Synes slet ikke produktet lever op til billederne og forventninger med blomsterne, vil gerne sende retur og man kan vælge mellem gavekort, eller ombytning, lige meget hvad man gør koster det 69kr i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastiske produkter og en virkelig god kundeservice. 2 af mine glas kom desværre ødelagte, men de var hurtige til at sende 2 nye afsted. Kan virkelig anbefales!
Reakcja na opinię
Jeg købte en kande og en buket. Den buket jeg gerne vil have er desværre udsolgt, men jeg holder løbende øje. Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil med glæde på det kraftigste anbefale et besøg i Specktrum, Søndergade i Århus. En ny butik på Strøget med smukt interiør til hjemmet. Udover butikkens fine indretning, med god plads til at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Specktrum bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. Vores produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.
Søndergade 68, 8000, Aarhus, Dania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Kan virkelig anbefales!

Odpowiedź od Specktrum
Synes slet ikke produktet lever op til billederne og forventninger med blomsterne, vil gerne sende retur og man kan vælge mellem gavekort, eller ombytning, lige meget hvad man gør koster det 69kr i returlabel.
Så alt det jeg havde sat på Ønskeskyen er da ikke noget jeg skal have alligevel når det ikke lever op til forventningerne.
Og når ordren kostede 137,- inkl fragt er det jo ligegyldigt at sende retur for 69,- godt man ikke startede med at købe dyrt. Så havde man da skulle bruge 69,- i retur plus fragten til pakkeshop. Ej penge ud af vinduet. ORDRE #38926

Odpowiedź od Specktrum
Opmærksom og venlig personale. Ingen pres til at føle, at man skal købe. Meget hjælpsom og god stemning i butikken.
Jeg fik hjælp til en fin buket.

Odpowiedź od Specktrum
Der manglede nogle stilke i buketten. Men Anne fra kundeservice har hjulpet mig og sender dem der mangler. Så de får 5 stjerner herfra.

Odpowiedź od Specktrum
Virkelig naturtro silke blomster .
Men forsendelsen ( indpakningen ) kunne være bedre

Odpowiedź od Specktrum
Det er som altid en helt unik oplevelse at træde ind i Specktrums univers. Ikke alene er butikken, dens indretning og produkter ganske magiske, men kundeservicen og det helt særlige nærvær fra ekspedienterne er enestående og efterlader mig som kunde med en følelse af at være blevet set og draget omsorg for - uanset om jeg køber, returnerer eller blot betragter. Sidste jul var mine to drenge med hos Specktrum og havde nøjagtig den samme følelse og de havde ikke lyst til at forlade butikken. Tak for smukke, magiske og nærværende oplevelser i jeres butik. Kun de varmeste anbefalinger til at tage på besøg i Specktrum - alene for at opleve magien mellem mennesker og smukt interiør.

Odpowiedź od Specktrum
Min oplevelse hos Specktrum har været ekstremt frustrerende fra start til slut.
Jeg bestilte en lampe, som først blev annulleret på grund af en lagerfejl. Jeg blev senere ringet op og tilbudt en returvare – og der har tydeligvis været en god grund til, at lampen allerede var blevet returneret af en anden kunde.
Da lampen skulle monteres af en elektriker, viste det sig, at fatningen var forkert (E14 i stedet for E27), selvom både hjemmeside og brugsvejledning angiver E27. Lampen kunne derfor ikke bruges, selvom jeg allerede havde betalt for montering. Selve fatningen virkede også til at være for lille til hullet i lampen, så det er mere held end forstand, at lampen ikke endte med at falde ned og smadre. Derudover opdagede vi to tydelige ridser i lampen, da den blev pakket ordentligt ud og rengjort. Lampen var i øvrigt fyldt med ødelagt flamingo ved modtagelse, hvilket gjorde det meget tydeligt, at der var tale om en returneret vare.
Jeg kontaktede herefter Specktrum, men deres eneste forslag var at sende en ny fatning “uden omkostning”. Som om det skulle opfattes som en generøs løsning for en lampe med ridser ved modtagelse og jeg allerede havde afholdt udgifter til montering af den forkerte fatning. Efter adskillige mails frem og tilbage (med mange dages svartid imellem), ønskede jeg blot at returnere lampen. Alligevel tog det næsten to uger fra min første henvendelse, før jeg modtog en returlabel.
GLS har nu leveret lampen tilbage til Specktrum for over en uge siden. På trods af dette har jeg hverken modtaget en refundering eller nogen form for kommunikation.
Jeg har fuld forståelse for, at virksomheder kan have travlt, men her er der tale om virksomhedens egne fejl – ikke et almindeligt fortrydelseskøb. Hele forløbet har været unødigt tidskrævende og har kostet mig både tid og penge for fejl, der udelukkende ligger hos Specktrum.
Det er uden tvivl den dårligste kundeoplevelse, jeg har haft i lang tid, og ikke en webshop, jeg kan anbefale. Jeg ejer i forvejen både lampe og vase fra Specktrum, men kommer ikke til at handle der igen.
Virkelig de fedeste produkter, om det er vaser, lysestager eller den smukke Nelly serie, så er jeg bare SÅ glad for de ting jeg har købt hos Specktrum. Også sengetøjet er bare SÅ lækkert 🤩❤️

Odpowiedź od Specktrum
Meget fin kundeservice - især ekspedienten i butikken var at bemærke.

Kisser og Edit levere simpelthen den bedste service 👏🏼

Odpowiedź od Specktrum
Det er nogle super fine ting de har - men jeg må sige, at det har været en meget skuffende Black friday. Hovedsageligt levende salget med Liva lysekronen ikke op til manges forventninger. Prisen på 1000 kr blev ikke overholdt, og af den grund køber jeg nok ikke derfra igen. Ærgerligt

Meget skuffende Black Friday-oplevelse hos Spektrum
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Spektrums Black Friday-tilbud på Livalampen. Jeg sad klar præcis kl. 10 og havde allerede den originale lampe i kurven. Først bagefter opdager jeg, at der faktisk findes en anden annonce, som er den, der gælder for tilbuddet – noget jeg slet ikke var blevet opmærksom på.
Jeg fik så den rigtige tilbudslampe i kurven kl. 10.03, men da jeg gik videre til betaling, stod der, at den var udsolgt. Det undrer mig virkelig, at noget kan være udsolgt så hurtigt, når man når at få det i kurven næsten med det samme.
Jeg synes også, det er lidt mærkeligt, at man overhovedet kan lægge en vare i kurven, hvis den er udsolgt. Kl. 10.03 kunne jeg tilføje den, men ikke betale. Kl. 10.07 kunne jeg så slet ikke tilføje den i kurven længere, fordi den stod som udsolgt. Det får mig til at tænke, at noget i systemet ikke har fungeret, som det burde – og jeg sidder tilbage med en følelse af, at tilbuddet i praksis ikke var tilgængeligt.
Alt i alt en rigtig frustrerende oplevelse.

Odpowiedź od Specktrum
Havde tilbud på lampe til 1000kr men snød kunderne med to annoncer med en til 7199 og en til 1000kr som var længere nede
Det kunne de godt have oplyst

Odpowiedź od Specktrum
Jeg oplevede desværre, at Spectrums tilbud virker ekstremt misvisende. Deres Liva-lampe skulle koste 1000 kr. for de første 10 kunder. Jeg sad klar kl. 09.57, modtog beskeden og forsøgte at købe lampen med det samme – men systemet virkede slet ikke. Min mail blev registreret kl. 09.57, og jeg havde både min bror og veninde til at sidde klar samtidig, uden at nogen af os kunne gennemføre købet, selvom vi fik koden i samme minut. Det virker meget usandsynligt, at der skulle være 10 andre, der var hurtigere.
Det var selvfølgelig virkelig nederen, men jeg tænkte, at jeg så ville købe en vase og få den gratis herringbone bakke, som de første 500 kunder skulle få. Alligevel stod den som udsolgt allerede kl. 10.03. Hvordan kan det hænge sammen?
Derudover var forklaringerne på deres kampagner meget dårligt beskrevet. Jeg skrev til både Instagram, TikTok og deres chatbot for at forstå, hvordan det hele fungerede. Jeg fik heldigvis svar, men jeg burde ikke skulle stille så mange spørgsmål for noget, der burde være tydeligt fra start.
Alt i alt føler jeg mig ret snydt, især når jeg er overbevist om, at jeg var blandt de allerførste. Det efterlader et dårligt indtryk og gør, at jeg ikke har tillid til deres kampagner fremover.

Dårlig service
Jeg bestilte puder i størrelse 50x50 og ved levering, kan jeg konstatere at puderne kun er 42x42 cm. Ved kontakt til Specktrum får jeg af vide at puderne slet ikke findes i den størrelse der fremgår af hjemmesiden og at jeg “bare” kan returnere puderne og de sender returlabel. Det ville være rart hvis fejlen var konstateret inden afsendelsen, så jeg ikke nu skal pakke puderne og sende dem retur - æv

Odpowiedź od Specktrum
Jeg fik en meget god service af et venligt og hjælpsomt personale.
De kunstige blomster er meget smukke og naturlige derfor er de også dyre. Men man skal tænke på, at den holder, og man kan variere buketten ved at købe en ny stilk engang imellem.
Personalet er meget dygtige til at "binde" en flot eller enkel buket.
Derfor 4 stjerner og mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Specktrum
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.