Staff er veldig lite aktiv. Anbefaler IKKE å bli med i discordens deres. Der vil du bli hengt ut av andre kunder og medlemmer. Serveren er helt okei, men de bruke pterodactyl som panel noe jeg ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt grei host, fungerer veldig bra, men det er noen ting som ikke henger i hop. Blant annet veldig høy CPU, serveren lagger en del når man har kommet langt, altså med maskiner osv, selv med den b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De svarer deg alltid vest det er noe du trenger hjelp til. Veldig bra kundeservice og servere ser ut til å fungere ganske bra! Er det noe du treng litt hjelpende hånd med, så får du svar d... Zobacz więcej
SpillHosting.no - Norges ledende Spill Hosting leverandør Høy Kvalitet Teknologi Våre servere benytter den nyeste generasjonen av Intel Xeon CPU-er, kombinert med Enterprise NVMe SSDs, for å tilby deg lynrask og stabil spilling. Alle våre servere er DDoS-beskyttet og plassert i Norge for optimal tilkobling. Norsk Kundesupport Vi tilbyr kundeservice på norsk, tilgjengelig hver dag, hele året. Velkommen til SpillHosting.no Oppdag den ultimate spillopplevelsen med servere fra SpillHosting.no!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hei SpillHosting.
Jeg kjøpte en premiumserver hos dere tidligere idag og når jeg skulle starte serveren så ville den ikke starte.
Fikk beskjed av dere at man skal akseptere EULA. Veldig lite utydelig så valgte heller å kjøpe server hos Spillvert. MVH Ulrich

Odpowiedź od Spill Hosting
Fikk ikke mail fra dere! Kjøpte en hosting server på minecraft men fikk meg ikke inn fordi dere ikke sendte mail! Bortkastet penger, dårlig.

Odpowiedź od Spill Hosting
Veldig fornøyd! Fantastisk kundeservice og bra servere :) Annbefaler til alle!
Krever inn ulovlig moms på tjenestene deres når de ikke er registrert i MVA. Kommenterte på det på Discorden deres og da ble det fjernet fra nettsiden. Veldig merkelig måte å holde på.
Det er veldig bra service og serveren kommer alltid opp med en gang
Bra tjeneste som er veldig enkel å komme i gang med, men som allikevel gir deg mulighet til å laste opp filer, installere mods, etc.
Har ikke benyttet supporten direkte selv, men ut fra jeg har sett på Discord så svarer de kjapt på spørsmål.
Jeg syntes Spillhosting er bra, mrn det er et problem med Minecraft serverene, jeg har venner som spiller på serveren min. Noen ganger har det skjedd uhell og ha måtte gjøre en backup, men problemet er at jeg ikke vet hvordan man putter på en backup, så jeg syntes dere burde gjøre det enklere å putte på en backup, men ellers veldig bra hosting!

Odpowiedź od Spill Hosting
BRUH SUPPORTEN ER LEGENDARISK!!!
Supporten er sjukt bra, Staff er flinke og hjelpe andre!
Enkelt å opprette en server.
Å de folka som jobber der utrolig hyggelige og behjelpelige!
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.