Ik hou van de sportbalm producten. Ik heb vaak last van kleine pijntjes thv mijn pezen en ligamenten en aangezien ik nog studeer en veel neerzit doet de recup SOS heating gel echt wel wonderen door... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Scam! Did not sen order and just disappeared, sent letters are just ignored.
Gebruik de sports balm producten al sinds 1983.De oprichter Dhr.Rinus de Wilde heeft mij tijdens de 6daagse van Rotterdam waar ik aan de zijde van Eric Vanderaerden reed destijds benaderd om het produ... Zobacz więcej
Uitstekende service. Kreeg eerst geen reactie na mijn betaling door issue in het systeem. Maar dat is meer dan prima gecorrigeerd. De producten zijn ook heel erg geschikt. Heb meerdere producten gep... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De beste sportprestaties behaal je met de beste producten: de juiste verwarmende zalf voor spieren en pezen ter voorbereiding, een goede spierbalsem tijdens het sporten, beschermende huidverzorging voor sporters, én een intensieve crème tegen spier- en gewrichtspijn als nabehandeling. Met de spierverzorgings- en huidverzorgingsproducten van Sportsbalm bescherm je je spieren en huid tegen overbelasting en behaal je maximale sportprestaties. Ervaar zelf het verschil!
Dane kontaktowe
Rudolf Dieselstraat 15, 7442DR, Nijverdal, Holandia
- +31548621103
- info@sportsbalm.com
- sportsbalm.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle bezorging en het product werkt…
Snelle bezorging en het product werkt super goed!
Goed en zoals in de beschrijving.
Alles werkt prima, mét de opwarmende producten niet veel nodig. Wél na hét aanbrengen goed en /of meerdere keren de handen reinigen.
Het is een hele goede kwaliteit maar…
Het is een hele goede kwaliteit maar wel een redelijk hoge prijs, ik kwam er later achter dat er winkels zijn die jullie producten voor een lagere prijs verkopen.
Tevreden klant!
Snelle verzending, goede communicatie en tracking updates! Producten zijn fijn om te gebruiken.
Sportsbalm Recovery Cream
Had a lovely experience purchasing from Sportsbalm. The recovery cream is the perfect complement for the start of a hard training season.
Best warming up gel ever.
Sportbalm
Ik hou van de sportbalm producten.
Ik heb vaak last van kleine pijntjes thv mijn pezen en ligamenten en aangezien ik nog studeer en veel neerzit doet de recup SOS heating gel echt wel wonderen door toch nog de bloedcirculatie te onderhouden ondertussen. Ook tijdens het treinen heb ik hierdoor veel minder last. De gewone recup smeer ik dan na de training waardoor ik met een relatief fris gevoel kan gaan slapen.
Het enige puntje kritiek is dat ze een lever termijn aanbieden van ongeveer 1-2 werkdagen en dat ik wel 4 werkdagen heb moeten wachten.
alles is perfect verlopen
Zware vermoeide benen na het sporten
Ik had na het sporten altijd zo´n zwaar en moe gevoel in de benen. Ik had Sportsbalm om advies gevraagd. Ze hebben me echt supergoed geholpen en ik ben dik tevreden met de Recovery Cream die ze me hebben aangeraden. Nergens geen last meer van!
Snel en heel vriendelijk.
Producten voor het eerst gebruikt
Producten voor het eerst gebruikt. Effectief voor en na het sporten. Voorheen vaseline gebruikt. Deze producten: balsem en crème verzachten tijdens en na het wielrennen.
Super product Direct podium gereden moet ik meer…
Direct podium gereden moet ik meer zeggen 🤷♀️🤣
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.