Produkten är utmärkt, men det finns inget svar på e-postmeddelanden. Dessutom är strumporna nu dyrare på sommaren än på vintern. Så eftersom jag förbereder mig väl måste jag betala mer pengar? Det kän... Zobacz więcej
Super nöjd! Beställde mitt gottis i Onsdags Torsdagen fick jag avisering att jag kunde hämta mitt paket med de jag beställt ! Otroligt snabbt och välpackat Första men inte sista gången vi bestäl... Zobacz więcej
Det är en mycket trevlig och bra utbud i butiken. Snabb leverans vi beställning också. Kan varmt rekommendera Sporthunden. Björn & Alexandra ni gör ett super jobb.👍
Supertrevlig personal, dom har allt man behöver och mer. Väldigt personligt och trevligt. Bra att dom har annat utbud än arken. Kommer absolut att åka dit snart igen.
Allt för din hund! I vårt sortiment hittar du produkter som vi själva använder från populära varumärken!
Östra Järnvägsgatan 46, 30575, Getinge, Szwecja
- 010-6410220
- info@sporthunden.se
- sporthunden.se
Bra tillgänglighet
Trevlig personal. Serviceinriktade och alltid tillgängliga för sina kunder.
Allt var bra!
Bra grejer som jag har haft svårt att…
Bra grejer som jag har haft svårt att hitta på andra ställen
Snabbt och enkelt
Bra produkter och snabb leverans!
Bra bemötande och trevlig personal hade…
Bra bemötande och trevlig personal hade inte fåt mina varor så jag fick det hem kört, det uppskattas jätte mkt utav dom så jag kunde ge våra hundar sin mat.
Mycket snabb leverans 😀
Bra hund leksaker som håller.
Bra foder till både katt och hund
Bra foder till både katt och hund! Mycket trevligt bemötande 👍
Beställning paketering och leverans
Beställning paketering och leverans, allt var perfekt.
Snabb leverans
Mycket bra service och väldigt bra…
Mycket bra service och väldigt bra foder❤️🙏
Snabb leverans