Speelpunt Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Verschillende ruimtes waar de kindjes zich kunnen amuseren per leeftijd. Wel spijtig dat er veel dingen wat kapot zijn ‘beneden’ in de kelder. Leeshoek: bijna geen boekjes ofwel zijn de boekjes gesche... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kryty plac zabaw
  2. Plac zabaw
  3. Centrum rekreacyjno-sportowe
  4. Obozu wakacyjne i rekreacyjne

O Speelpunt

Napisane przez firmę

Deze unieke binnenspeeltuin in Zwevegem heeft zowel voor de allerkleinsten als voor kinderen tot en met 15 jaar eindeloos veel speelplezier in petto.

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.

De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.

Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.

Enkele leuke weetjes:

• Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
  • Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
  • After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
  • Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

M'n dochter heeft een onvergetelijk…

M'n dochter heeft een onvergetelijk verjaardagsfeestje gekregen.
Er was veel te doen en ook het ijsje en de pannenkoek vonden zij en haar en vriendjes super lekker.

27 listopada 2023

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Wendy, bedankt voor deze zeer mooie review. Wat fijn om te horen dat jouw dochter een fijn verjaardagsfeestje had. Hopelijk tot snel!

Top!

Het was ons eerste bezoek en zijn zeker van plan om terug te komen. Zeer tof voor de kids. De speelruimte beneden met de verschillende spelelementen is zeer tof gedaan!

25 listopada 2023

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Elke, wat fijn om te horen! We kijken er al naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!

Kwaliteit pannenkoeken kan beter

Goed georganiseerd bij aankomst en mooie en grote speeltuin.
De pannenkoeken waren echter van ondermaatse kwaliteit. De randen waren helemaal uitgedroogd, de pannenkoek zelf precies niet uitgebakken en ze waren amper belegd.

6 listopada 2023

Veel te duur!

Veel te duur!
Het eten is er veel te duur voor t'geen dat maar is... goedkope loempia's, bitterballen en olijven die supervies zijn,
Tafels zijn vuil en worden niet afgekuist als het personeel er voorbij loopt.
Mijn kindjes vinden het leuk maar het zou tof zijn voor de ouders moest het voor hen ook aangenaam blijven 😏

19 listopada 2023
Oceniono na 2 z 5

Er was geen plaats om te zitten en ik…

Er was geen plaats om te zitten en ik was met een baby en een peuter en voor peuters zijn er ook niet veel speel plaats dat het zou leuke Zijn dus ja ik zou niet meer terug gaan want er is geen goei plaats voor de kleine kinderen.

Bedankt

18 listopada 2023
Oceniono na 3 z 5

Leuk, maar geen rekening gehouden met allergiën van kinderen

Leuk, maar bij het eten/ontbijt weinig tot geen rekening met allergiën.
Jammer dat een kind zo niet kan meedoen met de andere kinderen omdat er een zware allergie van sesam is en gezegd wordt dat het brood geen probleem is, maar dat de sesamzaden zichtbaar op het brood liggen.
Tof om te gaan spelen, jammer dat het eten niet op dezelfde lijn ligt als het amusement.

8 listopada 2023

Blij kind

De kassa was iets aan de trage kant.
De bediening in de bar vrij chaotisch, maar ik had een blij kind

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Severine, wat fijn om te horen dat jouw kind een fijne dag beleef heeft. We bekijken hoe het beter kan. Hopelijk tot snel.

Oceniono na 3 z 5

Les espaces se dégradent par manque de…

Les espaces se dégradent par manque de renouveau, les jeux playmobil sont devenus du n’importe quoi et la même chose au niveau des Léo

Odpowiedź od Speelpunt

Bonjour Dany, l'emplacement de Speelpunt est une ancienne piscine qui a été réanimée sous la forme de Speelpunt. Nous avons donc délibérément choisi de conserver les éléments authentiques pour préserver l'histoire. De plus, il est difficile de nettoyer en permanence le Play Point que nous mettons à disposition. Cela gênerait le jeu des enfants.

Spelen ok. Cafetaria minpunten

Op het spelen, de speeltuigen en de speelervaring voor de kinderen was niets op aan te merken. Wat helemaal niet vlot loopt is de cafetaria. Het werken met een qr code op tafel en betalen via mobiel zou alles veel vlotter kunnen laten verlopen. Nu moet je in verschillende rijen staan aanschuiven.

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Elien, bedankt voor je review. We werken momenteel aan een systeem om het horecagebeuren vlotter te laten verlopen.

Hele leuke speeltuin

Hele leuke speeltuin. Voor alle leeftijden heel veel te doen. Er is enkel te weinig plaats om te zitten door de vele verjaardagsfeestjes die er worden georganiseerd.

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Sylke, bedankt voor je mooie review. We doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen en tevreden te stellen. Aan de hand van het online reservatiesysteem proberen we dit in de hand te houden. Hopelijk tot snel!

Oceniono na 5 z 5

Leuke binnenspeeltuin ook voor grotere…

Leuke binnenspeeltuin ook voor grotere kids.
Duur om te consumeren. Zeker plat water zou toch een stuk goedkoper mogen.

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Annelies, bedankt voor je mooie review. We doen ons uiterste best om onze prijzen zoveel mogelijk te drukken. Hopelijk tot snel!

Slechte ervaring

Veel te duur, enorm gebrek aan personeel, gevaarlijk doolhof (geen verluchting en kapotte lampen), slechte producten aan de cafetaria

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Bere, bedankt voor je review. Al onze speeltuigen zijn volledig in orde op vlak van veiligheid. Zie je toch iets waar je niet helemaal tevreden over bent? Spreek dan gerust iemand van ons personeel aan.

Super leuke speeltuin

Heel veel variatie in de toestellen. Voor elke leeftijd wel iets te doen

4 listopada 2023

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Shana, bedankt voor je mooie review. Hopelijk tot snel!

Oceniono na 1 z 5

Wij waren met hele kleine kindjes bij…

Wij waren met hele kleine kindjes bij jullie en we vonden het onverantwoord dat er grote kinderen bij de kleine kinderen aan het spelen waren! Jammer dat er niet iemand eens rondloopt om te kijken hoe het allemaal loopt op de speeltoestellen!

3 listopada 2023

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Elien, bedankt voor je review. We doen er alles aan om een zo veilig mogelijke speelomgeving te creëren. Helaas is het niet mogelijk om constant een personeelslid te laten rondlopen. We hebben een onderverdeling van onze activiteiten gemaakt per leeftijdscategorie. Deze zijn ook fysiek van elkaar gescheiden. Op die manier proberen we dit probleem te vermijden.

groot groots groter

Eenmaal dat de kinderen na een dagje gespeeld , geravot , op avontuur zijn geweest in jullie speeltuin en volledig uitgeblust naar huis en vragen of we nog eens terugkomen de week daarop , mag je wel zeggen dat het een goede speeltuin is . Van harte bedankt en tot de volgende keer .

3 listopada 2023

Odpowiedź od Speelpunt

Dag Filip, bedankt voor je zeer mooie review. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej