Rask levering og varene sto absolutt til forventningene. Fikk med en gratis yantra nakkepute m.m v/ bestilling av yantramatten og det ble en positiv overraskelse. Var litt usikker på str. på slipperse... Zobacz więcej

Kronisk sykdom fører til inaktivitet, og som rullestolbruker har jeg alltid feil arbeidshøyde og arbeidsstilling ved komfyr og kjøkkenbenk. Dette fører til overbelastninger og feilbruk, som gir smer... Zobacz więcej

Servicen er upåklagelig. Undertrøjen jeg købte går desværre ret langt ip i nakke og hals, så den er bedst til vinterbrug hvor den lettere skjules af tøjet. Ligeledes er de hvide tryk på strømper meg... Zobacz więcej

På trods af at jeg først havde valgt (og betalt for) et dyrere produkt, fik jeg telefonisk rådgivning, som endte ud i at jeg købte et billigere produkt, som bedre matchede mit behov. Første ordre blev... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami do sportów zimowych
  2. Sklep z odzieżą aktywną
  3. Klub golfowy
  4. Sklep dla biegaczy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

S+ABILITY forhandler sports- og velværeprodukter, der gavner forbrugerens velvære under sportsaktiviteter såvel som i det daglige. Produkterne af mærket S+ABILITY øger kroppens blodcirkulation, styrker balance og forbedrer restitutionen.

4,8

Doskonała

Fremragende

God og hurtig service og et rigtigt godt produkt til en god pris.

2 kwietnia 2018

Odpowiedź od Stability.nu

Tak Rasmus, for den flotte anmeldelse :)

Hurtig levering

Hurtig levering, god orientering om forløbet

1 kwietnia 2018

Odpowiedź od Stability.nu

Tak for den flotte anmeldelse Lone :)

Fin service.

Super hurtig levering, og alting var som ønsket.

20 marca 2018

Odpowiedź od Stability.nu

Tak for den flotte anmeldelse Jeanette :)

Lige det extra service

Nu om dage er det ikke så ofte man støder på firmaer, der giver service der er en +1 oplevelse. Altså over ens forventninger! :)

17 lutego 2018

Tusind tak Lars :)