Sportsbag.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Formidabel god service. Den vare jeg havde bestilt var i restorder. Det var lidt kritisk da det faktisk var en julegave. Efter telefonkontakt blev jeg kontaktet af Sportsbag, man havde fundet super fi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt godt tilfreds. Varen kom hurtigt dog til forkert leveringssted! Iøvrigt samme sted som Sportsbag.dk indleverede min pakke, så hej måtte køre fra Frederiksberg til Kildegårds Plads 5 i Gento... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har købt diverse sportstape og en stor "deluxe" førstehjælpstaske til lokal idrætsforening. Indholdet til tasken virker udemærket, men tasken lader til at være i elendig kvalitet, den stinker af kemi.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan kun give sportsbag.dk de absolut varmeste anbefalinger. En helt igennem positiv oplevelse, med kompetente svar på spørgsmål, Super god service hele vejen og levering af produkt som forvent... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą aktywną
  2. Sklep sportowy (outdoor)
  3. Sklep sportowy
  4. Hurtownia akcesoriów sportowych
  5. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

Bæredygtigt sportstøj og udstyr – produceret i Europa. Hos Sportsbag.dk har vi fokus på produkter, der er bæredygtige og fremstillet i Europa. Vi udvælger vores sortiment med omtanke for både miljø og kvalitet. Leverandør til klubber, foreninger og private Vi leverer sportsudstyr og sportstøj til professionelle klubber, foreninger og private – med global levering direkte fra vores webshop. Stærke priser og solid erfaring Siden 2001 har vi, som en del af Schiermacher-koncernen, specialiseret os i merchandise og udstyr til sport. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og professionel sparring til både små og store kunder. Stort sortiment til alle sportsgrene Uanset om du træner alene, er en del af et hold eller står for et større sportsarrangement, har vi udstyret – fra klassiske træningsartikler til specialprodukter til over 20 forskellige sportsgrene. Få din egen klubshop Gør det nemt for dine medlemmer at bestille tøj og udstyr! Med en klubshop hos Sportsbag.dk får du en skræddersyet løsning med jeres udvalgte produkter og klubdesign. Kontakt os på tlf. +45 60 19 10 05 eller mail: shop@sportsbag.dk – vi hjælper gerne i gang. Vores mærker Vi forhandler udvalgte kvalitetsmærker som Kelme, Erreá, Proskary og Reydon Sports PLC – nøje udvalgt til klubber og aktive sportsudøvere.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

141 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

25 października 2023

Odpowiedź od Sportsbag.dk

Tak for den fine anmeldelse!

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være

Det rigtige produkt leveret uden forsinkelser

2 sierpnia 2023

Odpowiedź od Sportsbag.dk

Tak for den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på den.TAK!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hurtig ekspedition- fik varen…

Virkelig hurtig ekspedition- fik varen dagen efter jeg bestilte den - og modtog en fin rygsæk, der helt levede op til mine forventninger 😊

16 sierpnia 2023

Odpowiedź od Sportsbag.dk

Tak for din fine anmeldelse, og fordi at du tog dig tid til at lave den! Den er vi rigtig glade for ;-)

Virkelig god service

Virkelig god service !
Bestilte fredag , havde min pakke søndag ! Det virkelig verdensklasse .

Ikke sidste gang jeg bestiller fra jer :-)

12 maja 2023

Odpowiedź od Sportsbag.dk

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på den!

Oceniono na 4 z 5

Bestilte Proskary Grip Socks og Sleeve…

Bestilte Proskary Grip Socks og Sleeve blev sendt samme dag og modtog dem dage efter dog sokkerne kun til 3 stjerner men stjerner er til 5 stjerner derfor giver jeg 4 stjerner

15 maja 2023

Odpowiedź od Sportsbag.dk

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på den!

Købet en løbe vest for 5 md siden

Købet en løbe vest for 5 md siden, desværre gik den i stykke, efter at havde snakket med dem. og sendte billede af den, fik jeg mail om at de vil sende en ny til mig.
Super hurtig og god service

26 kwietnia 2023

Tak for din anmeldelse!

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet, varen var som beskrevet. Handler gerne hos jer igen

12 kwietnia 2023

Tak for din anmeldelse!

Fantastisk god service

Fantastisk god service,
Købte knæbind som desværre var for lille … fik mine penge retur uden problem .
Købte nyt en str op . Kan 100% sige jeg er så tilfreds .

7 kwietnia 2023

Tak for din anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk webshop med hurtig levering. Modtog min pakke næste dag.

8 marca 2023

Tak for de flotte 5-stjerner

Lynhurtig betjening

Lynhurtig betjening! Jeg bestilte to produkter kl. 11.42. Klokken 11.49 fik jeg besked om, at de var afsendt. God priser! Glæder mig til at modtage pakken.

23 lutego 2023

Tak for de flotte 5-stjerner

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej