Reakcja na opinię
Super god oplevelse. Sødt personale. Vi vil klart anbefale at bruge spartand. Lejligheden vi boede i var lækker, der var alt man skulle bruge, vaskemaskine opvasker osv.. byen er også hyggelig, en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super oplevelse hele vejen igennem. Gennemført og et hyggeligt sted i Gdansk. Prisen blev anslået ved konsultation og den holdte ved endt behandling. Klinikken virker helt ny og virkelig pinligt rent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste og billigste tandlæge i udlandet
Torunska 15/16, 80-748, Gdansk, Polska
Jeg har fået gennemrenoveret mine tænder hos Spar Tands klinik i Gdansk. Jeg er fuldstændig målløs over resultatet. En af mine fortænder var flækket på langs og på tværs og blev kun holdt sammen af en plombe som gjorde tanden sort. Nu er den gamle plombe blevet boret ud og tanden er blevet bygget op igen i den rigtige farve, blot ovenpå den originale men dårlige gamle tand. Desuden havde jeg en overlagt fortand, hvor det overlagte nu er slebet af, tanden havde medfødte farvefejl og den fik så samme nye belægning som den først beskrevne. Nu er den flot og i min normale tandfarve. Tænderne ved siden af fik også en lignende tur så nu er alle fire øverste fortænder meget flotte.
I undermunden havde jeg åbne tandhalse og de er alle blevet lavet med i alt 11 belægninger og fyldninger. Fantastisk resultat. Desuden fik jeg nogle gamle plomber udskiftet. Også her med fuld tilfredshed.
Jeg boede i en lækker, men billig lejlighed i en uge og var til tandlæge de fire af dagene i mange timer.

Tandlægebehandling :
Knogleopbygning, sinusløft, 4 implantater med bro 6 kroner i overmund højre og venstre siden.
Ingen tandlæge ville lave dette pga. kronisk sygdom. Deres løsning ( som jeg ikke ønskede) kostede det samme som begge sider kostede med den løsning jeg ønskede. Jeg er genganger hos STO-dent.
Deres service er i en klasse for sig. Sto-dent gør deres yderste for at du er. tryg og du forstår hvad der sker. De følger op på dig, når du er hjemmme igen.De taler engelsk. Jeg har vel været i Gdansk 5-6 gange.Jeg bookede selv lejlighed lige ved Sto-dent 10 min. frs old town. 20 min fra lufthavn , hvor jeg bruger Uber, pris er mellem 100-140 kr. alt efter hvad tid på døgnet det er . Jeg vil altid have kontakt til Sto-dent . Samt kan jeg anbefale deres tandrens, som er så lang højere standart end i Danmark og den er jeg virklige afhæning af. Jeg skal tilbage i starten af det nye år og have lave en knækket tand. Jeg stoler bare på andre tandlæger end Sto-dent. Jeg ved de siger havd de kan og ikke kan. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne få implatater, pga. af tandlæger i Danmark.
Tak Kate & co. ❤️ Jeg er så rørt over, at I gjorde det, jeg har kæmpet med i så mange år, og også "skammen" over manglende tænder, nu kan jeg glemme det. Det er så svært at forstå, at det virker, og nu behøver jeg ikke at holde min hånd op foran munden, når jeg taler. Jeg kan slet ikke forstå det. Tak fordi du er dig, og min tillid til dig er stor. ❤️. Vi ses igen i februar, så jeg kan få lavet den popcorntand🍿🦷, Så jeg ønsker jer alle en god jul 🎄 og alt det bedste i det nye år 🥳. Så ægte tak♥️ til jer alle 🥰

Odpowiedź od SparTand.dk
Det er anden gang at jeg er taget til denne klinik for at få lavet tænder. Det er så godt arbejde af tandlægerne der arbejder der, at jeg overvejer at rejse derned til mit halvårs check og rens. Denne gang fik jeg lavet 4 huller i et hug og efterfølgende føles alt super godt.
Kan varmt anbefale denne klinik og ikke mindst Spartand.dk der arrangerer det hele til 5 stjerner.

Odpowiedź od SparTand.dk
God service. Rart sted at komme. Flot arbejde. De giver sig god tid. Det er min oplevelse at det rent fagligt er en højere standart, end de Danske tandlæger jeg har oplevet gennem livet. Jeg har været hos dem flere gange, og har for længst droppet min gamle tandlæge.
Jeg kan varmt anbefale denne Klinik.

Odpowiedź od SparTand.dk
Jeg vil hermed anbefale Spar Tand.dk på det varmeste.😊 De er alle søde og venlige .De vil gøre deres bedste for man bliver tilfreds med resultatet. De er meget omhyggelige og de har perfektion for deres håndværk. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Jeg har lige været der for ca.5 uger siden for 3 gang og fik de flotteste tænder lavet .Jeg /vi er så glade for vi har lært jer at kende 🥰👍. Det er bestemt et besøg værd og så sparer man også penge i forhold til DK.
Det er ikke sidste gang vi vil besøge Jer .
Tusind tak for super godt arbejde.
knus Annagrethe Bjerg 😘👍

Odpowiedź od SparTand.dk
Har været via SparTand.dk hos StoDent tandlægerne i Gdansk. Her har jeg gennemgået en TOTAL-renovering af samtlige 28 tænder, og jeg må sige at det overgår min Vildeste forventning. :-)
ALDRIG havde jeg forestillet mig, ikke nok med at min tandlægeskræk fuldstændig er pist forsvundet, men at få det smukke smukke resultat som taler for sig selv, HVER gang jeg smiler! :-)
Har fået foretaget 9 implatater, 2 broer og ialt 28 kroner, og det til en besparelse på rundt - 75% set i forhold til priser i København, London eller Berlin! - De er de mest professionelle og sødeste tandlæger, klinikassistenter og specialister inden for branchen er jeg sikker på! :-) Altid er patienten i fokus, med Master-service og de mange timer jeg har brugt i tandlægestolen -> jeg ville gøre om igen - på stedet, skulle jeg stå for valget nu!! :-) Jeg anbefaler på det varmeste!!
Af hjertet tak Katarzyna (Käthe), Magda, Gertrius, Marco og Beathe m.m. - fantastisk, fantastisk. (Værd at nævne: jeg er IKKE på kommision hos tandlægerne, men er diplomat og internat. konsulent ;-) )
Glæder mig til et gensyn for en "opshine" og tandrens her i foråret!

Hej Marco og Kasia
Har været afsted 2 gange. 1 besøg var lige lovlig lang en hel uge. Det var nu lidt kedeligt. Selve tandlæge besøgene. Total gode. Det var første gang jeg skulle have implantater, så var ret sikker på jeg ville få smerter. Men der var ingen smerter til min overraskelse.
Besøg 2, 4 dage. her skulle der kroner på. og kunne forstå på Kasia at man havde arbejdet express, så jeg ikke skulle afsted igen for 3. gang. Så det var bare alletiders.
Vil helt sikkert benytte mig af Spartand igen. Jeg ved at jeg kommer til det, over tid, da min paradentose gør at jeg skal have lavet mere....
5 stjerner herfra for denne gang.
Skal også lige siges at når man ringer til dig Marco. Så er du venlig og extremt behjæpelig.
Det var bare lige det..........

Odpowiedź od SparTand.dk
4. besøg. For lidt over et år siden fik jeg sat 5 implantater op i sommerferien. Uheldigvis afstødte kroppen 1 af dem, hvorfor turen gik til Gdansk i sommers for at få skruet det op igen - på klinikkens regning 👍 I efterårsferien var jeg nede og få målt op til den sidste krone mandag og fik torsdag monteret og justeret den nye krone på implantatet. Havde aftalt at de mellemliggende dage var uden tandlæge, så konen og jeg kunne se andre dele af landet. Klinikken er fra 1. gang og til nu flyttet over i nye lokaler, som er totalrenoverede og det er virkelig blevet en veludstyret og rigtig pæn klinik. Som altid - grundigt og perfektionistisk arbejde fra tandlægernes side. Jeg er rigtig glad for resultatet. Mange tak til Kate og Marco for at hjælpe mig godt på vej på denne rejse. Slutteligt. Nyd Gdansk. Det er en Perle med enorm smuk arkitektur, søde mennesker og god mad.
Kan varmt anbefales ❤️

Odpowiedź od SparTand.dk
Mit første besøg hos en udenlandsk tandlæge. Efter flere besøg hos forskellige danske tandlæger, hvor smerter og psykisk gene har fyldt meget, besluttede jeg at prøve SparTand i Gdansk. Under mit ophold, boede i lejlighederne som lå lige overfor. Hvis jeg var i tvivl om noget hen ad vejen (nøgler, adresse m.m.), har man en hotline klar til at hjælpe på dansk!
Jeg fik lavet adskillige ting.
3 rodbehandlinger, 15 fyldninger, ét implantat og en udtrækning af kindtand.
Jeg var yderst skeptisk ift. hvad de danske læger har præsteret, men min konklusion er:
- utrolig behagelige og opmærksomme tandlæger.
- smertefri behandling.
- nemt og ligetil.
- BILLIGT.
Og det bedste var, at bedøvelsen VIRKEDE! Ikke noget med at føle sig som nåle pude, og heller ikke noget med at bedøve ned i en åben tand!
Rigtig god oplevelse!

Odpowiedź od SparTand.dk
Vi kontaktede SparTand og samme dag sad vi i tandlægestolen i Gdansk. Virkelig super service! Tandlægerne var virkelig søde og professionelle. Kan klart anbefale SparTand.

Odpowiedź od SparTand.dk
Absolut fremragende fra start til slut.

Odpowiedź od SparTand.dk
Det har været en rigtig god "service" lige fra start til slut. Kan helt klart anbefale denne klinik. Super venligt personale, som var gode til at forklare hvad der ville ske

Odpowiedź od SparTand.dk
dette har været en perfekt oplevelse jeg kan varmt anbefale det . i må gerne kontakte mig 30851850

Super professionelt firma.
Lige fra den første kontakt med spartand.dk, har der været den bedste service man kunne tænke sig, og ekstrem hurtig svar på hvad det end måtte dreje sig om.
Vi følte os i trygge hænder på hele turen da der i rejsedokumentet var beskrevet alt fra rutevejledninger, priser osv.
Lejligheden vi boede i var fantastisk lækker og ny Med en beliggenhed kun få minutters gang fra den gamle bydel i Gdansk og med tandlægeklinikken næsten i baghaven gjorde, at vi trods behandlinger på forskellige tidspunkter, kunne komme rundt på egen hånd i byen.
Behandlingen hos tandlægen var yderst professionel og tandlægerne meget søde, venlige og omsorgsfulde.
Vi følte os under hele forløbet i trygge hænder og vender derfor tilbage til efteråret.
De bedste anbefalinger fra
Maria Sørensen

Spartand i Gdansk
Absolut den mest profesionelle og bedste tandbehandling jeg nogensinde har oplevet. Personalet forklare indgående omkring behandling, og i mit tilfælde risici. Helt igennem seriøst og kompetent personale.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til klinikken som,jeg har besøgt 3 gange nu og fortsat vil rejse efter ved tandlægebesøg.

Odpowiedź od SparTand.dk
Jeg var på ferie i Gdansk denne helgen og var uheldig med at den ene tannen min knakk. Kontaktet da Spartand.dk og fikk raskt svar og en time til tannlegen der nede. Tannlegen var veldig hyggelig, ga god service og snakket godt engelsk så det var lett å forstå. Kommer nok tilbake hit :)
Ann Margaret

Odpowiedź od SparTand.dk
Har været hos spartand i gdansk super ophold fik lavet 3 implantater gode tandlæger og en deilig klinikk glæder mig til at komme igen om 3 til 4 måneder og hotellet var super dejligt kort til tandlægen kun godt at sige om det hele :) mvh Daffi

Bedste tandlægebesøg ever.
Var på klinikken i gdansk, super flot
Og virkelig professionelle ansatte.
Godt gået SPARTAND SUPER KONCEPT. I gør det så nemt for folk.
Både lejlighed og flybilletter hjælper de med
Skulle have ordnet min overmund,
Har fået de flotteste tænder, meget bedre end jeg havde regnet med.
Kan kun anbefale folk at tage til Gdansk ikke kun for tandlæge,
Men også byen er bare fantastisk hyggelig og mege billig.
Jeg tager i hvert fald en tur mere i påsken og får lavet undermunden.
Og glæder mig.
Mvh.Bastian

Odpowiedź od SparTand.dk
God oplevelse med hele behandlingen fra start til slut. Kan klart anbefales. Mvh Frank

Odpowiedź od SparTand.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.