Ordered Macbook pro keycaps - arrived quickly and the quality is OEM !

I was annoyed to find out the item I purchased was out of stock. It would've been a much more pleasant experience if this was indicated before I went through the effort of making an online transactio... Zobacz więcej

I placed an order 3 days ago, money has left my account but I didn't receive a confirmation email so I began to worry. I've emailed several times and requested my money back within the 24hour peri... Zobacz więcej

I need to add my special thank to the Spare Parts Mobile Team as my package has just arrived and it includes all items. I need to start my work, hope it goes well. Best regards from Switzerland. Old... Zobacz więcej

1. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami

Spare Parts for any mobile device or tablets more 20000 products available in cheap prices

3,3

Średnia

3,3

Bonjour j’ai commander le 04/06 nous…

Bonjour j’ai commander le 04/06 nous sommes le 24/06 j’ai commander un câble de gaz pour un zip 4t je n’ai pas commander de Lamborghini ni de Rolex les temps et exetrement long si je ne m’abuse a ce jour toujours riens reçu je suis en attente de remboursement ne commander surtout pas sur ce site c’est une fraude en 20 jour pour un câble de gaz que je n’ai pas reçu un manque de professionnalisme à fuite cordialement

24 czerwca 2025

Arnaque

J'ai commandé via Instagram (Spare_parts_mobil17) un clignotant pour ma triumph, aprés m'avoir débité 125$ il me demande maintenant 100$ pour les sois-disant frais d'assurance du colis pour l'expédition, à ce moment là sentant l'arnaque je leur demande de me rembouser et ils me répondent que c'est impossible car le colis est en préparation. Aprés beaucoup d'échanges ils ne veulent toujours pas me rembourser. SITE ARNAQUE !!!!!!! ATTENTION !!!!!!

22 marca 2024

Order never arrived

Ordered in October and nothing arrived until December. I received an email in which I wrote that the order was being delivered to the mailbox and I haven't heard anything since then, even though I wrote via WhatsApp myself. I had written my address exactly as it should be but unfortunately you can't hear anything anymore.

22 grudnia 2023

French

French - j'ai payé pour une pièce qu n'est jamais arrivé. 1 x Chargement de la carte portuaire pour BlackView Bl5000 j'ai payé 11.04 € pour rien.
Après un message WhatsApp je n'ai jamais eu de réponse.

2 grudnia 2023