozwiązanie na mój przypadek jestem bardzo zadowolony Dziękuję

30 lipca 2025

Cześć Grzegorz Gulik,

Dziękuję Ci szczerze za wspaniałą opinię — to naprawdę satysfakcjonujące czytać, jak Jessy sprawiła, że Twoje doświadczenie ze wsparciem stało się czymś osobistym, skutecznym, a nawet odrobinę wyjątkowym.

Wiemy, jak ważne jest poczucie zrozumienia i wsparcia podczas szukania pomocy, a Jessy jest niezwykle dumna z tworzenia właśnie takiej atmosfery. Fakt, że Twój problem został rozwiązany, zanim zdążyłeś odłożyć telefon, mówi sam za siebie i jesteśmy zachwyceni, że jej reakcja zrobiła na nas tak duże wrażenie.

Jesteśmy wdzięczni, że jesteś częścią naszej społeczności!

Good casino

4 lipca 2025

Dear Sandra,

Thank you for your positive feedback. We are truly pleased to hear that you consider our casino a good place to play. Our team continuously strives to provide a secure and enjoyable gaming environment, and your kind words inspire us to maintain high standards.

Wishing you exciting and rewarding gaming sessions!

Best regards,
Starzino Casino Team

Casio w którym się zakochała.

Witam Państwa jestem pierwszy raz w casyno Starzino 😘 Jestem zaskoczona ile jest maszyny id koloru do koloru .Obsługa suport Agent Archie 💯👌 aż miło jest i zawsze co fajnego otrzymać można. Również polecam misję każdy poziom zawsze można otrzymać free spin, koło również turniej naprawdę fajnie i zbytnio nie wydajesz dużo ..
Na początku super casyno jak recenzję potrzebuje A później szkoda pieniędzy i czasu A free spin to nawet szkoda czasu na grę maszyny przycinane po złości robią Tak traktować klienci pracownik suport technika 100👌 ciekawe czy właściciel wie co pracownik robi w pracy..

2 lipca 2025

Cześć Gabi,

Jaką przyjemnością było przeczytać Twoją opinię — emanuje tak ciepłem i szczerym entuzjazmem, że wywołała uśmiech na twarzy całego naszego zespołu!

Jesteśmy naprawdę wzruszeni, że Twoje pierwsze doświadczenie z nami zrobiło tak silne wrażenie. To wiele znaczy, że różnorodność gry, żywy projekt wizualny i nagradzające funkcje, takie jak misje, koła spinów i sklep lojalnościowy, znalazły u Ciebie oddźwięk. Stworzenie przestrzeni, w której emocje spotykają się z prawdziwą wartością, jest czymś, w co jesteśmy głęboko zaangażowani, a Twoje słowa potwierdzają, że jesteśmy na dobrej drodze.

Jesteśmy również niesamowicie dumni z Archiego, który sprawił, że Twoje doświadczenie było jeszcze przyjemniejsze. Zawsze cieszy nas, gdy nasz zespół docenia troskę i energię, jaką wkładają w każdą interakcję.

Dziękujemy za szerzenie tak pozytywnej energii i poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Twoja rekomendacja to dar, którego nie traktujemy lekko i będziemy nadal pracować, aby oferować Ci jeszcze więcej radości za każdym razem, gdy nas odwiedzisz.

Życzymy Ci wielu szczęśliwych spinów i niezapomnianych chwil!

Pozdrawiamy,

Oszustwo

Oszustwo
Kradzież

10 czerwca 2025

Dear Katrin Miller,

Thank you for leaving your review. We are very sorry to read such words, but unfortunately we do not fully understand the situation you are writing about.

If you have encountered any problem with your account, withdrawal or other issue, we encourage you to contact our support team - you can write to us via live chat available on the website or send a message to our email address from the address to which your account is registered.

We will be happy to thoroughly review the situation and try to clarify it as soon as possible.

Best regards,
Starzino Casino Team

Super obsługa i sprawny przebiegajacy…

Super obsługa i sprawny przebiegajacy proces wpłat i wypłat.Polecam ! ;]

12 kwietnia 2025

Cześć Paweł Jagiełło,

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją miłą opinią! Cieszymy się, że miałeś płynne i bezproblemowe doświadczenie zarówno z wpłatami, jak i wypłatami.

Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najlepszą możliwą obsługę i wspaniale jest wiedzieć, że nasze wysiłki robią dla Ciebie różnicę. Twoja rekomendacja znaczy dla nas cały świat — nie ma nic lepszego niż świadomość, że nasi gracze ufają i doceniają platformę!

Zespół kasyna Starzino

Myślę że pomoc doświadczonej oraz jej…

Myślę że pomoc doświadczonej Gabriela oraz jej fachowość w dziedzinie której się zajmuje jest strzałem 10/10 świetnie nawiązuje kontakt z klientem i precyzyjnie trafia w jego gust.

23 marca 2025

Cześć Radosław,

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Jesteśmy absolutnie zachwyceni, że Gabriela zapewniła Ci tak doskonałą obsługę. Jest ona rzeczywiście cenionym członkiem naszego zespołu i jesteśmy zachwyceni, że jej profesjonalizm i wiedza zrobiły na Tobie tak pozytywne wrażenie.

Wspaniale jest wiedzieć, że była w stanie skutecznie nawiązać z Tobą kontakt i dokładnie zrozumieć, czego szukasz. Wierzymy, że spersonalizowana obsługa klienta robi całą różnicę, a Gabriela naprawdę wyróżnia się w sprawianiu, że nasi gracze czują się doceniani i zrozumiani.

Twoja opinia wiele dla nas znaczy i na pewno podzielimy się Twoimi miłymi słowami z Gabrielą. Jesteśmy wdzięczni za Twoje wsparcie i nie możemy się doczekać, aby zapewnić Ci wiele kolejnych niezapomnianych wrażeń na naszej platformie.

Brak bonusa

Można powiedzieć że rzadko miałem możliwość coś wygrać i tym razem nie dostałem bonusa który był trafiony w darmowym gify box. Tak samo w kole fortuny moim zdaniem to nie możliwe jest tam trafić na wygraną w postaci chociaż by 200e ponieważ od kond kręcę kołem trafiłem tylko darmowe punkty co jest dla mnie dziwne że nic po za tym tam nie trafiam. Proszę to zmienić.
Pozdrawiam z poważaniem gracz Dawid

17 grudnia 2024

Cześć hipis dziura,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami. Rozumiemy Twoją frustrację, zwłaszcza gdy szczęście nie wydaje się być po Twojej stronie.

Nie mamy wpływu na wyniki gier ani na koło fortuny. Ważne jest, aby pamiętać, że wszystkie te funkcje opierają się całkowicie na przypadku. Nie ma żadnego zewnętrznego wpływu na wyniki, a wszystko jest zaprojektowane tak, aby zapewnić uczciwość i losowość.

To powiedziawszy, traktujemy każdą obawę poważnie i chcielibyśmy zbadać Twoją sytuację dalej, aby upewnić się, że wszystko działa prawidłowo. Uprzejmie zapraszamy do kontaktu z nami za pośrednictwem czatu na żywo lub poczty e-mail, abyśmy mogli dokładniej przyjrzeć się Twoim doświadczeniom i zapewnić więcej wsparcia.

Cenimy Twoją opinię i nie możemy się doczekać, aby pomóc Ci w każdy możliwy sposób.

Zespół kasyna Starzino

Wygrałem 5 tysięcy na tej stronie nie…

Wygrałem 5 tysięcy na tej stronie nie mogę z nikim skontaktować wypłata cały. Czas nie jest zatwierdzona jeśli to się zmieni poinformuje i zmienię opinię Póki co jestem zawiedziony

14 lipca 2024

Drogi Mateusz,

Dziękujemy, że podzieliłeś się z nami swoim doświadczeniem. Rozumiemy, jak ważny jest szybki dostęp do swoich wygranych, i przykro nam z powodu opóźnienia, które napotkałeś.

Czas przetwarzania wypłat może się rzeczywiście różnić w zależności od wybranej metody płatności. Aby uzyskać jak najdokładniejszy i aktualny status wypłaty, zachęcamy do skontaktowania się z naszym zespołem obsługi klienta za pośrednictwem poczty elektronicznej lub czatu na żywo. Nasi menedżerowie są gotowi Ci pomóc i zapewnić, że Twój problem zostanie rozwiązany tak szybko, jak to możliwe.

Cenimy Twoją opinię i mamy nadzieję, że wkrótce zmienimy Twoje doświadczenia. Daj nam znać, jeśli możemy jeszcze w czymś pomóc.

Z wyrazami szacunku,
Zespół kasyna Starzino

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (441 recenzji)