Reakcja na opinię
Specialtandlægerne Budolfi er en henvisningspraksis for kæbekirurgi, rodbehandling og tandretning. Vi er kun specialister og tager os af de besværlige opgaver. Inden for kæbekirurgi er det f.eks. tandimplantater, knogleopbygning og visdomstænder eller andre vanskelige operationer i kæben. De svære rodbehandlinger laves under mikroskop. Hos os kan du få foretaget tandretning både med alignere og med konventionelle bøjler. Hvis både tænder og kæbe er skæve, har vi et samarbejde med de kæbekirurgiske afdelinger og forberede til en evt. kæbeoperation. Vi kan behandle i fuld narkose Vi har selvfølgelig det nyeste udstyr indenfor 3D-røntgen med meget lav ståledosis.
Vesterbro 54, 2 th, 9000, Aalborg, Dania
Jeg blev henvist fra egen tandlæge da jeg skulle have sat to implantater ind jeg har voldsom tandlægeskræk men Mette gjorde bare jeg følte mine helt tryg og rolig under det hele og der var dyb forståelse for hvis jeg måtte op og have luft eller en pause alt i alt en virkelig professionel og omsorgsfuld oplevelse og virkelig god behandling af Louise som sidder ved skranken så de varmeste anbefalinger fra mig

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Jeg blev henvist med henblik på, at få fjernet 2 visdomstænder. I hver side i undermunden. Jeg skrev en mail om natten, da jeg pludselig vågnede pga smerte i visdomstænderne. Da de åbnede, modstod jeg straks en mail om, at jeg havde fået tid senere samme dag til fjernelse af de to tænder. Meget effektivt og hurtig svartid! - jeg er bange for, at få til tandlægen pga meget ømme tænder. Men jeg blev bare mødt af det sødeste personale og under indgrebet, hørte vi 90’er hits og vi havde det vist generelt sjovt alle 3 undervejs😂 jeg er meget positiv og meget glad for den oplevelse. Jeg gik bange ind ad døren, men gik glad derfra. (Selvom det var hamrende dyrt, besvars💩) - et par dage senere blev jeg ringet op for at høre, hvordan jeg havde det. Det er virkelig et rart sted at komme, når man nu er nødt til det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Skulle have fjernet to visdomstænder i undermunden som min egen tandlæge bedømte var vanskelige og skulle helst fjernes af en specialtandlæge. Så jeg blev henvist til Specialtandlægerne Budolfi. Jeg har aldrig før fået lavet nogen form for indgreb hos en tandlæge, så jeg havde virkelig svært ved at vurdere hvordan det ville være.
Mine to visdomstænder blev fjernet i løbet af 30-40 min, og hele forløbet gik langt bedre og med væsenligt mindre ubehag end jeg havde forventet. Jeg synes Stine og Mette var virkeligt dygtige, og jeg kunne virkelig mærke at de gjorde deres absolut bedste for at jeg kom godt i gennem indgrebet. - Bl.a. spurgte jeg om det var muligt at blive bedøvet inden de brugte sprøjten til at bedøve, så jeg ikke mærkede stikket, og det gik de med glæde med til. Jeg havde selv mit headset med ind, og de spurgte om jeg ville have det på så jeg kunne høre musik imens, hvilket jeg gjorde og det kan klart anbefales. Hvis jeg havde brug for en kort pause undervejs skulle jeg også bare sige til, men det følte jeg ikke behovet for
Så alt i alt, en super fin oplevelse ift. At skulle have fjernet visdomstænder.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Stor anbefaling fra mig. Skulle have opereret en visdomstand ud, og jeg var meget nervøs. Signe var meget omsorgsfuld og forklarede udførligt, hvad der skulle ske. Mette var meget professionel og forklarede også, hvad der skulle ske. Alt foregik stille og roligt, og jeg fik virkelig en følelse af, de ville bruge den tid, jeg havde behov for. Alt forløb bedre end forventet, og regeringen blev derfor også lidt mindre, selvom det er en dyr “fornøjelse” at besøge dem. Jeg blev ringet op 2 dage senere. De ville lige følge op på, hvordan det gik med mig. Igen en følelse af omsorgsfuldhed.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Ikke første gang jer var her.
Jeg skulle have ruinerne af en flækket kindtand fjernet efter henvisning fra min egen tandlæge.
Jeg har normalt en stærk brækrefleks og er generelt ikke glad for smerter inden i mig.
Her blev der professionelt taget hånd om mig fra start til slut og det hele var overstået på en time. Af hvilket en del var ventetid så forskellige beroligende og bedøvende medikamenter kunne begynde at virke.
Også en god efterfølgende information om hvordan jeg skal forholde mig til såret og hvad jeg kan/skal gøre så det heler godt.

Helt vildt god oplevelse
fik rykket 2 visdomstænder ud.
Mette og Kirsten var så søde og forstående
Det gik stærkt og der var ingen smerter.
Kæmpe anbefaling her fra ❤️

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Skulle have opereret en visdomstand ud. Er udsat pga. anden sygdom.
Jeg fik en varm velkomst i receptionen. Både kirurg og assistent var lyttende og imødekommende. De forklarede og var omsorgsfulde.
Et virkeligt rart sted at komme, når man er nervøs for en operation.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Uprofessionel tandlæge, som ikke har styr på at indhente traumejournal forinden sagen startes - men blot går i gang på formodninger og laver regninger uden at have informeret herom til sin patient.
Kan på ingen måde anbefales - mindre empati, forståelse og professionalisme skal man lede længe efter.
Opdatering: vi har ikke opsøgt jer. Vi er blevet henvist. Ingen af jer har gjort jeres arbejde og det er dybt bekymrende og uprofessionelt at traume journal ikke indhentes til tryghed for patienten. 1634 kr er meget for en ung studerende og zero for jer, som har lavet en fejl.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Blev henvist af egen tandlæge. Har svært ved at ligge helt ned i en tandlægestol. Specialtandlæge Mette Marcussen udfører behandlingerne ( 3 stk MK Kroner på implantat). Behandlingerne udføres mens jeg sidder delvist op og med en nakkestøtte. I pauser kan jeg sidde helt op eller gå rundt i lokalet. Orientering mellem patient og behandler er super. Om specialtandlæge Mette Marcussen skal fremhæves: professionel -faglig dygtig og kompetent. Ligeledes stor ros til hendes team.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Jeg fik den 7. november fjernet en af mine visdomstænder, og jeg er normalt hunderæd for nåle og er aldrig blevet opereret før, så jeg var virkelig nervøs for forløbet. Men fra jeg ankommer til klinikken og til jeg forlader, bliver jeg budt varmt velkommen af kvinden i receptionen, og dernæst bliver jeg mødt af de sødeste tandlæger jeg nu nogensinde har oplevet. Og de var simpelthen så dygtige, og snakkede mig igennem hele forløber hvilket var SÅ betryggende! Derudover var operationen overstået på ingen tid, og det er nu lidt mere end en uge siden, men det er allerede ved at hele så fint sammen uden de store smerter. Alt i alt en varm og imødekommende atmosfære på klinikken og en virkelig god oplevelse! Udover det, så ringede de også nogle dage efter for at høre om det var gået godt efterfølgende, jeg nåede dog ikke at tage telefonen da hun ringede, og det lød til at der var lidt lang ventetid da jeg forsøgte at ringe tilbage, men mange tak for en positiv oplevelse og den gode behandling! :)

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Mættet af dårlige oplevelser med en tandlæge hos Specialtandlægerne Budolfi. Henvist til en tandlæge der af egen tandlæge med henblik på kirurgisk fjernelse af kindtand. Jeg møder op efter at have fået en pris på forhånd af specialtandlægen. Prisen synes rimelig, når der ventede mig et operativt og fagligt svært indgreb.
Imidlertid tager det tandlægen, efter bedøvelsen virker, under ét minut at fjerne min kindtand med en tang i ét let og helt enkelt første, ukompliceret ryk! Denne simple tandudtrækning kalder jeg ikke, som faktureringen siger... "Operativ fjernelse af tand m. v." til en samlet pris af på kr. 3.682,32. Af prisen er kr. 2.066 for det såkaldte "operative indgreb", der reelt var en helt simpel tandudtrækning. En sådan koster inklusive bedøvelse under kr. 500 alle steder ud fra Tandlægeforeningens pris. Resten af fakturabeløbet var røntgen og bedøvelse, som for mig er ok. Selv om der blev lagt tre sting samt noget blodstørknende i såret, så finder jeg faktureringen ublu og for noget, der aldrig fandt sted. Det såkaldte operative indgreb!
Dette forhold påtaler jeg stille og roligt i receptionen, da jeg betaler, og siger det bør ud på blandt andet Trustpilot. Receptionisten spørger tandlægen og kommer med svar, at det var et stort og vanskeligt indgreb. Inden jeg går kommer tandlægen frem og argumenterer følgende tre meget usaglige ting for den høje men useriøse regning. "Jeg er dygtig og har en dyr uddannelse" (tandlægestudiet er betalt af samfundet!), "dyr adresse" og "mit personale". Trods jeg er tom for ord, mener jeg dog prisen for det foretagne skal tilpasses det, der faktisk skete. Ikke sættes urimeligt højt ud fra noget vanskeligt, der aldrig fandt sted i den simple udtrækning.
En time efter besøget hos tandlægen, Specialtandlægerne Budolfi, ringer receptionisten til mig og siger; "Hun (specialtandlægen) vil ikke have utilfredse kunder, så har du MobilPay, sender hun kr. 850 retur"! Aldrig har jeg oplevet mere useriøst Hjallerup Marked over en faktura, kun fordi en kunde ytrer, den er lige til medierne. Helt tydeligt skal munden lukkes på mig med pengene. Det må bestemt være tegn på, specialtandlægen godt selv ved, der faktureres for noget, der ikke skete. Havde tandlægen ærligt tjent sine penge, ville - og skulle - denne naturligvis have det fulde beløb og ikke frygte omtale af regningen.
Jeg sender specialtandlægen en mail hvori, jeg specificerer hvorfor, jeg fastholder, jeg er blevet bondefanget. Mit forslag er, fakturabeløbet modificeres ned til det virkelige hændelsesforløb, ellers vil jeg stadig bruge eksempelvis Trustpilot. Der er et par yderligere skriverier mellem os, indtil tandlægen sender en mail, hvor denne tydeligt presset, fordi jeg vil gå offentligt med min oplevelse, skriver: "Jeg videresender denne mail og dit brev til din egen tandlæge til orientering og til min advokat og til min fagforening Tandlægeforeningen, da jeg opfatter din fremfærd som trusler om afpresning"!!!!
Efterfølgende kommer der en mail fra specialtandlægens advokat, at jeg skal klage til Styrelsen for patientklager frem for gennem medierne. Jeg svarer tilbage, jeg gør det, jeg har skrevet, og at den uhyrlige anklage mod mit navn omgående skal trækkes tilbage hos dem, jeg kan se, den er sendt til, eller man straks anmelder mig til politiet. Dette da en så alvorlig anklage, "trusler om afpresning", mod mig bestemt ikke skal have frit spil. Specialtandlægen udstiller sig selv som et meget koldt og uanstændigt menneske. Jeg hører intet fra advokaten eller tandlægen, så jeg politianmelder for bagvaskelse. Her står mit tandlægebesøg lige nu, da der tydeligt hellere skal bruges penge på at true mig til tavshed med advokat, end at tilpasse en faktura til virkeligheden.
Jeg har ikke oplevet specialtandlægens faglighed, da der kun blev hevet en tand ud, så jeg har intet at sige om den. Selv skriver tandlægen i mail til mig: "Jeg er specialtandlæge i kirurgi med 30 års erfaring. Derfor forekommer mine behandlinger med patienternes øjne af og til tilsyneladende lette, og det er fordi jeg har stor erfaring!"! Der argumenteres igen om dygtighed frem for, at hun lavede det, der står på fakturaen som "operativ fjernelse af tand". Der er flere opremsninger om alt det farlige, der kunne være sket, "hvis", "hvis", "hvis"... Fakta er blot, der ingen ting var, der gjorde noget kompliceret overhovedet!
Penge retur for at lukke min mund offentligt og dermed så beskyldninger mod mig om afpresning til flere modtagere er uhyrligt sigende om tandlægen. Så kort og godt find en anden specialtandlæge ved behov!
Dette er min anden anmeldelse på Trustpilot af forløbet. Tandlægen fik gennemtrumfet, dennes navn ikke må nævnes negativt. Jeg kan dog se, det er helt okay, når det er positivt!
Thorkil Jensen

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Blev henvist af egen tandlæge , en kindtand med betændelse skulle fjernes operativt . Mette og hendes team er utrolig søde og venlige . Efter ca en halv time var tanden ude , helt smertefrit , og kun minimale smerter et par dage efter . Min bedste anbefaling . Tak for hjælpen Mette og team .
Anita Axelsen
At have brug for en tandlæge med speciale i kæbekirurgi er nok en situation, de fleste af os helst vil undgå - det gælder i hvert fald for undertegnede. Ikke desto mindre har jeg afsluttet et forløb med kæbekirurgi hos Specialetandlægerne Budolfi Plads med en overordentlig positiv oplevelse. Derfor få Mette Marcussen og hele hendes team de allerstørste anbefalinger fra min side.
Mette er enormt dygtig og fagligt velfunderet. Hun besvarer tålmodigt spørgsmål af alle slags og sikrer, at man som patient går ind til forløbet veloplyst og med ro i maven. Når hun arbejder er det også med ro og professionalisme. Mette er på samme tid både direkte, forstående og empatisk.
Mettes team leverer en service på helt samme niveau. Lige fra man melder sin ankomst i receptionen, bliver klargjort mv. af sygeplejerske og klinikassistent og til besøget afsluttes er man i trygge hænder. Alt foregår med et smil på læben og i et tempo, hvor man som patient kan følge med, der forklares og spørgsmål besvares velvilligt.
Hele mit forløb var præget af professionalisme, tryghed, og empati. Derfor får Mette og hendes team mine bedste anbefalinger - som jeg i øvrigt allerede har videregivet også til egen familien og venner.
Jeg er en velvoksen fyr på 56, der skulle have fjernet en besværlig visdomstand, min egen tandlæge ikke turde røre. Den var øm, stor og sad dybt i kæben, så jeg var en smule spændt på, hvordan det ville gå.
Jeg kom i stolen og sagde, at jeg gerne ville have et ordentligt skud bedøvelse (måske fordi jeg er lidt en pivskid med sådan noget). Mens vi ventede på at bedøvelsen skulle virke, forklarede en topkompetent klinikassistent forløbet bagefter - mundhygiejne, hvad jeg skulle spise osv. Jeg fik også det hele på skrift.
Specialtandlægen gik i gang og spurgte løbende til, om jeg havde smerter. Hun bedøvede ekstra undervejs og var hele tiden obs på, om det virkede godt nok. Samtidig forklarede hun, hvad hun gjorde, og hvor langt hun var - det var dejlig trygt.
Hele forløbet var lynhurtigt - det, der varede længst, var at vente på, at bedøvelsen virkede - selve arbejdet med tanden var få minutter.
Nu har jeg ikke flere visdomstænder, men skulle jeg alligevel få brug for en specialtandlæge, bliver det her igen.
Tusind tak for en topprofessionel og empatisk behandling
Jarl Paulsen

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Som henviser kan jeg kun anbefale Mette og hendes team. Behandlingerne bliver udført professionelt og alle vender tilbage med store roser til Mette

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Faglig dygtig og meget omhyggelig. Mette er en meget behagelig og faglig dygtig kæbekirurg. Specieltandlægerne Budolfiplads er vores foretrukne henvisningsklinik, når vi henviser vores patienter ud af huset. Så da min svigerfar skulle have en tand opereret ud, var valget nemt. Har kun godt at sige om Mette Marcussen.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Blev henvist fra min egen tandlæge hertil. Fik hurtigt en tid og blev undersøgt med røntgen og scanning. Venlig modtagelse og hurtig undersøgelse. Resultatet blev sendt elektronisk til min tandlæge som kunne bruge det direkte.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Hurtig, effektiv og ikke mindst uimodståelig service og omsorg!
For nogle år siden fik jeg rykket en visdomstand ud ved min tandlæge, lidt kompliceret og 2 timer i smerte!
Denne gang valgte jeg Specialtandlægerne Budolfi Plads og sikke en oplevelse! Trods denne tand også var kompliceret tog det ingen tid, ingen smerter under operationen og her dagen derpå ikke behov for smertestilledende. Kan kun anbefale Specialtandlægerne Budolfi Plads 👏🏻
Mit barnebarn havde mange smerter i en visdomstand og de tog sig tid til at operere den ud samme dag.
En meget fin og professionel behandling. Søde smil og rigtig god atmosfære.

Odpowiedź od Specialtandlaegerne Budolfi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.