Kukirin Danmark ApS Recenzje 64

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem el... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... Zobacz więcej

1. Importer
  2. Sklep rowerowy
  3. Sprzedaż internetowa
  4. Sprzedawca skuterów

Napisane przez firmę

Din eneste Danske KuKirin El-løbehjuls forhandler, med egen butik, lager, værksted og webshop | Find os på www.KuKirinRacing.dk | www.KuKirin.nu

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Gode til at forklare og søde

Det er virkelig en god hjemmeside, jeg havde kigget meget på en g2 master og var i tvivl om det virkelig skulle være den med de der ''death wobbles'' så jeg overvejede også en g4. Så jeg ringede ind til dem og fik mig en god 20 minutters lang snak de er mega flinke og hjælper dig med alt

18 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Legendarisk side

Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem eller spørgsmål

8 kwietnia 2026

Hurtig og effektiv service

Michael svarede hurtigt tilbage på mail.
Tingene blev sendt hurtigt og vi havde vores dele efter kort tid.
Det betyder noget for en utålmodig teenager👍😊.
Så fem store stjerner.

Og vi ved, hvor vi skal henvende os, hvis vi mangler viden om løbehjul👍

19 listopada 2025

God handler

God mand han er god til at handle med en og han er god til at fortælle om produktet/regler

15 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi har fået rigtig god og faglig hjælp…

Vi har fået rigtig god og faglig hjælp i forbindelse med vores køb hos Kukurin Danmark. Michael var både utrolig rar og kompetent, og vi følte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at lytte til vores behov og gav professionel vejledning, så vi endte med det helt rigtige løbehjul til sønnen. Han er super glad! Vi kan varmt anbefale Kukurin Danmark til andre, der ønsker god service og høj faglighed.

30 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service da der skulle…

Utrolig god service da der skulle skiftes bremser. Top professionelt , og løsnningsorienteret da det viste sig det ikke kunne nåes til tiden , så fik en løsnning så sønnike blev glad.
Kan varmt anbefale både køb og eftersalgs processen man bliver hjulpet utroligt godt både under køb og med den efterfølgende service!

10 września 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej