Kan kun anbefale S.Pedersen byg
Kan kun anbefale S.Pedersen byg, professionel behandling og rådgivning, super arbejde
S.Pedersen Byg er en alsidig og kvalitetsbevidst tømrervirksomhed med base i Nordjylland. Vi udfører en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver for både private og erhverv, altid med fokus på solidt håndværk, klare aftaler og et gennemført resultat. Vi har særlig ekspertise inden for efterisolering, hvor vi hjælper vores kunder med at reducere varmetab, forbedre indeklimaet og opnå lavere energiforbrug. Uanset om det gælder loftsisolering, hulmursisolering eller forbedring af eksisterende konstruktioner, rådgiver vi professionelt og finder den løsning, der giver størst værdi – både økonomisk og energimæssigt. Hos S.Pedersen Byg lægger vi vægt på grundig rådgivning, gennemsigtighed i tilbuddene og høj kvalitet i det udførte arbejde. Vores mål er langtidsholdbare løsninger og tilfredse kunder – hver gang.
Dania
Fantastisk service, hurtig kontakt og god pris.
Simon har virkelig leveret en fantastisk flot resultat! 5 stjerner herfra.

Odpowiedź od Spedersenbyg
Kan ikke betale sige at bruge ham
Vender ikke tilbage som aftalt
Selv om man ringer og skriver til ham
Så bare spild af tid