Rask levering og varene sto absolutt til forventningene. Fikk med en gratis yantra nakkepute m.m v/ bestilling av yantramatten og det ble en positiv overraskelse. Var litt usikker på str. på slipperse... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kronisk sykdom fører til inaktivitet, og som rullestolbruker har jeg alltid feil arbeidshøyde og arbeidsstilling ved komfyr og kjøkkenbenk. Dette fører til overbelastninger og feilbruk, som gir smer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Servicen er upåklagelig. Undertrøjen jeg købte går desværre ret langt ip i nakke og hals, så den er bedst til vinterbrug hvor den lettere skjules af tøjet. Ligeledes er de hvide tryk på strømper meg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På trods af at jeg først havde valgt (og betalt for) et dyrere produkt, fik jeg telefonisk rådgivning, som endte ud i at jeg købte et billigere produkt, som bedre matchede mit behov. Første ordre blev... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
S+ABILITY forhandler sports- og velværeprodukter, der gavner forbrugerens velvære under sportsaktiviteter såvel som i det daglige. Produkterne af mærket S+ABILITY øger kroppens blodcirkulation, styrker balance og forbedrer restitutionen.
Dane kontaktowe
Arnold Nielsens Boulevard 77, 2650, Hvidovre
- support@stability.nu
- stability.nu
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og hurtig levering
god og hurtig levering FIN SERVICE
Fremragende
God og hurtig service og et rigtigt godt produkt til en god pris.

Odpowiedź od Stability.nu
Hurtig ekspedition.....men velcroen på…
Hurtig ekspedition.....men velcroen på den ene zoneterapi-sandal holder desværre ikke 😕
Hurtig afsendelse og levering
Hurtig afsendelse og levering. Alletiders.
Superb køb og levering
nemt og hurtig levering
Lige det extra service
Nu om dage er det ikke så ofte man støder på firmaer, der giver service der er en +1 oplevelse. Altså over ens forventninger! :)

Tøflerne virker fine
Tøflerne virker fine. Tænker de har en god effekt
super hurtige man får god behandling …
super hurtige man får god behandling hilsen knud

Odpowiedź od Stability.nu
Fik min vare hurtigt efter bestilling
Fik min vare hurtigt efter bestilling. Alt fint.
Hurtig levering og fint produkt med …
Hurtig levering og fint produkt med ekstra dansk indlægsseddel. Vil gerne bruge denne side igen.
Altid hjælpsom og høflig betjening.
Altid hjælpsom, høflig betjening, samt hurtig levering. Mange tak.

Hurtig modtagelse og orientering
Tak for Lynhurtig levering
Tak for Lynhurtig levering
Fit Plastre 5 stjerner
Yantra slippers 5 stjerner
S + ability T shirt 5 stjerner
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.