Sportzaak Recenzje 76

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De bestelling van 3 sets dumbbells werd de dag voor de Kerstdagen snel geleverd. 1 set was niet compleet. Een mailtje hierover werd direct na de feestdagen opgepakt en beantwoord. Belinda maakte een n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had voor mijn aankoop vragen, die zijn top beantwoord. En de verstelbare dumbells zijn geweldig. Verstellen aan de binnenkant, ipv beide kanten apart. De halter word ook daadwerkelijk kleiner van f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs! Gisteravond twee verstelbare dumbells besteld en vandaag al in huis. Was eerlijk gezegd wel iets kritisch omdat de prijs waar ze bij hun voor we... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je review, EW! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en goede levering. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we voor je klaar. Fijne dag verder!

Perfecte klantenservice

Na een verkeerde bestelling van mij en dus ongewenste levering bleek de klantenservice zeer behulpzaam, kwam zelf met een creatieve oplossing en volgde het bedoelde product binnen 48 uur!

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je geweldige feedback, Hans! We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat het juiste product snel bij je is afgeleverd. We streven er altijd naar om goede oplossingen te vinden en onze klanten tevreden te stellen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Product is wat ik ervan verwacht had en…

Product is wat ik ervan verwacht had en was snel geleverd.

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je review, Lisanne! We zijn blij om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring!

Oceniono na 5 z 5

Goede producten, prima service, en mooie prijs

Goede website, mooi aanbod aan o.a. verstelbare dumbbells voor een goede prijs! Producten snel verzonden (met PostNL, dus geen DPD oid) en dag na bestelling in huis. De kwaliteit van de verstelbare dumbbells die ik gekocht heb was boven verwachting! Verstelmechanisme is soepel en werkt snel, dus ideaal om thuis verschillende oefeningen achter elkaar te kunnen doen zonder veel ruimte nodig te hebben voor allerlei losse dumbbells.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Roel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Het is goed om te weten dat het verstelmechanisme van de dumbbells naar verwachting werkt en je helpt bij je training. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Helemaal top en super snelle service!

Ik heb twee 15 kg Hexagon dumbells gekocht van Kraken. Ze waren dezelfde dag nog verzonden en ik had ze de volgende dag al binnen. Wat een super service! Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Het gewicht van de dumbells ware wel wat zwaarder dan verwacht. 15.4kg om precies te zijn. Ik weet niet of dat normaal is.

13 sierpnia 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je positieve feedback, Pippi! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat de levering zo snel was. Wat betreft het gewicht van de dumbbells, onze producten worden met zorg gemaakt en kleine variaties in het gewicht zijn mogelijk. We waarderen je observatie en zullen ervoor zorgen dat onze toekomstige producten nog nauwkeuriger worden. Als je verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je nieuwe dumbbells!

Alles ging soepel

5 lipca 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles soepel is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top Site!

Overzichtelijk site, en daarnaast een snelle levertijd
Pakket was goed verpakt en had geen beschadigingen, helemaal top!

18 maja 2024

Beste Thijs,

Hartelijk dank voor je goede feedback! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze overzichtelijke site en snelle levertijd. Het is ook fijn om te weten dat het pakket goed verpakt en onbeschadigd is aangekomen. We waarderen je complimenten en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

positieve ervaring

snel, goede kwaliteit, goede klantenservice

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review, Frauke! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze snelle levering, de goede kwaliteit van onze producten en onze klantenservice. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Kwalitatief goed product voor een zeer…

Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs!
Gisteravond twee verstelbare dumbells besteld en vandaag al in huis. Was eerlijk gezegd wel iets kritisch omdat de prijs waar ze bij hun voor werden aangeboden echt ver onder de prijs lag die ik elders voor soortgelijke had gezien en verwachte daarom dat deze kwalitatief wel iets minder zouden zijn.
Maar ben echt onder de indruk van de goede kwaliteit die dus toch wel kan voor deze prijs, en daarom 12 points naar SPORTZAAK.NL!

5 marca 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat de verstelbare dumbbells aan je verwachtingen voldoen en je tevreden bent met de goede kwaliteit én de scherpe prijs. Bij SPORTZAAK (recent verhuisd naar SPORTZAAK.COM!) streven we altijd naar het aanbieden van de beste producten voor de beste prijzen. Geniet van je workouts en we hopen je snel weer te zien!

Goede service, prima producten

Producten goed ontvangen, eerste indruk van de kwaliteit is goed (altijd even afwachten hoe lang het mee gaat natuurlijk). Contact gehad over het retourneren van een product en daarvoor werd een prettige oplossing geboden.

Als ik nog een keer iets nodig heb, weet ik ze te vinden.

12 lutego 2024

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je goede beoordeling! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. We zijn blij dat we een passende oplossing konden bieden toen je contact opnam over het retourneren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

ordered a weight vest

ordered a weight vest. top quality and delivered on time. what more can i say..

26 września 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Thank you, Ionuţ Dan Popa, for taking the time to leave a review. We're delighted to hear that you're pleased with the quality of the weight vest and our timely delivery. We aim to keep our customers satisfied. We look forward to serving you again in the future. Best regards, the team at Sportzaak.com.

Goede Kwaliteit

Goede dumbells waren het geld waard
makkelijk verstelbaar.

2 lipca 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Blij te horen dat de dumbbells goed bevallen! Succes ermee 💪

Goed

Goed. Goed prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzending

28 lipca 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor de goede beoordeling. Nog veel succes met de turnringen gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend blij met mijn aankoop

Levertijd was zoals afgesproken, kwaliteit van het product is zoals vermeld en zeer degelijk.

1 czerwca 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Dank voor de goede review! Nog veel plezier met het vest gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Snelle service en goede kwaliteit

Ik had een vraag over de lever tijd en mijn mail werd binnen een kwartier beantwoord. Super service! De paralettes die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit en precies hoog genoeg om bepaalde oefeningen goed uit te kunnen voeren.

1 czerwca 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Bedankt voor je feedback! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en goede kwaliteit van de parallettes. We wensen je veel succes met je training! Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we graag voor je klaar.

Beste prijs kwaliteit verhouden 🐐

Het is een goed product voor een goede prijs dat is naar mijn mening het grootste pluspunt. Concurrenten zijn erg duur. Kwaliteit is goed 👍💪😈🔥🔥 Alleen ruiken je handen wel erg naar 🧪☢️ na gebruik Maar dat is denk ik niet te voorkomen... Of wel 🤔😏

29 czerwca 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Blij te horen - die tevredenheid mbt prijs en kwaliteit ! 💪😈🔥. Die 🧪 hoort er bij inderdaad - dat is nieuwigheid 😏

Dank voor de goede review en nog veel plezier ermee!

Gewoon top!

Erg snelle bezorging en een goede voordelige prijs. Gewoon top!

23 stycznia 2023

Odpowiedź od Sportzaak

Kijk, altijd mooi dat te horen.

Dank voor de goede review en succes met het bestelde! 💪

Top service!

Ik heb onlangs een SUP gekocht bij de sport zaak. Helaas was mijn SUP op een warme dag zo uitgezet dat hij lek is geraakt. Ik ben heel erg tevreden over hoe sport zaak dit heeft opgelost. Ze reageerden snel op mijn mail en hebben mijn SUP omgeruild (garantie) zodat ik snel weer het water op kon! Top service van de sportzaak!

26 sierpnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej