Der var lidt problem med leveringen, men SportsGadgets informerede godt om det :)
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Super god og hurtig levring
SportsGadgets har være helt fantastiske!! Efter store problemer med et andet firma var det en lettelse at handle med SportsGadgets som oven i købet prøvede at hjælpe os med problemerne med det ande... Zobacz więcej
Vi sælger SportsGadgets til mænd og kvinder i alle aldre. Vores fokus ligger på kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer de specielle behov, du som sportsudøver vil støde på. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Tagensvej 38, 2200, København, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
en hurtig og pålidelig virksomhed, mange tak for din interesse og relevans

Odpowiedź od SportsGadgets
Super service, fik send en ordre to forskellige steder uden problemer, hurtig levering. Anbefaler 100%

Odpowiedź od SportsGadgets
Billigt og godt produkt, og mega hurtig levering👍🏼

Odpowiedź od SportsGadgets
Jeg føler at jeg har fået et godt kvalitetsprodukt og ordren ekspederedes med en gang med en personlig touch. Post Nord gjorde også sit arbejde godt med sms vedrørende pakken hele vejen til postkassen.

Odpowiedź od SportsGadgets
Fik pakken 2 dage efter bestilling, 2 dage efter modtagelse tjekke Sportsgadgets om jeg havde fået pakken, da de ikke kunne se den på track@trace, det er god stil. Har købt meget på nettet uden denne form for ansvarsfuld service 😃
Meget tilfreds. Bestilling fredag aften modtag varen tirsdag i postkassen.
Super god service og hurtig levering, kan klart anbefales
SportsGadgets har være helt fantastiske!!
Efter store problemer med et andet firma var det en lettelse at handle med SportsGadgets som oven i købet prøvede at hjælpe os med problemerne med det andet firma.
Og så er det et fedt segboard!!
Tak for hjælpen og for handlen.
Uovertruffen service i denne butik. Kan varmt anbefale at du handler her.
Vi fik købt segboard til vores søn og vi fik en god service af Nicolaj . Varen er i god kvalitet og virker som den skal.
Har kun rosende anderkendende ord. Var yderst tilfreds. Tillidsfuldt og et trygt at handle her.. Kundeorienteret og venlig behandling.
Vi er så tilfredse. Anbefaler helt klart sportsgadgets.
Jeg købte bælte taske med lys. Den fungere super fint, når der skal luftes hund og løbetrænes. Tasken blev leveret hurtigt og uden problemer.