Oceniono na 5 z 5

Brugte Spitze til min 50 års fødselsdagsfest. De 2 bartendere var virkelig imødekommende og opmærksomme på alle gæsterne. Højt niveau af service og kvaliteten af drinks helt i top! Dertil skal nævn... Zobacz więcej

1. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji
  2. Hurtownia cateringowa
  3. Catering
  4. Agencja marketingowa
  5. Rekrutacja
  6. Biuro pośrednictwa pracy tymczasowej

Napisane przez firmę

Hospitality in its purest form is about creating feelings that store themselves as the memory carried carefully in your heart, to one day become the story you tell to your children. Your experience, your creativity, and your future story. We create memories that lasts a lifetime with delicious food, tantalising cocktails, beautiful decor and wonderful people.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Highly recommended workshop

I recently held a cocktail workshop at Spitze Agency as part of our company conference, and the experience was exceptional. The event was highly professional, meticulously organized, and exceeded our expectations in every regard.
I would like to extend a special thank you to Jannick, who was instrumental in the evening's success. He was consistently available to address our needs and went above and beyond to ensure every detail was handled with care.
The venue's commitment to quality is evident, making it an ideal choice for high-level corporate functions or private events. I highly recommend Spitze Agency to any organization seeking a sophisticated and well-managed event experience.
Thank you for hosting such a flawless and memorable event.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Spitze Agency

Oh wow! This is all about why we do what we do. Thanks a million for this wonderful review.

Such a nice event

Such a nice event, with an amazing location, great cocktail workshop learnings and a skilled and fun bartender! Recommend!!

18 lutego 2026

Odpowiedź od Spitze Agency

Thank you so much for the wonderful review - we truly appreciate it.
It was an absolute pleasure entertaining you, and we’re already looking forward to the next opportunity to assist and create another great experience together.

Amazing service.

Amazing service.
They answer super quick, are very professional and their bartending service was super high quality, excellent drinks.
100% recommended

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear that you enjoyed both our service and the quality of the drinks. Our team takes great pride in responding quickly, staying professional, and creating memorable experiences - so it truly means a lot to us that this came through.

We appreciate your recommendation and would love to serve you again in the future!

Oceniono na 5 z 5

Anbefalingen levede mere end op til forventningerne.

Spitze Agency blev anbefalet til os af bekendte. Det var en virkelig god oplevelse. Fra start følte vi os trygge i processen. God og vedkommende kommunikation. Forstod til fulde behovet. Alt kunne lade sig gøre. Vi bestilte middag til 65 gæster med efterfølgende cocktailbar. Middagen skulle passe til festens koncept. Spitze kom med forslag, som passede supergodt, og de spurgte selv ind til allergener m.m. hos gæsterne. Cocktailbaren var bare lækker!! Eksklusive cocktails af gode råvarer. Tjenerne var professionelle og leverede til UG. Hurtige til at lave cocktails og hurtige og effektive til løbende oprydning. Spitze forkælede os med en vært for aftenen, som bare styrede slagets gang, så alt løb perfekt. Jannick kom selv forbi i løbet af aftenen for at hilse på og lige se, hvordan det hele gik. Vi håber at holde en fest igen om et par år - selvfølgelig med Spitze som leverandør. Vores varmeste anbefalinger!

6 września 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Begge. I var en sand fornøjelse at planlægge med, så i kan også rose Jer selv, og ikke mindst - Jeres gæster. Tak for denne vidunderlige anmeldelse - vi glæder os til næste gang.

Top professionelle

Den flotteste bar blev sat op timer inden festens start-, så ingen forstyrrelser under bryllupsmiddagen - som lovet åbnede baren kl. 22 og i 5 timer leverede et super oplagt bartenderteam de bedste cocktails man kunne ønske sig. Tak for at være med til at skabe en fantastisk fest. Jeg (og resten af selskabet) kan kun give top karakterer.

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Anette. Tak for det smukkeste bryllup, og tak for en vidunderlig oplevelse med Jeres gæster. Forløbet har været en sand fornøjelse som leverandør, og vi værdsætter virkelig denne smukke anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem fantastisk baroplevelse til vores dobbelt runde fødselsdag!

Vi havde fornøjelsen af at have teamet fra Spitze Agency til at levere et fuldt barsetup til vores fødselsdagsfest – og de overgik alle forventninger. Fra kl. 15 til midnat (med en ekstra time, fordi vi simpelthen ikke kunne få nok!) havde vi to dybt professionelle bartendere, der sørgede for, at alt spillede fra start til slut.

De kom med alt, hvad man kunne ønske sig: lækker bar, alt udstyr, råvarer og – vigtigst af alt – ægte bartenderhåndværk. Cocktailsene smagte vidunderligt og så mindst lige så godt ud! Vores gæster blev forkælet med både kvalitet og showmanship.

Men det var ikke kun drinksene, der gjorde indtryk. Bartenderne var også fantastiske værter – imødekommende, sjove og virkelig gode til at skabe god stemning bag baren og blandt gæsterne.

Hvis du leder efter bartendere fra øverste hylde, er teamet fra Spitze Agency det helt rigtige valg. Vi kan varmt anbefale dem – og vi booker dem helt sikkert igen!

31 maja 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Rasmus & Julie. Af hjertet mange tak for at give os muligheden for at være en del af denne smukke dag. I gav os virkelig frie kreative betingelser, også er det bare nemmere at give en fuldbyrdet oplevelse! Så virkelig, mange tak for denne flotte anmeldelse.

KLAR anbefaling

Meget fleksible, meget professionelle og meget samarbejdende - vi var dybt tilfredse med Jannick og Co's indsats til vores firmaarrangement.

6 marca 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Majbritt. Tak for en fantastisk oplevelse i Jeres selskab, intet mindre en festligt og underholdene. Og tak for de smukke ord - vi kommer meget gerne igen.

Kan varmt anbefale Spitze Agency

Kan varmt anbefale Spitze Agency. Har nu brugt deres service 2 gange. De er dybt professionelle, venlige og søde. Deres drinks er fantastiske, både smagsmæssigt, men æstetikken er også helt i top. Ønsker du et arrangement med de lækreste cocktails og skønneste service, så kan jeg kun anbefale Spitze Agency. De sætter baren op, og de sørger for alt ned til mindste detalje, så man ikke behøver at bekymre sig om noget. Det hele spiller bare.

21 lutego 2025

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Vibeke. Mange gange tak for en helt vidunderlig anmeldelse. Altid en stor fornøjelse at være Jeres værter. Håber vi ses igen næste år, og tak for denne gang ;).

Fantastisk fest-arrangør!

Spitze Agency stod for alt i forbindelse med vores kobberbryllupsfest. Kæmpe befrielse bare at kunne læne sig tilbage og nyde festen selv. Alt spillede ned til den mindste detalje. Super professional afvikling af aftenen, og verdensklasse cocktails - samt super lækker mad og snacks. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra!

30 listopada 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Tusinde tak for Jeres varme anbefaling. Det var en kæmpestor fornøjelse at være Jeres værter. Tak for denne! Og vi håber vi ses igen til den næste fest ;)

Oceniono na 5 z 5

Altid god kommunikation med Jannick &…

Altid god kommunikation med Jannick & teamet bag. Flot opstilling af bar, aftaler der holdes og ikke mindst lækre drinks!

22 listopada 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Mads. I er, og har, altid været de sødeste, og dem vil man altid løbe en ekstra mil for. Tak for den skønne anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var med til et alkolholfrit…

Jeg var med til et alkolholfrit cocktailkursus afholdt af Spitzeagency. Aldrig har jeg oplevet så professionelt og passioneret et team, der virkelig satte kunden forrest og sørgede for en 1. Klasses oplevelse. Jannick & Niklas - tak for et helt igennem fantastisk event med meget inspirerende og lækre cocktails.

31 października 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Wow! Sikken en anmeldelse Emil. Vi er utroligt stolte og glade over at glæden ved at underholde gæster skinnede så tydeligt igennem. Det var en sand fornøjelse - og vi ses forhåbentlig snart igen ;)

Oceniono na 5 z 5

We’ve had the pleasure of working with…

We’ve had the pleasure of working with Spitze Agency over the past year on a range of projects, and they’ve been fantastic collaborators. Their communication is clear, they value your time, and they let you do your job without micromanaging.

At our latest event, a large party, the Spitze team went above and beyond. They don’t just ‘want pictures’, they actively get involved, introducing us to the clients and helping create great moments to capture. Plus, they always make sure we’re well looked after.

Thank you, Jannick, Nicklas, and the entire team!

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Dear Paul. It has been a true pleasure to be a part of this amazing event. Can't wait until next time and thanks a lot for your review.

50 års fest - Alt i top!

Brugte Spitze til min 50 års fødselsdagsfest.
Dertil skal nævnes alt service før og efter event. Følte mig i sikre hænder hele vejen og kommunikationen var perfekt.
Kan klart anbefales

5 października 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Jonas. Intet mindre end en sand fornøjelse. Tak for en skøn anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig højt niveau af både drinks og…

Virkelig højt niveau af både drinks og service. Lige fra første kontakt til at det sidste glas var blevet hentet, har de formået at være et skridt foran og vise at de havde styr på alle detaljer. Vores gæster elskede deres lækre drinks og den smilende servering.

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Vi er vanvittigt glade for denne skønne anmeldelse, stort tak fra hele teamet. Jeres gæster var en udsøgt fornøjelse at servere for - intet mindre. Håber snart vi ses igen.

Særklasse oplevelse

Vi har været til flere fester med Spitze og deres team. De har hver eneste gang leveret en fantastisk fest med cocktails af højeste kvalitet.
Derudover har de arrangeret en 40års fødselsdag for os med alt hvad det indebærer af opbygning af bar, bartender, dj, saxofonist og foodtruck. Det hele var ud over vores vildeste forventning, og kan kun anbefale dem på det varmeste. Super professionelle og absolut verdens bedste cocktails. Alt i særklasse.

2 czerwca 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Tak for den vidunderlige anmeldelse, det er stoltheden der skinner igennem, og vi så glade for de ting vi har oplevet sammen. Tusinde Tak!

Absolut de bedste!

Jeg har brugt Spitze Agency flere gange - både privat og gennem arbejde. De skuffer aldrig. Det er absolut de bedste bartendere og cocktails der er på markedet:-D De er lidt dyrere end mange andre, men til gengæld får man også det bedste produkt! Kan kun anbefales!

26 lipca 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Det er utroligt dejligt at kunne komme igen og igen, og leve op til forventningerne. Tak for tilliden og de mange gode stunder. Vi glæder os til næste arrangement og mange tak for anmeldelsen.

5 Stjerner hele vejen!!!

5 Stjerner hele vejen. :-)

Vi havde Jannick og Spitze ude og ryste cocktails til vores bryllup her i weekenden! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, der er ikke noget som en top professionel cocktailbar til at løfte en fest og gøre den totalt blæret. Service var i top og det var kvaliteten i den grad også. Skal din næste fest lige have lidt wow-faktor skal I helt sikkert booke Spitze.

De beste hilsener Stine

10 sierpnia 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Havebryllupper er bare fede at være en del af, og i var absolut ingen undtagelse, skønne rammer og skønne mennesker. Tak for den dejlige anmeldelse.

Fantastic crew

Fantastic crew - and fantastic cocktails. Highly recommended for parties to come

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Dear Jacob. When you have amazing guests, it is hard not to perform. Thanks for the lovely review and one amazing party.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kvalitet og proffesionel service

Jannick trænede mig som cocktail bartender for knap 10 år siden og derfor faldt valget naturligt på Jannick og Spitze da vi skulle bruge cocktail bar til vores bryllup.

Den beslutning har vi på ingen måde fortrudt, der blev udøvet kanon service, fantastiske cocktails og vigtigst af alt blev der serveret cocktails i et sådan tempo af de tre stærke tendere at der aldrig var kø eller problemer med at komme til for ca 75 meget tørstige gæster.

En helt igennem super og proffesional oplevelse, vil med glæde anbefale Jannick og teamet til enhver der skal afholde et fedt event.

8 czerwca 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære William. Vi er utroligt beærede over den flotte historik vi har sammen, og at det endte så lykkeligt kunne jo ikke være bedre. Vi håber på mange gode oplevelser i fremtiden, og mange gange tak for den flotte anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet over hele linjen!

Høj kvalitet over hele linjen!
Vi havde Jannick ude til min mands 40 års fødselsdag. Det var som on at have den lækreste cocktail lounge hjemme i stuen. Top professionel service med stil over beværtningen og top kvalitets cocktails.
Der var ikke en finger at sætte på noget.
Spitze Agency har vores bedste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

27 lipca 2024

Odpowiedź od Spitze Agency

Kære Pia. Tak for de smukke ord. Det er altid dejlig når mærkedagene kan blive helt specielle, og vi er stadig meget glade for at have været en del af din.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej