! LUOTETTAVAA PALVELUA! SAVO liesituulettimen aktiivihiilisuodattimet löytyivät muutaman s-postin jälkeen. PostNord Logistiikan Bluetooth toimitus "sössi" kuljetuksen. Vastuullisesti minulle toimi... Zobacz więcej
Tilasin kumiholkin löystyneen tilalle, irroitin vesisäiliön ja rutistin ampiliittimen laittaessani piuhoja takaisin. Motonetista pidemmät piuhat ja uudet liittimet. Seuraavaksi rikoin kapillaarilasipu... Zobacz więcej
I absolutely thank you for manufacturing this product as my oven internal walls slightly expanded and my racks would not grip onto the sides. Unusual occurrence but the oven works just fine so this sa... Zobacz więcej
Ensin sain väärän tuotteen, mutta otettuani uudelleen yhteyttä heihin, lähettivät oikean tuotteen. Sain myös hyvityksen hinnasta. Hyvää asiakaspalvelua!
Kodinkoneiden ja suurtalouslaitteiden varaosien verkkokauppa. Valikoimissamme yli 10 miljoonaa artikkelia kaikille tunnetuille tuotemerkeille.
Valkkistentie 68, 37470, Vesilahti, Finlandia
- +358207229071
- info@sparestore.com
- sparestore.com
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Sparestore.com
Sivut selkeät ja helposti käytettävät
Sivut selkeät ja helposti käytettävät. Tuote tuli erittäin nopeasti ja hyvin pakattuna,kiitos. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun.

Nopea toimitus
Tämä oli yksinkertaista. Tarvitsin varaosan, löysin sen Sparestoresta. Tilasin ja se toimitettiin nopeasti. Kiitos!

Toimitus ihan ok
Toimitus ihan ok. Hinnan huomasin kilpaijalla olevan halvempi, myös verkkokauppa.

Odpowiedź od Sparestore.com
Helppo tilata-Toimitus hyvin nopea.
Helppo tilata.Toimitus hyvin nopea.Hyvä tuote.

Tilaus ja toimitus.
Tilaus oli helppo tehdä ja toimitus oli
nopea.

Selkeä,nopea toimitus
Selkeä,nopea toimitus; ei tarvinnut kysellä perään eikä odotella turhia tai jopa pohtia , onko kyseessä epäillyttävä toimija. Helppo maksutapa.

Odpowiedź od Sparestore.com
tuote oli kuten kuvauksessa.tilaan…
tuote oli kuten kuvauksessa.tilaan varmasti toistenkin

Odpowiedź od Sparestore.com
Mangelduken fungerar som den ska
Mangelduken fungerar som avsett. Lite besvärlig att montera, men manualen visar.

Odpowiedź od Sparestore.com
Jag är väldigt nöjd med varan samt med…
Jag är väldigt nöjd med varan samt med företaget det var enkelt att beställa reservdelar.

Odpowiedź od Sparestore.com
They provide the parts I need at…
They provide the parts I need at reasonable prices

Odpowiedź od Sparestore.com
Nopea toimitus ja tuotteet oli…
Nopea toimitus ja tuotteet oli täsmälleen sellaiset kun luvattiin.Suosittelen!