Har ej fått min order ännu och har försökt komma i kontakt med er två gånger nu utan resultat. Jag är verkligen besviken över vilken dålig service ni ger era kunder och jag vill ha tillbaka mina pen... Zobacz więcej
Jag gillar deras produkter skarpt. Men tyvärr börjar jag bli less på deras urusla leveranstider samt obefintliga kundservice. Jag köper att de har mycket runt exempelvis black friday. Men en random ve... Zobacz więcej
Beställde den 20/3 och stod att produkten skulle leverans inom 3-4dagar, idag är det den 1april och har fortfarande ej fått min leverans. Pengarna har dragits men ingen återkoppling när man mailat... Zobacz więcej
Mycket dålig återkoppling, kundservice är svåra att få tag på, det finns inget telefonnummer och man kan få vänta i veckor på svar via mail. Produkten blev 3 månader försenad och det gick ut ETT (!!!)... Zobacz więcej
E-handel inom kosttillskott, kläder och andra träningsrelaterade produkter.
Sjöviksvägen 64, 11758, Stockholm, Szwecja
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Grymt nöjd med deras produkter och kund service. Kund sedan flera år tillbaka. Stor loge till SSN!
Skulle säga att det är riktigt bra överlag. Leveransen var snabb och hade inte direkt några problem överlag. Hoppas de lägger till fler smaker på deras proteinpulver i framtiden då det personligen känns som jag i längden kommer tröttna på dem 3 som finns just nu.
älskar produkterna! det är inte fota ett proteinpulver smakar gott att dricka med vatten, men de gör de här.
Mycket bra smak på PWOn och man får en skön kick genom hela passet.
Tyckte produkten var dålig, inte alls som jag hade hoppats på!
Skitsnabb leverans , verkar vara mycket bra bara man hinner använda den
Snabb leverans och väldigt god smak på både alpha pump och EAA! Helt klart en av de bästa jag testat.
Mycket bra upplevelse! Hade rabatt med som gjorde köpet extra kul! :). Snabb leverans och oskadade produkter.