Jeg fandt en badedragt på Sportzoo.dk langt billigere end jeg havde set den i nogle fysiske butikker. Så det blev jeg rigtig glad for. Der var nogle problemer da jeg skulle betale i webshoppen. Men k... Zobacz więcej
Jeg fandt mine drømmesko, 200 kroner billigere end i butikkerne, bestilte dem, og fik bekræftelsen med det samme. Efter 6 dage uden sko, kontaktede jeg til SportZoo.dk og kunne ikke få nogen grund t... Zobacz więcej
købte forleden et par sko fra sportZoo, blev fantastisk overrasket over hvor hurtigt (efter 2 dage) jeg modtog dem. Desværre passede størrelsen ikke, så måtte ombytte dem. Men, jeg har i hvert fald ik... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos SportZoo.dk gør vi alt hvad vi kan, for at give kunderne det største sortiment af de bedste produkter indenfor sport, samtidig med at vi bestræber os på at yde en fantastisk service. Vi har et bredt udvalg fra de førende leverandører, men vi er også altid på jagt efter nye og spændende mærker. Vi er efterhånden "gamle i gårde", da vi har været i sportsbranchen i mere end 20 år, og SportZoo.dk er fra efteråret 2011. Vores produkter er altid indkøbt hos de officielle leverandører i Danmark, så du finder ingen parallelimporterede varer på SportZoo.dk. Hvis du har spørgsmål vedr. SportZoo.dk, vores produkter, eller noget helt tredje, skal du naturligvis være meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 24 27 29 99, eller sende os en e-mail på info@sportzoo.dk. Vi håber, at du finder, hvad du har brug for. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Ruben Andersen Indehaver
Søndergade 10, 8370, Hadsten, Stany Zjednoczone
- info@sportzoo.dk
- sportzoo.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Perfekt retur og ombytningssystem
Super god oplevelse. Havde bestilt en vare, fik den inden et par dage, måtte sande at størrelsen var forkert, sendte retur med vedlagte frankeret returadresse, fik bekræftelse på at de havde modtaget og samme dag sendt ny afsted, fik min vare i rigtig størrelse. Enkelt og lige til.
Også stor ros til sidens opbygning. Ekstremt nemt at finde udvalget ved at opstille søgekriterier. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos SportZoo.dk
Så kan det ikke gøres nemmere....!!
Nemt, sikkert - bare perfekt. Helt sikkert et sted, som jeg kommer til at handle mange gange endnu. Tjek det ud - du vil ikke blive skuffet!!
Gode produkter- go service ved returnering
Meget god service og hurtig levering
Hurtigt og billigere
Bestilte og fik varen inden for få dage, kan varmt anbefales.
1 dags levering og betalt returnering det kunne andre lære af
Jeg kan kun anbefale sportzoo - også selvom levering ikke er gratis
Super service og meget hurtigt levering 😊
Dejligt med et selskab der lever op til deres leverance 😊 super service og lyn hurtigt levringen bestilte søndag aften og kunne afhente det på posthuset tirsdag morgen og pruduktet som i dette tilfælde var en fodbold var af en god kvalitet 😊 så alt i alt en rigtig god oplevelse og vil bestemt handle der igen med glæde 😊
Meget tilfreds
Vil helt klart anbefale at handle hos sportzoo. Jeg bestilte 3 par sko og var super tilfreds med hele forløbet og de flotte sko som lå i døgnposten kun et par dage efter jeg bestilte.
Super hurtig og korrekt levering.
Fik mine New Balance dagen efter jeg havde bestilt til 200,- billigere end de fleste andre steder. Vil klart bruge SportZoo.dk igen.
Troværdig!
Man kan helt sikkert forvente at få det man bestiller hurtigt og problemfrit
Købte søndag aften og hentede i Fakta tirsdag
Det fungerede fint. Leveret på 36 timer. Skotøjsæsken var beskyttet af en svejset sort pose, og der var label, så man let kunne bytte varen
OK pris og hurtig levering, men fragtprisen trækker ned. Tilvalg af GLS pakkeshop til afhentning ville være en god mulighed.
Rigtige gode priser og hurtig levering!
Mit første køb hos SportZoo.dk og er en MEGET tilfreds kunde. Kan varmt anbefale websitet, hvis man vil have lidt billigere Nike sko!
En perfekt leverance
Den rigtige vare til den rigtige pris samt hurtig levering
Tip top
Rigtig venlig og hjælpsom betjening. Modtog pakken allerede dagen efter.
PERFEKT!!
Sparede en masse penge og fik varen efter 2 dage, jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Hurtig levering, jeg fik det produkt jeg havde bestilt, men fragten er for dyr. Jeg vil gerne kunne benytte GLS.
Super. hurtig levering og varer som forventet.