Goede communicatie over het bestel en verzend proces, en keurig verpakt Verstuurd. Een aanrader dus!
Zobacz, co mówią recenzenci
Peper en zout stel gekocht. Eerst wat problemen met de grootte van de korrel. Gemaild met spic’d, snel antwoord, denken mee en komen met passende oplossing. Enige puntje van commentaar is dat er be... Zobacz więcej
Ben altijd al op zoek geweest naar een mooie rustige set voor de olie en de peper en zout molen op het aanrecht. Toen ik de artikelen van Spic’d voorbij zag komen heb ik de set gelijk besteld. Was w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Het Ambacht 1 , 3155AK, Maasland, Holandia
- info@spicd.nl
- spicd.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Prachtig product, persoonlijke service
Prachtige olie en azijn set, goed verpakt, prachtig om als cadeau te geven en het persoonlijke, handgeschreven kaartje vond ik helemaal fantastisch! Je wordt echt gezien als klant en bent geen nummer. Zo attent om een persoonlijk kaartje te schrijven
Prachtig en efficient.
Snelle levering en leuk contact. Prachtige produkten met een mooi verhaal.
Supersnelle service
De bestelling was snel binnen, ondanks de drukte van de feestdagen al de volgende dag! Het pakket was zorgvuldig ingepakt.
Hele positieve ervaring
Hele positieve ervaring, netjes bezorgd en de producten zijn top👍
Olie en Azijn top. Peper en zout minder
Olie en azijn set zijn perfect.
Mooi en handig.
Helaas peper en zout vallen wat tegen. Liggen niet lekker in de hand. Zout maalt niet goed en je kunt slecht zien welke zout en peper is. Je moet er onder kijken en is dan moeilijk leesbaar.
Wel mooi. Maar niet zo praktisch.

Odpowiedź od Spic'd
Erg mooi product
Erg mooi product. Qua uiterlijk, gebruiksvriendelijkheid, milieubewust en vooral smaak.
Het ging onwijs snel
Het ging onwijs snel, ik had probleem met kortingcodes, gemaild en direct geregeld en het staat en is heel mooi.
Ik ben er erg blij mee 🤩
Top cadeau en service !
Top producten
Mooie design producten, aanwinst in je keuken!
Prachtig bedrijf met mooie design producten! De producten van Spic'd zijn een mooie en heerlijke aanwinst in je keuken! Ik kan dit aan iedereen aanraden!
Refillen zonder geknoei en gelek!
We hebben voor de eerste keer een liter fles olijfolie besteld om de oliefles mee te refillen en ik moet zeggen super handig! Geen geknoei en geen gelek. Gewoon op z'n kop in de glazen fles en lekker laten uitdruppen :)
Snelle levering en ziet er super uit!
Super mooie set en heerlijke olie en…
Super mooie set en heerlijke olie en azijn, kortom een top product!
Daarnaast een handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke touch, ik ben fan!
Eindelijk eens wat anders in de keuken…
Eindelijk eens wat anders in de keuken die je ook graag op de aanrecht laat staan. Kwaliteit van de olijfolie is heerlijk! Bezorging ook prima gegaan. Tevreden dus :)
Mooie flessen, lekkere olie!
Super blij met mijn nieuwe flessen, staan mooi strak in mijn keuken!
Top service
Voor het eerst een bestelling geplaats. Volgende dag al binnen. Echter helaas was de bestelling niet compleet. Over gemaild en binnen een half uur had ik al een antwoord dat het nagestuurd zou worden. Op het eerst mogelijk bezorgmoment is de bestelling geleverd. Topservice.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.