Sport- en spelmateriaal Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mooie en stevige materialen op het eerste zicht. Netjes binnen de week geleverd. Op zich qua service en materialen een dikke 5/5! TOP! Enkel de levering (waarschijnlijk wel vaker melding van?). De do... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima service en levering. Omdat er een product niet meer geleverd kon worden, kregen wij een voorstel voor een alternatief. Hier werd netjes telefonisch over gebeld zodat ze de bestelling toch in ord... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Het systeem is prima en als je geen problemen met het systeem hebt zit je goed. Pas wanneer je hulp nodig hebt en via de klantenservice contact zoekt met Spont zie je hoe onbehulpzaam en onprofessione... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Voor scholen, bso, verenigingen, gemeenten en kinderopvang. Groot aanbod spelartikelen/sportartikelen met goede prijs/kwaliteit. Kennis vanuit het vak, gratis spelideeën.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

conform afspraak

Exact geleverd wat er besteld is

8 grudnia 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt voor uw review!
Veel plezier met de materialen.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn product idd nog niet…

Ik heb mijn product idd nog niet ontvangen..... verwachtte verzenddatum is vandaag. Maar tot nu toe geen bericht van verzending ontvangen.

Dat stemt mij op dit moment niet tevreden

5 grudnia 2019

Hallo,

Bedankt voor uw review.
Begrijpelijk dat u niet tevreden bent.
We willen het graag voor u uitzoeken wat er mis gaat, zou u ons daarom willen mailen? Als u uw ordernummer doorgeeft kijken we even waar uw pakket zich bevindt.
1-sterren reviews zorgen natuurlijk voor het verbeteren van onze service. Fijn dat u het hier meldt maar nog beter is als u ons ook even mailt zodat we het voor u op kunnen lossen.

Bedankt!

Tamara
Sport- en spelmateriaal

Oceniono na 1 z 5

Bestelling is na een week nog niet…

Bestelling is na een week nog niet verzonden

3 grudnia 2019

Hallo,

Wat vervelend.
Kunt u uw ordernummer doorgeven?
Dan gaan we het meteen voor u nakijken.

Excuses voor de vertraging.
I.v.m. de feestdagen is dit ontstaan.

Ik kijk het graag voor u na, we zijn inmiddels bijna weer bij dus er is een grote kans dat uw product ook verstuurd is.

Graag hoor ik van u, nogmaals excuses.

Tamara

Prima geregeld

30 listopada 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Dank u wel voor deze mooie review!

snel & prima

snel & prima kwaliteit

20 listopada 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Dank u wel voor uw geplaatste review.
Fijn dat u even de moeite heeft genomen om deze te geven en schrijven.

Nog niks in huis :(

18 listopada 2019

Wat vervelend.
Kunt u even uw ordernummer per mail doorgeven?
Kijken we het meteen voor u na.

Oceniono na 4 z 5

Wat ik jammer vond dat ik de opblaas…

Wat ik jammer vond dat ik de opblaas dart mee kreeg terwijl hij niet te bespelen was heb wel een tegoedbon gekregen maar daar had ik koningsdag niets aan

18 listopada 2019

Hallo Ria,

Wat bedoeld u met niet te bespelen? En kunt u aangeven om welk product het ging?
Opblaasdart komt zo niet in onze webshop naar boven...

Oceniono na 2 z 5

Hallo Jaap,

Wat vervelend!
Ik heb het meteen even voor u nagekeken.
De hoepelset die u besteld heeft, was onze laatste en daar was de tas iets van beschadigd.
We hebben meteen nieuwe besteld maar deze zijn helaas iets vertraagd.
Ik zie dat u hier geen mail van heeft ontvangen.
Welgemeende excuses hiervoor, slordig.
We verwachten op 20 november uw bestelling toe te kunnen sturen.

En betreft de reminders, deze zijn per ongeluk, zie ik nu, naar alle klanten gestuurd die op 8 november een order hebben geplaatst. U heeft keurig betaald.

Excuses voor deze vervelende situatie.
Hopelijk heeft u veel plezier van uw producten later deze week.

Als u nog vragen heeft hoor ik graag van u.
Bedankt voor uw respons.

Tamara | Sport- en spelmateriaal

Oceniono na 4 z 5

Recht toe recht aan website die…

Recht toe recht aan website die makkelijk te gebruiken is.
Dit is wat je wilt als consument ipv allerlei opties die je proberen te verleiden.

15 listopada 2019

Hallo Hessel,

Bedankt voor uw review!
Fijn dat u het shoppen zo goed ervaart en dat u dat wil delen.

Top!

Oceniono na 4 z 5

Super speelmateriaal voor op het schoolplein

- snelle service
- kwaliteit materiaal
- goede prijs vs kwaliteit
Kind vriendelijk materiaal

9 listopada 2019

Hallo Woody,

Bedankt voor de review.
En dan nog een 4-sterren review ook.
Hier zijn we heel blij mee.
En helemaal dat u tevreden bent met de materialen.

Bedankt!

Top service

Speellintjes besteld voor het lasergamen. Pakket wou ik ophalen maar Post NL had ineens besloten dat pakketten nog maar 7 in plaats van 14 dagen worden vastgehouden. Pakket was dus retour gestuurd. Direct contact gezocht en mij werd verteld dat het pakket kosteloos weer opgestuurd werd. Wat een service!

23 września 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt dat u zo tevreden bent en de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Dit waarderen we enorm!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg keuze en daarna…

Duidelijke uitleg keuze en daarna supersnel geleverd!!! Erg tevreden klant.

14 września 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Hartelijk bedankt voor deze sterrenwaardering, super!

Klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en snel ben ik geholpen! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Dit is echt superfijn opgelost!

11 września 2019

Super fijn om te lezen!
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Veel plezier met de producten.
Fijne dag

Fijne spullen

Keurige levering, mooie producten. Tennisracket en tennisballen besteld.

29 sierpnia 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Hallo Nicole, Bedankt voor uw review. Heel fijn om te lezen dat de producten en levering goed zijn bevallen.

Oceniono na 3 z 5

Prima shop en goede prijs

Prima shop en goede prijs, maar helaas niet gericht op particulieren waardoor bezorgkosten nogal hoog waren.

13 sierpnia 2019

Hallo Annemarie,
Hartelijk bedankt voor deze review. Fijn dat u tevreden bent over de shop en prijs. Helaas kunnen we niet concurreren tegen de grote shops die hun producten tegen een heel laag tarief versturen. Of we nu doelen versturen of partijlintjes, wij hanteren 1 tarief voor alle producten. Hopelijk bent u tevreden over uw product, bedankt voor uw bestelling en tijd om deze review te schrijven, Waarderen we.

Snel en zorgvuldig geleverd

Snel en zorgvuldig geleverd. Top!

5 sierpnia 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Bedankt Bart voor deze review, heel fijn om te horen.
Kunnen we nog iets doen voor die 5e ster?
Dan horen we het graag ;)

prima service

Snel geleverd en bij contact fijne reactie.

10 lipca 2019

Odpowiedź od Sport- en spelmateriaal

Bedankt voor de review, we zijn er heel blij mee dat u de tijd hebt genomen hiervoor.
En natuurlijk fijn dat we bij u een goede indruk achter hebben gelaten.
daar doen we het voor :).

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej