Thief
Thief.
I returned some stuff, and I didn't receive money back.
They don't respond on phone or Gmail.
Go away from this site.
👎👎👎
Thief.
I returned some stuff, and I didn't receive money back.
They don't respond on phone or Gmail.
Go away from this site.
👎👎👎
Jeg har ikke motat varen, har heller ikke fått svar på min henvendelse. Jeg burde motatt varen for 14 dager siden.
Jeg betalte for Devold-klær gjennom VIPPs for en gave til kvinne i torsdag 5. november 2025 og mottok bestillingen min tirsdag 11. november innen fire virkedager. Klærne var 25 % rabattert i forhold til prisen på den offisielle nettsiden. Jeg hadde et spørsmål og ringte, men de fikk ikke svar, men jeg sendte dem en e-post og fikk svar innen to timer. Jeg er veldig fornøyd med servicen og kvaliteten. Jeg anbefaler å stille spørsmål via e-post før du betaler.
Mvh Yevhen fra Ukraina
Kjøpte to like varer av de, og fikk kun tilsendt en. Har sendt flere mailer til de, men de svarer ikke på henvendelsene.
Avoid this store at all costs. I ordered some things from them, never got a confirmation or anything to say they had been sent. After 3 weeks I contacted them to be told my order had arrived at the post office. I sent the parcel back immediately. It’s now 3 weeks and counting. Have not received a refund. They do not pick up the phone or respond to emails! Its ridiculous.
Flere handler er gjort med disse dyktige og hyggelige folkene. Mine aller beste anbefalinger.
Kjøpte noen joggesko som ble ødelagt innenfor første året. Tok kontakt med kundeservice for 1 måned siden. Får ikke noe svar.
Bestilte en vare som ble ødelagt kort tid etter den ble mottatt. Kontaktet bedriften gjennom nettsiden for reklamasjon opp til flere ganger uten å få svar. Har nå gått over 1 mnd siden jeg prøvde å kontakte dem første gang. Elendig kundeservice.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.