Moja opinia na temat firmy Sportsbreaks…
Moja opinia na temat firmy Sportsbreaks jest niestety bardzo negatywna. Skorzystałem z ich oferty, licząc na profesjonalną obsługę i elastyczne podejście do klienta, jednak rzeczywistość okazała się zupełnie inna.
Głównym problemem była zmiana terminu meczu Manchester United – Aston Villa z soboty na niedzielę, na co jako klient nie miałem żadnego wpływu. W takiej sytuacji oczekiwałem pełnego zrozumienia i możliwości uzyskania 100% zwrotu kosztów, ponieważ zmiana daty znacząco wpłynęła na moje plany podróży.
Niestety firma Sportsbreaks odmówiła pełnego zwrotu pieniędzy, co uważam za bardzo nieuczciwe podejście. Klient nie powinien ponosić konsekwencji zmian organizacyjnych, na które nie ma żadnego wpływu. Brak elastyczności i nastawienie wyłącznie na własny interes sprawiają, że trudno polecić tę firmę innym.
Zdecydowanie oczekiwałem wyższego poziomu obsługi klienta, szczególnie w sytuacjach losowych. Niestety moje doświadczenie było rozczarowujące i zniechęciło mnie do ponownego skorzystania z ich usług.
Dodatkowo bardzo źle oceniam obsługę klienta. Kontakt mailowy był utrudniony – czas oczekiwania na odpowiedź był długi, a same odpowiedzi sprawiały wrażenie pisanych w sposób oschły i mało uprzejmy. Zabrakło profesjonalizmu oraz empatii wobec klienta, który znalazł się w problematycznej sytuacji nie z własnej winy.

Odpowiedź od SportsBreaks