Als eerst geen order nummer ontvangen, daarna gelever maar niet gelukt dus return. Twee dagen later in het systeem was wel delivered. Toen ik contact nam was niet op mijn adress helemaal andere stad.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Är riktigt nöjd med spegeln. Bra ljus med dimmer och helt ok ljud, vi valde Bluetooth. Bra upphängningskrokar,enkel att hänga upp. Det fanns en liten flaska med vätska för att ta bort limres... Zobacz więcej
Är jätteglad att jag handlade den fina spegeln av er. Allt har fungerat toppenbra både med leverans och kundtjänst. Ni får topp betyg av mig. Kommer garanterat handla av er igen när det blir dags f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.
Dane kontaktowe
Podgórna, 64-200, Karpicko, Polska
- +48684227365
- info@artforma.eu
- speglarfordig.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin spegel som lyser fint.
Bra information i annonsen
Fina speglar från seriös leverantör
Snabb leverans. Fint och säkert förpackad. Otroligt fina speglar!
Jättenöjd!
Grymt fina speglar
Grymt fina speglar. Svarade på en gång när man mailade dom. Bra, service.
Frakten med UPS var katastrofal
Lyfter hallen!
Jag är väldigt nöjd med resultatet. Bakbelysningen var lite starkare än jag hade väntat mig, men jag har nu vant mig och tycker att det är väldigt bra.
En krok gick av när jag skruvade in den i väggen, men jag hittade en likadan på internet. Bortsett från det så var det inga problem att montera.
Ok men inte mer
Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan monterad så den från sidan syns utan diffusor så den både bländar och man ser alla enskilda dioder. Med andra ord ganska mycket pengar för mediokert hantverk. En bild på hemsidan på baksidan av spegeln skulle underlätta och sätta rätt förväntningar på vad som levereras.

Odpowiedź od Speglarfordig
Betalningsalternative fungerade ej och missvisande bild
Ingen betalningslösning fungerade, kunde inte betala med kort på hemsidan eller direktlänk.
Till slut fick betala med manuellt banköverföring.
Det tog 1 månad att få produkten.
Bilden på beställningen var annorlunda än den storlek jag köpte, den var missvisande och jag köpte den slitna produkten.

Odpowiedź od Speglarfordig
Allt funkade som förväntat :)
Nice quallity. Poor mounting options.
Realy nice quallity products. Just a small pice of missing Laminate in one place wich I can fix my self with some woodfiller.
Extreamly well protected delivery. More foam then product so no complaints there.
Sadly the mounting options was ONLY for Concreate wich is about 3% in my country.
With such good guides to choosing your final product there should have been a last step to choose your mounting options.
One for concrete
One for drywalls
One for wood (OSB)
One more expensive rail mounting option.
I had to go to several diffrent hardwarestores to find a way mount the cabinett.
Disassemble the back cover and install new mounting anchors for OSB in my case and I went with the more expensive rail on the wall mount so we could easly move the cabinett to left & right to center the unit properly.
I give the cabinett 4 ⭐ but the poor mounting drops one ⭐ sadly as this would have been an easy thing to offer in presale steps

Odpowiedź od Speglarfordig
de vi inte är så nöjda med är transportfirman ställde bara paketet på vår infart utan att informera oss om att paketet kommit inte okej tycker vi
de vi uppskattar är att man kan verkligen få en spegel som passar en själv
Sämre än väntat
Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än jag trott även om mina Förväntningar var låga.
Ett tips är att ni har ett alternativ på högtalaren en med sämre kvalitet för den som inte är kräsen och en som faktiskt levererar bra ljud .

Odpowiedź od Speglarfordig
Bra hemsida med många valmöjligheter.
Bra hemsida med många valmöjligheter.. leveransen var snabb för att vara måttbeställd produkt.
Spegeln var av fantastisk kvalitet och enkel att installera. Kan starkt rekommenderas
+ Lätt att beställa
+ Lätt att beställa, snabb leverans, riktigt bra förpackad, spegeln uppfyllde våra förväntningar, snygg, passar perfekt som vi hoppats! Lätt att montera!
- instruktionen ej på svenska enda negativa, ändå lätt att förstå!
Snabb leverans och förstklassig…
Snabb leverans och förstklassig transportförpackning.
Snabb leverans och bra köpupplevelse.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.