Aan iedereen die zich bij spoedscooter nl wilt aanmelden raad ik dit zeer zeker aan. Ikzelf vond het eerst ook eng omdat het contact vooral via whatsapp ging. Was ook bang en sceptisch. Maar ben voor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Twee van onze kinderen hebben hier hun scooter rijbewijs gehaald en zodra de derde 16 wordt maken we zeker weer van spoedscooter gebruik. Ze hebben een snelle service en een fijn contact. Via whats... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb bij andere bedrijven geprobeerd om eerder mijn praktijk examen te doen en bij spoed scooter kon ik al na 3 weken dat doen! Super goede service en ben in 1 x geslaagd! Dus ik zeg een echte aanra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In eerste instantie voor een hoop geld aangemeld bij idrive2go-theorie voor een totaal pakket. Na het behalen van de theorie, en bijbetalen voor het examen bij CBR, wilden we aanmelden voor de praktij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Door heel Nederland!, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik had een aanbetaling gedaan en ineens was hun telefoon afgesloten. Nergens meer te bereiken. Na goed zoeken hun nieuwe nummer gevonden. Na moeizaam contact heb ik mijn aanbetaling terug gekregen. Nu een boeking gemaakt bij een betrouwbaar bedrijf voor €150 minder en een les meer. Triest hoe zestienjarige hierin trappen. Bescherm je kind!!
Nu ook in de reactie onder dit bericht wordt het verhaal verdraaid. Ik mocht zelfs de gehele namen van de personen waar ik mee te maken had niet weten. Ik moest het doen met Nico en verder geen vestigingsadres of locatie.
Het geld had ik zogenaamd overgemaakt aan zijn broer want die werkte daar ook. Maar in het tikkie stond mevrouw A. Dit konden ze verder ook niet verklaren.
Pas op mensen!!
Die praktijkplekken binnen een week zijn ook een leugen!

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Twee weken geleden hebben wij onze zoon aangemeld. Vandaag is hij geslaagd, lekker snel gegaan zo. Instructeur, Freek, was aardig

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Heb snel kunnen afrijden. Op de dag dat ik m’n lessen had kon ik daarna afrijden bij het cbr. Ze hebben ook goed de basis regels uitgelegd voordat ik ging rijden. Bedankt!

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
We konden op korte termijn praktijkles en praktijkexamen inplannen. Initieel was er geen plek in de buurt, maar bij toeval konden we eerder terrecht in de buurt. Goede afstemming via de app ook met de aangesloten rijschool die de lessen verzorgde. Lessen en direct aaneengesloten examen kunnen doen.

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Via internet terecht gekomen bij Spoedscooter. Werd meteen gebeld en erg snel geholpen, zodat mijn zoon na 2.5 week al examen kon doen. Goede communicatie, ik beveel deze organisatie aan. Echt top geregeld!

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Ik vond het een perfecte ervaring! Ik ben met gemak geslaagd wegens de optimale lessen van de instructeurs. Ook waren de benodigdheden zoals, de scooter, helm en de communicatie erg goed geregeld. De instructeurs waren erg goed en geduldig met leerlingen.

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Ik had mijn dochter eerst ingeschreven bij een andere rijschool waar ze haar theorie examen zonder problemen haalde. Maar toen bleek dat ze pas over twee maanden praktijk kon doen. Mijn kind heeft haar scooter al een tijdje en kon echt niet zo lang wachten.
Na veel rondbellen kwam ik bij Spoedscooter.nl terecht. Binnen een week hadden ze al plek voor haar! Ik moest er een half uur voor reizen naar een andere stad, maar dat was het helemaal waard. De klantenservice was super vriendelijk en dacht echt met me mee. Echt een aanrader als je snel en goed je scooterrijbewijs wilt halen met spoed.

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Helpen je goed als je hulp nodig hebt en reageren heel snel. Als je snel wilt afrijden raad ik dit zeker aan!

Odpowiedź od Spoedscooter.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.