SponsorWorld ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

160 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

De bedste anbefalinger

Udarbejdelse af design var en spændende proces. Der var stor forståelse fra Sponsorworld omkring vores ideer. Trøjerne er i enestående kvalitet og prisen er yderst fornuftig. Kan kun anbefales herfra

10 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Der var fejl i levering. Efter henvendelse blev det rettet hurtigt og let.

13 kwietnia 2026

Sponsorworld Ja Tak!

Sponsorworld har været enormt effektive i deres behandling af vores ordre fra Vendsyssel Petanque Klub.
De er altid gode til at finde den helt rigtige løsning.
Serviceminded og effektive er 2 ord der godt beskriver dem.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde.

15 kwietnia 2026

Oceniono na 4 z 5

Super kvalitet af de bestilte trøjer

Super kvalitet af de bestilte trøjer. God service.
Dog en lidt lang leveringstid - dette skrives dog på bestillingssiden.

31 marca 2026

1000 Tak for anmeldelsen
Som vi skriver på hjemmesiden, så laves alle ordre fra bunden af til den enkelte kunde, derfor er der 3-4 uges leveringstid

Oceniono na 3 z 5

Manglende retursvar

Er ikke særlig imponeret af deres tilbagemelding

7 kwietnia 2026

Hej Per
Jeg kan ikke finde udaf hvem du er i vores system.
Kan du ikke kontakte mig på tom@sponsorworld.dk

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig, bedste anbefalinger herfra og mit nye, go too 😃

30 marca 2026

Odpowiedź od SponsorWorld ApS

Jeg håber at forældre og barn blev glad for din fine gave.

Oceniono na 3 z 5

Modtog en hoodie og en kasket.

Modtog en hoodie og en kasket.
Hoodien er fantastisk!
Men kasketten er ikke. Den blev sendt uden nogen form for beskyttelse, så den er deformeret. Forsøger pt. at rette den op med en damper, men det fungerer ikke så godt.
Jeg har skrevet en email Sponsorworld omkring det, men intet svar er kommet tilbage.

Vær sød og respekter varerne mere..... Send en kasket i en kasse eller noget, så den ikke deformeres.

23 lutego 2026

Hej Thomas

Giv mig et kald på 42419400
Jeg laver naturligvis en ny kasket til dig.
Vi havde bare forståelsen af at du have fikset problemet, husk på er ikke interesseret i at ødelægge vores produkter, det giver kun støj.
DBH Tom

Super god service

Super god service, og lyn hurtig til at hjælpe

19 lutego 2026

Odpowiedź od SponsorWorld ApS

Det er også fede special designet trøjer I har fået lavet.
Tak for anmeldelsen
/Tom

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej