sprintparts Recenzje

3,6

Reageert altijd snel op je vragen en hanteert ook de laagste prijsgarantie. Je vindt nergens anders betere prijzen. Daarnaast is de service super top! Ze zoeken altijd naar oplossingen, zodat jij als... Zobacz więcej

Kapotte spiegels ontvangen, vervolgens verkeerd advies ontvangen, waardoor ik nog meer geld kwijt was. En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moes... Zobacz więcej

aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld. zag een advertentie op marktplaats. heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles. Blij mee.

Had hier een hele tijd geleden besteld, maar echt top bedrijf. Ze verzenden snel en de medewerker van de klantenservice was heel erg behulpzaam. Had ook een beschadigd artikel en kreeg zonder onnodige... Zobacz więcej

1. Sprzedawca skuterów

Welkom bij Sprintparts, Wij bieden Vespa onderdelen aan tegen de scherpste prijzen van Nederland & België ! Neem een kijkje op onze webshop indien er vragen zijn horen we dat graag !

Średnia

Goede service

Ik had level 10 knipperlichten gekocht, zat helaas een kapot relais bij.
Contact opgenomen en binnen een week een nieuwe werkende gekregen. Fijne service!

6 września 2024

Bij Sprintparts onlangs twee setjes…

Bij Sprintparts onlangs twee setjes spiegels voor een Vespa Sprint besteld.
Helaas kwam een spiegel met een gebroken glas bij mij binnen.
Dit gemeld bij Sprintparts en binnen een week een nieuwe set kostenloos ontvangen.

Top service van SprintParts 💪💪

29 sierpnia 2024

Bezorgen

Pakketje was helemaal open gemaakt en in slechte staat geleverd er zaten breekbare producten in dit is gewoon schandalig dat het zomaar geopend wordt door de dpd bezorger en wordt gegooid inplaats van netjes afleveren Zeer ontevreden!

7 sierpnia 2024
Logo sprintparts

Odpowiedź od sprintparts

Goedendag, Wat vervelend dat dit is gebeurd wij hebben een melding gemaakt bij dpd om dit probleem op te lossen. Wij hopen dan oprecht dat je veder wel blij bent met je bestelling ondanks dat jou pakket in een slechte staat is aangekomen. We vragen je bij deze om onze product te beoordelen en onze services. Wij hebben de bezorging helaas zelf niet in de hand.