Speeddaten.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Events worden constant geannuleerd bij niet genoeg aanmeldingen van vrouwen en het geld wordt niet teruggestort op de bankrekening bij een annulering, ondanks dat men dit wel claimt. Contact via de ma... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Maanden geleden een ticket gekocht voor een evenement. Doordat dit midden in de bouwvak viel heb ik mijn vakantie hier omheen geplant. Op locatie aangekomen bleek de leeftijd verkeerd op de we... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het was een hele gezellige avond, waarbij je veel mensen leert kennen. Het is leuker en gezelliger dan online iemand leren kennen en je hebt meteen een gevoel, gezicht, stem en 1e indruk voordat je... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Na een leuke date avond geen email gekregen om mijn matches in te vullen en ik stond ik niet in het matches overzicht van de deelnemers. Dit aangeven bij de support/ klantenservice en na aantal dagen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Geld kwijt

Speeddaten is natuurlijk hartstikke leuk, maar weet wel dat deze organisatie niks terug geeft als een evenement niet doorgaat. Ze beloven dat je zonder kosten naar het volgende evenement kan gaan. Dit is niet zo. Als je mailt naar deze lui krijg je niks terug. Ik heb wel 10 keer gemaild ofzoiets. Er is ook een telefoonnummer te vinden alleen deze bestaat niet. Weet dus dat je je geld kwijt bent of het nu wel of niet doorgaat.

19 grudnia 2023

Schandalig!!

Schandalig!!! Speeddate is een misleidend bedrijf. De eerste keer kreeg ik een e-mail met de datum van het evenement. Daarna heb ik vooraf betaald voor de tweede keer, maar ik ben niet op komen dagen. Ze hebben wel geld van mij ontvangen. Toen ik hen mailde en vroeg wanneer het zou plaatsvinden, kreeg ik een bericht dat het al plaats heeft gevonden en ik niet was gekomen en dat ik mijn geld kwijt was. Ik adviseer vrijgezellen om niet met hen in zee te gaan. Het lijkt erop dat het hen niet interesseert of je succes hebt, maar alleen om het geld gaat. Het gaat om het bedrijf. beau-events.nl

29 października 2023

Speeddaten.nl

Speeddaten.nl
Slecht !
Had een kaartje kon niet was verhinderd.Oke gaf te laat door.Mijn verlies terecht !

Kocht een nieuwe, maar men heeft het wel eens druk en schiet wel eens wat voorbij, speeddate.nl stuurt mail wat in je ongewenste box komt, daar zit t hem...
Als je een goede bent, stuur je 2 a 3 dgn vtv een mailtje toch
Ik was verhinderd, stuur een mail
Maar blijkbaar is het voor speeddaten.nl ook al not done dus wederom geld kwijt ! Terwijl ik een mail stuurde ik ben verhinderd graag verplaatsen!
Lijkt eerder op een crimineel zooitje
Erg slecht dit!
Je krijgt verder geen antwoord meer !
Kassa , ge- int en zoek t maar uit

Liefst geen ster

27 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Slimme marketing en/of misleiding?

Deze organisatie sla ik graag over:

Gisteravond voor de eerste keer via Speeddaten.nl gespeed-date. En ben meteen genezen, nooit meer..!

Terwijl op de site stond: 'Laatste plaatsen', was opkomst: 5 heren en 7 dames (geen grap), en dat voor 32Euro (duurste van het land). Laatste plaatsen? Serieus? De locatie had plek voor zeker 75+ man/vrouw. Is dit slimme marketing of misleiding?

Ik speeddate geregeld via 'About Love'. De laatste ~10x bij hen nooit minder dan 20 dates per avond, en als je geen match hebt; volgende keer gratis. Zo kan het dus ook!

Speeddaten.nl zou ik niemand aanraden, en hun claim op de site dat 94% ze aanbeveelt vind ik twijfelachtig, mede gezien de reviews hier op Trustpilot.

Niet 1-ster, maar 2-sterren omdat de locatie mooi was (Olympic Hotel). Geen kans op herhaling via deze organisatie.

26 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Speeddate op laatste moment geannuleerd…

Speeddate op laatste moment geannuleerd door organisatie. Weigeren om geld terug te storten, alleen een tegoed. Maar wie zegt dat ik over een paar maanden nog single ben? Volgens mij is dit wettelijk niet toegestaan, het is buiten mijn schuld om niet doorgegaan, ik wil mijn geld terug. Waar kan ik dat regelen?

19 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Speeddaten vroeger goed nu heel triest

Speeddaten vroeger heel goed nu echt te triest voor woorden. Laatste paar keer dat ik mee deed waren en te weinig vrouwen meestal krijg je van de host een smoes van ze hebben niet afgemeld, de trein rijd niet of ze zijn ziek zwak of misselijk (wat natuurlijk kan) maar naar meerdere speeddates dit te horen klopt het naar mijn mening niet. Compensatie is minimaal terwijl de belofte er is dat aantal mannen en vrouwen gelijk is. Als man kan je je bijna niet inschrijven of het moet maanden van te voren en uiteindelijk na veel matches nog steeds geen vrouw die wil afspreken buiten de speeddate om. Is dit tegewoordig een to do lijst item voor vrouwen of?

14 września 2023
Oceniono na 2 z 5

Net onder t landelijk gemiddelde

((nadat ik +/-30 avonden via verschillende momenten/steden/locaties/aanbieders/settings, meemaakte, heb ik n complete totaalindruk. als professional host snap ik ook goed wat deze groepsprocessen helpt/stoort))
PRYS/KWAL- Dit is de duurste landelijke aanbieder; bij 8 m/v totaal, gaat event al door.. (€32 voor +/-1,5 u is teveel. weinig dates= kortere events)
HOST- voldoende meestal, soms onnodig afwachtend. Placeren van daters vaak matig; niet optimaal over ruimte verdeeld (te dicht op elkaar= onnodig afgeleid door andere gesprekken) (pre covid met 4daters aan 1 klein tafeltje geplaatst; nogal een 'massa is kassa' gevoel). Blijkbaar geeft bedrijf geen goede instructies ivm placering aan zzper hosts (pas als ik hen erop aanspreek wordt men wakker). KL.service,ORGANISATIE- Dit Belgische bedrijf reageert vaak 1 dag later, niet inhoudelijk bij lastiger vragen(vaak algemeen). Data worden vrij vaak doorgeschoven bij onvoldoende deelnemers.
Je ontvangt 1x een verzoek ivm invoeren matches, geen reminder. Er bestaat geen duidelijke deadline ivm keuzes invullen. +/-5 dagen na event ontvang je wel een matchoverzicht, dit is evt onvolledig. (degenen die invullen vergaten worden niet opnieuw benaderd via extra reminder)
* 2 sterren omdat prijs/kwal. matig is/ eigenlijk te weinig deelnemers als gemiddelde/ onnodig rommelig.

31 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Goede organisatie en fijne locatie

Ik vond de speeddates goed geregeld door de organisatie. Heb eerder via andere bedrijven meegedaan aan speeddates: Deze vond ik daarvan het best qua organisatie. De ruimte in Den Bosch waar de speeddates waren vond ik mooi, centraal gelegen en toch lekker rustig in een zij-zaal van Hotel Central. De host vond ik sterk en prettig in zijn manier van doen, zorgde voor een goede sfeer. We hadden ook relatief veel tijd per speeddate: Ongeveer 7 minuten. Dat beviel me goed. We waren met een vrij kleine groep (een kleine tien mannen en een kleine tien vrouwen), waardoor er ruimte genoeg was en degene met wie je de speeddate had goed te verstaan was zonder dat het rumoerig werd.

Wel een punt om rekening te houden is de snelheid waarmee de plekken voor mannen vol zitten.
Voor mijn leeftijdscategorie (twintigers) bijvoorbeeld is in Den Bosch maar 1 speeddate-avond per 3 maanden. De plekken voor mannen zitten meestal al maanden van tevoren vol. Bij de plekken voor vrouwen is dat andersom: De speeddate-avond van februari werd bijvoorbeeld geannuleerd omdat te weinig vrouwen zich hadden aangemeld. Terwijl de plekken voor mannen al vol waren. Dat vond ik best wel balen, want je kon als man toen pas weer voor de avonden vanaf augustus inschrijven. De eerstvolgende speeddate-avond (in mei) had in februari namelijk al geen vrije plekken meer voor mannen.
Mijn advies is dus om er als man ruim op tijd bij te zijn met inschrijven. Daar krijg je een goed georganiseerde speeddate-avond voor terug.

9 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Aanrader voor iedereen die écht mensen wil ontmoeten

Superleuke avond gehad in Eindhoven! Ik vind het concept een stuk prettiger dan online daten, waar het heel lang duurt eer je een goede eerste indruk van iemand hebt. Hier heb je in een kort gesprek al heel snel een gevoel bij of de persoon tegenover je bij je past of niet. En als het gesprek niet loopt, ben je er in een paar minuten weer vanaf ;) Organisatie was goed geregeld, duidelijk wat de bedoeling was en strak genoeg qua timing zodat je niet op de ander zit te wachten.

23 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

De speeddate avond was een succes

De speeddate avond was een succes. 7 minuten is kort, maar lang genoeg om te zien of je iemand interessant vindt. Eigenlijk weet je de volgende dag pas of deze interesse wederzijds is en dat maakt het erg spannend. Er hangt een positieve leuke sfeer en ik kan het iedereen aanraden.

26 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Aantal keer meegedaan en opzich een…

Aantal keer meegedaan en opzich een geinig concept. Ook hier geld concurrentie en wederzijdse match principe. Als man kun je ervan uit gaan dat je geen match hebt misschien dan hooguit een paar. Ben zelf niet de minste maar ook niet de perfecte. Alles voelt geforceerd en te gehaast waardoor vele gesprekken tot een ergernis uitloopt. Natuurlijk moet je dingen uit de kast halen kwa trucjes maar toch het voelt bekneld. Nooit op een zaterdag altijd doordeweeks zodat je speciaal vrij moet nemen en te weinig georganiseerd in je woonplaats waardoor je weer moet wachten. Misschien ooit weer eens aan mee doe maar acht de kans niet groot. Het niveau van dames ligt ook vaak onder de peiling. Voor mij geen echte geschikte manier van partner zoeken, liever op een andere manier waar je meer tijd kan doorbrengen met iemand zonder iets te moeten forceren of met iemand te moeten concurreren.

22 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Plechtige belofte betekent weinig voor speeddaten.nl

De avond in Den Haag verliep chaotisch. Maar de groep maakte het wel gezellig. Hiervoor hulde aan de andere deelnemers.

Ipv de gegarandeerde 8 vrouwen waren er 5. Ondanks de plechtige belofte in hun voorwaarden dat ze in dat geval iets zullen doen met 3/8ste deel, hoor je daar niks over terug van de medewerkers. Ik heb er 2 emails over verzonden maar laat maar hangen joh, die 12 euro mogen ze houden. Want dat zal wel als tegoed worden gegeven en ik ga niet meer speeddaten. Maar wou het hier toch even kwijt dat het gewoon slechte klantenservice/binding is om na zo'n mislukking van een avond geen compensatie of korting aan te bieden aan de deelnemers. Gemiste kans die eigenlijk niet hoorde te blijven liggen. Dus de chaotische avond en de slechte klantenservice doen mij voor 1 ster kiezen want dit raad ik niet aan. En er zijn genoeg andere aanbieders.

26 kwietnia 2023

Gewoon doen!

Ik heb een ontzettend leuke avond gehad tijdens mijn eerste keer speedaten! Het was heel ontspannen en de sfeer was goed. De Jopenkerk in Haarlem was een prachtige plek voor deze nieuwe ervaring. Ook met de meiden onderling was het gezellig, het is tenslotte voor iedereen een beetje spannend.
Er waren veel verschillende type mannen, ook qua leeftijd (tussen 35 en 45 jaar) was het heel gemêleerd.
Als je twijfeld, ga het zeker een keer doen, er zit vast ook een leuke machtes voor jou bij

11 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ziekte op de dag van het speeddaten

Op de dag van het speeddaten had ik een positieve zelftest voor corona. Uiteraard heb ik mij afgemeld. Mijn inschrijfgeld was ik daardoor ook meteen kwijt. In de mails blijven ze maar verwijzen naar hun algemene bepalingen. Volgens een bevriende advocaat zijn deze bepalingen onredelijk bezwarend en heb ik wel recht op terugbetaling. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.

28 marca 2023
Oceniono na 4 z 5

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring, leuke dames en mannen voor mijn leeftijdscategorie. Enige minpunt is dat het switchen van persoon waar je praat wat soepeler kan. Borrel na de tijd met wie zin heeft is ook erg leuk!

2 marca 2023

Een veelzijdige avond

Mijn speeddate avond was een leuke ervaring. Je krijgt een goede indruk van veel verschillende mensen door elkaar face to face te ontmoeten. Het is efficiënt en laagdrempelig: niemand verwacht iets van je en achteraf ben je ook niemand iets verplicht. Een hele verbetering t.o.v. datingapps

2 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Genieten !!

Gisteren een geweldige ervaring gehad met het speeddaten in Alkmaar , wat een mooie avond, super gezellig en leuke enthousiaste mensen! . Niets om aan te merken, .
Ik raad iedereen aan om dit eens te doen ,, organisatie super georganiseerd, dank voor jullie mooie avond

20 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Top!

Gisteren had ik na een lange tijd weer een leuke Speeddate ingepland.
Leuke gesprekken gehad, leuke contacten opgedaan en na afloop een drankje met z’n allen gedaan in de kroeg.
Het was weer een avond om nooit te vergeten.
Super dank aan de fantastische organisator en de goede service.

19 lutego 2023

Tegoed ipv geld terug

Evenement afgelast omdat er te weinig mensen zijn. Begrijpelijk maar ja, krijg ik tegoed ipv mn geld terug. Beetje jammer maar goed de klantenservice was begrijpelijken ok kreeg gewoon mijn geld terug

11 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej