De communicatie vanuit het bedrijf is erg netjes alleen had ik zelf de trousers black besteld en stond erbij dat er een advies is om hem wat kleiner te bestellen. De broek zelf is wel groot alleen doo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had helaas een andere verwachting van de broek maar ik vond de bereikbaarheid en het maken van afspraken helemaal prima. Dat de broek tegenviel (de stof had ik andere verwachtingen van) kon Stand T... Zobacz więcej
Ruime keus voor tall wat fijn is. Keus uit meerdere gemaakt, kleding retour gestuurd. Goede communicatie en geld terug ontvangen
EDIT: tekst onderaan was mijn eerste review, veranderd van 1 naar 4 sterren. Uiteindelijk toch mijn geld teruggekregen, retourpakketje was op een verkeerde locatie geleverd. Kan gebeuren. Graag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Scandinavian inspired fashion for tall women.
Dane kontaktowe
3061TJ, Rotterdam, Holandia
- Info@standtallstore.eu
- standtallstore.eu
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również

Een zeer vlotte correspondentie
Een zeer vlotte correspondentie. Onmiddellijk antwoord op mijn vraag hoe ik moest retourneren en een kleinere maat bestellen. Top service! 🤩

Odpowiedź od STAND TALL.
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie. Helaas heb ik hem moeten retourneren maar ook dat wordt snel opgelost

Odpowiedź od STAND TALL.
Broek was veel te klein (ik bestelde…
Broek was veel te klein (ik bestelde mijn normale maat L, maar zelfs een maat groter zou veel te klein zijn). Ik probeer het terug te sturen maar geen enkel contact mogelijk.

Odpowiedź od STAND TALL.
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc…
Bedrijf zelf is goed qua verzending etc maar er wordt beloofd dat het past als je ‘tall’ bent. Ik ben 1.78 en heb een jumpsuit in maat M besteld (normaal maat s). Ze hebben het merk voor vrouwen met lange benen gemaakt. De bovenkant was nog steeds te kort helaas. Beetje zonde nu verzendkosten en retour kosten kwijt te zijn. Als ik dit had geweten dan had ik natuurlijk niet besteld ;)

Odpowiedź od STAND TALL.
Stand tall classis jumpsuit black
ik had een jumpsuit besteld , maar helaas kwam deze beschadigd binnen. Heb toen een mailtje gestuurd en toen is alles opgelost en een nieuwe jumpsuit besteld!
Super vriendelijk en snelle levering!
Voor meiden met lange benen
Fijn om een site te hebben waar je kleding voor lange meiden kunt bestellen
Helaas was de maat niet goed maar was super mooi pak
Nu hopen dat ze haar maat snel binnen krijgen
slechte kwaliteit
Helaas is de broek die ik heb besteld van slechte kwaliteit. Na een uur dragen al halen in de naden.
Verder wel snelle levering.

Odpowiedź od STAND TALL.
Goede kwaliteit broeken en ontzettend…
Goede kwaliteit broeken en ontzettend lang! Klantenservice is ook top!

Aanrader voor lange meiden
Snelle levering en kleding van goede kwaliteit. Zelf ben ik 1,85 en alles past perfect. Zowel de mouwen van topjes, broekspijpen en zelfs een jumpsuit zijn lang genoeg.

Geen goede kwaliteit
Het bedrijf het stand tall, ik ben 1.81 en de broek was voor mij te kort. Daarnaast zag de broek er ook heel anders uit dan op de website, ik heb geprobeerd contact op te nemen, maar krijg geen reactie. Een gemiste kans!

Odpowiedź od STAND TALL.
Snelle levering en vriendelijk contact
Snelle levering en vriendelijk contact. Heel blij met de broeken!

Mooie broeken
Mooie broeken en zijn erg lang. Had even moeite met het retour formulier maar werd goed geholpen :))

Odpowiedź od STAND TALL.
Super blij met mijn zwarte pantalon!
Super blij met mijn zwarte pantalon!
In eerste instantie kreeg ik een pantalon met een productiefout maar dit werd super goed opgelost door Sophie. Daarnaast zit de broek erg mooi. Zeker een aanraden voor de lange meiden!!

Doświadczenie Trustpilot