Spindelsanerarna Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Ochrona przed szkodnikami

Napisane przez firmę

Trött på Spindlar? Vi hjälper dig sanera bort dina spindlar. Säker, trygg och långvarig behandling i form av spindelsanering Medlet är inte farligt för människor eller djur och utrymmena kan användas efter behandlingen är klar. Medlet är luktfri och håller spindlar samt andra kryp borta i månader efter behandlingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

VARNING för Spindelsanerarna

VARNING för Spindelsanerarna!
De dök aldrig upp och svarade inte på tel elr mail och därefter skickade de en betalningspåminnelse, dvs aldrig en faktura (för ett jobb som aldrig utförts och där de gjort sig onåbara). Kommer att upprätta anmälan för detta företag/bedrägeri. Man kan även lätt förstå av andra kommentarer om företaget att detta är satt i system

23 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Bra service

Fungerade super, bra och snabb service!
Mkt tillmötesgående.

5 sierpnia 2024
Logo Spindelsanerarna

Odpowiedź od Spindelsanerarna

Vad kul att höra att ni blev av med spindlarna!
Mvh
Spindelsanerarna.se

Oceniono na 5 z 5

Utmärkt arbete & riktigt bra bemötande

jag kontaktade företaget och fick svar direkt och vi kunde ganska omgående komma överens om en dag som funkade för oss båda. Väldigt trevligt bemötande och extremt utförligt arbete, jag är toppen nöjd och jag har provat andra företag inom samma branch. Men jag kommer att ha ett fortsatt samarbete med spindelsanerarna.se i framtiden! 👌

17 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Oseriöst och opålitligt

De tar en beställning, bokar en dag- och dyker sedan aldrig upp! När man undrar varför?! så blir man Ghosted! Det svarar inte på e-post, kontaktsidan på hemsidan eller samtal. Jag har gjort minst tio försök att få ett svar.
Därför måste jag tro att de är väldigt oseriösa och opålitliga.

Respons till svar: Det svar jag just fick är märkligt! Jag har ju till och med smsat & ringt till denna Marcus på det nummer som ni använder. Jag har skrivit på er kontakt sida och e-post.
I vändande e-post till den adress i från var ni konfirmerade min beställning.

18 września 2023
Logo Spindelsanerarna

Odpowiedź od Spindelsanerarna

Hej, tråkigt att höra din upplevelse!

Jag vill tacka dig för att du tog dig tiden att vända dig till oss med din feedback. Den är värdefull för oss och vår utveckling. Jag vill be om ursäkt för att du inte kommit i kontakt med oss. Men jag tror dessvärre du blandar ihop oss med någon annan firma, vi har ingen markus här hos oss.

Jag har även försökt se om vi har några missade samtal eller Mail i skräp post men icke.

Om du inte redan har kontaktat oss rekommenderar jag att du gör det så att vi kan hjälpa dig vidare på info@spindelsanerarna.se ! Notera att vi är SPINDELSANERARNA.se och inte spindelsanering.com som drivs av någon annan. Vi är seriösa, svarar och kommer alltid på utsatt tid.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej