Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har været to gange hos Spraytan.dk i Højbjerg, og hver gang har jeg fået en super god behandling af Anette...Hun er smilende, glad og meget imødekommende og så er resultatet af Spraytanen blevet meget... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Spraytan Aarhus stort set lige siden de åbnede i 2011, og er SÅ tilfreds hver gang - ingen af de andre steder jeg har prøvet har kunnet måle sig med den behandling Gitte og Louise give... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har haft en super god oplevelse ved Spraytan i Højbjerg. Har været der to gange og begge gange er resultatet blevet rigtig fint og de er super søde og imødekommende. Har fået en super god service begg... Zobacz więcej

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Spraytan.dk er din leverandør af en lækker kulør, i behagelige omgivelser og med garanti for efterfølgende velvære 🙂 Behandlingen tager 10-15 minutter og holder ca. 5 -10 dage alt efter hudtype og vedligeholdelse. Vælg vores >>FRI SPRAYTAN ABONNEMENT<< til KUN 349 kr. pr. måned! på den måde kan du booke alle de tider du har lyst - læs mere under din lokale Spraytan.dk Salon - vælg lokation. Behandlingen udføres personligt af vores certificeret spraytan behandlere, og farven findes i samråd med dig og dine ønsker. Spraytan er perfekt til dig som gerne vil have en lækker kulør, men som ikke ønsker at løbe en risiko ved at tage solarie eller almindelig solbadning. Spraytan er ideel, hvis du gerne vil fremstå med en flot kulør til weekenden, og synes at du godt kunne trænge noget farve – det er vi nemlig eksperter i. Spraytan er en væske der bliver sprayet på din krop, og arbejde sammen med de yderste hudlag, så huden bliver mørkere. Væskerne er 100 % parabene fri, og er derfor ikke skadelige på nogen måde. Behandlingerne foregår her: Grenåvej 665 - 8541 Skødstrup Marselis Boulevard 169 - 8000 Aarhus C Hermann Stillingsvej 8A - 8930 Randers NØ Tietgensvej 17 - 8600 Silkeborg Jens Bentzonsgade 52 - 5000 Odense C Bestilling af tider foregår via vores online bookingsystem på www.spraytan.dk Læs mange flere informationer på www.spraytan.dk Vi glæder os til at se dig //Spraytan.dk Teamet

1,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Trækker penge uden jeg har et abonnement

Har lige pludselig fået et abonnement hos Spraytan.dk. Har for år tilbage haft et abonnement som er opsagt, men de har åbenbart beholdt mine betalingsoplysninger og har nu trukket penge for et abonnement, som jeg ikke har bedt om. Pas på med at give dette firma jeres betalingsoplysninger.

9 października 2025

Kære Christina,

Tak for din anmeldelse - Vi er kede af at høre, at du har oplevet en uventet betaling – det skal naturligvis ikke ske.

For god ordens skyld vil vi gerne præcisere, at Spraytan.dk ikke tilsigtet opretter abonnementer uden kundens aktive samtykke. Den hændelse, du henviser til, stammer fra en teknisk fejl hos vores abonnementsleverandør, Gecko, hvor tidligere kunder desværre blev trukket ved en fejl.

Alle berørte bør være blevet kontaktet

Hvis du mener, at der stadig er noget, der ikke stemmer, hjælper vi dig meget gerne videre – du er velkommen til at kontakte os direkte på mail@spraytan.dk , så vi kan få afklaret det hele hurtigt og ordentligt.

Peter

Altid god service

Altid god service. Kan varmt anbefales

18 grudnia 2020

Odpowiedź od Spraytan.dk

Tusind tak for din tilbagemelding Pernille.

Oceniono na 5 z 5

Kunne ikke leve uden mit ugentlige…

Kunne ikke leve uden mit ugentlige besøg.
Bedre service og sødt personale er svært at finde.
100% tilfredshed herfra.

4 grudnia 2020

Odpowiedź od Spraytan.dk

Tusind tak for din tilbagemelding Line.

Tilfreds

Det er første gang jeg har prøvet at blive spraytannet, og kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Farven er naturlig og selve behandlingen gik super hurtigt.

1 grudnia 2020

Odpowiedź od Spraytan.dk

Tusind tak for din tilbagemelding Celina.

Spraytan.dk

Allerførste gang jeg har prøvet at blive spraytannet, og kunne ikke være mere tilfreds. Det gik hurtigt, farven er dejligt naturlig og jeg fik en grundig vejledning (før under og efter) desuden var Anette (hende der udførte behandlingen) i tophumør og gjorde det til et godt besøg.

25 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Rigtig flot tan og god service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er kommet i klinikken i Højbjerg de sidste 10 måneder. Jeg har altid fået en rigtig god service.
Jeg kommer som regel om torsdagen ved Emma. Hun er super dygtig og rigtig rigtig sød.
Jeg er meget tilfreds med holdbarheden og rådgivning ang. farvetone.

17 listopada 2019

Kære Katrine..

Mange mange tak for det solskin du har spredt over vores virksomhed. Vi overbringer din flotte anmeldelse videre til Emma, og sørger for en stor julegave til hende :-)

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores virksomhed. Vi glæder os over fortsat at skulle hjælpe dig en flot farve og service.

De bedste hilsner.

Kundeservice i topklasse!

Det er altid en fornøjelse at komme hos Jer, da pigerne er vildt søde og hyggelige! Tak for, at jeg altid kan gå fra jer med et smil på læberne!

10 listopada 2019

Hej Maria

Fornøjelsen er helt på vores side.. Vi er super glade for at du benytte dig af vores service og at du føler du får mere med end flot kulør.

Vores søde piger i Højberg står altid klar til at servicere dig.

Og tak fordi du puster lidt medvind i vores sejl med denne flotte flotte anmeldelse af vores lille virksomhed.

De bedste hilsner.

Oceniono na 5 z 5

Super god service og lækker farve!

25 października 2019

Kære Kezia

1000 tak for din super fine anmeldelse af vores virksomhed.
Skulle du have yderligere kommentarer eller ønsker, så tag endelige fat i os.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Virkelig tilfreds og glad kunde 😀

Virkelig tilfreds og glad for Annette og Emma i Højbjerg.. Har været fast kunde længe nu og er super glad for resultatet og pigerne er så imødekommende og søde hver evig eneste gang. Hilsen fra en taknemmelig og glad kunde 😊🙏

28 lipca 2019

Hej Vibeke
Tak tak og atter tak for din fine tilbagemelding på vores Højbjerg salon.
Vi overbringer din hilsen, og sørger for at pigerne ikke mangler lidt sødt til deres vagter..

De bedste hilsner

Super godt tilfreds😀

Super godt tilfreds😀
Fin service. Tid til at besvare mine spørgsmål.

16 czerwca 2019

Kære Annemette

Tak for din fine anmeldelse af vores firma. Det glæder mig at dine forventninger er blevet opfyldt og at du har haft en god oplevelse. Du ønskes den bedste sommer - Kulørte hilsner - Peter, Spraytan.dk

Meget tilfreds kunde

Jeg kommer fast i Højbjerg afdelingen og er sååå tilfreds ! Emma og Anette er super professionelle og dygtige og altid god for et godt grin og en snak - Abonnentet i har hos jer er helt perfekt. Lækkerbrun på 10 min whats not to like ? Jeg kan kun give mine dybeste anbefalinger til at besøge dem - DE er helt sikkert det hele værd! Mit smil er kæmpe når jeg går der fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 marca 2019

Hej Tanja.

Af hjertet tak for din super flotte anmeldelse af vores produkt, vores abonnement samt 2 af vores super dygtige spraytannere..
Vi tager imod din anbefaling med kyshånd og videresender din ros til både Anette & Emma i Højbjerg.

De bedste hilser

Oceniono na 5 z 5

Er fast kunde gang om ugen

Er fast kunde gang om ugen. Elsker den flotte brune farve. Pigerne er meget søde og professionelle. Er en rigtig glad og tilfreds kunde. 👍

26 stycznia 2019

Hej Diana

Tak for din super gode anmeldelse af vores behandling og vores service.
Det kan ikke være en bedre tilbagemelding at få.

Jeg videregiver din ros til pigerne.

De bedste hilser

Oceniono na 4 z 5

Super sødt personale og behandling er…❤️❤️

Super sødt personale og behandling er jeg egentlig altid tilfreds med men denne gang har jeg desværre fået nogle grimme sliber forskellige steder

1 stycznia 2019

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse :-)

Vil du kontakte os på hojbjerg@spraytan.dk, så finder vi lige en løsning på din oplevelse.
Meld også gerne tilbage hvilken dag du besøgte vores salon, da vi ikke kan tracke dig i vores system :-)

Godt Nytår

Peter - Spraytan.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej