Sparekassen Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark Odense NV. Vi er kunder i Sparekassen Danmark i Odense NV, hvor Carsten er vores rådgiver. Vi er enormt glade for den service og imødekommenhed vi oplever i samarbejdet med Carste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark leverer altid varen! Du bliver taget i hånden fra start og fulgt hele vejen til døren. Vores familie er utrolig glad for den rådgivning der bliver givet både i form af hus kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sparekassen Danmark er den mest nærværende og "kunden i fokus" bank jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Her er man ikke bare et kundenummer - nej her er der meget meget tæt kundekontakt -... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flemming i Odense NV afdelingen har fanget os lige på det rigtige plan. Først ifbm. lån til hus og ombygning og senere til investeringsrådgivning. Han lurede hurtigt hvordan han skulle fange os(Især... Zobacz więcej

1. Bank
  2. Zarządzanie aktywami
  3. Finansowanie samochodów
  4. Instytucja finansowa
  5. Agencja kredytowa
  6. Bank – konta oszczędnościowe

Napisane przez firmę

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionærer, så vi tænker og handler mere langsigtet – og træffer beslutninger ud fra sund fornuft.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 581

Napisz recenzję

DET HELT RIGTIGE SKIFTE

DET HELT RIGTIGE SKIFTE:
Fra Danske Bank hvor jeg flere gange har oplevet fejl i vigtig kommunikation, lange svartider. Jeg har følt mig som et nummer i rækken, på trods af at jeg er en god kunde, med fornuftige aktiver i Banken.
Jeg blev anbefalet Sparekasse af et vennepar med 2 virksomheder, som netop havde skiftet, og er MEGET tilfreds.
Jeg oplever en helt anden tilgængelighed til min faste rådgiver i Sæby, hurtige svartider på mail, en let forståelig og god rådgivning ifb. med huskøb / ombygning.
Jeg er også MEGET tilfreds, og der er MEGET stor forskel på Danske Bank og Sparekassen Danmark tilgang og kundeservice.

2 marca 2026

Hej Britt

Tak for din meget flotte og uddybende anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds efter dit skifte til Sparekassen Danmark.
Vi lægger stor vægt på nærværende og personlig rådgivning, hvor tilgængelighed, hurtig opfølgning og en god dialog er i fokus. Derfor er det også dejligt at høre, at du har oplevet både korte svartider og kompetent rådgivning i forbindelse med dit huskøb og ombygning.

Vi er stolte af den tillid, du har vist os, og vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre, at du føler dig set, hørt og godt rådgivet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for de varme anbefalinger.

Oceniono na 4 z 5

God og lydhør Bank/Sparekasse og de er…

God og lydhør Bank/Sparekasse og de er løsningsorienteret med dig som kunde i fokus.
Kan kun anbefale at give dem et ring.
Anne-Mette 82229620 i Aalborg

20 lipca 2026

Hej Frank

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever os som både lydhøre og løsningsorienterede. Vi arbejder hver dag for at have kunden i fokus og finde de løsninger, der passer bedst til den enkeltes behov.

Tak for anbefalingen og de pæne ord, de er allerede sendt videre til Anne-Mette.

Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Vi er for nyligt skiftet til…

Vi er for nyligt skiftet til Sparekassen Danmark. Det er vi meget glade for, og vi vil anbefale det til alle. Man bliver virkelig set og hørt.

19 lipca 2026

Hej Nielsen

Tak for jeres flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I er glade for skiftet til Sparekassen Danmark. Vi lægger stor vægt på at skabe en personlig rådgivning, hvor vores kunder føler sig set, hørt og taget med på råd, så vi kan finde de løsninger, der passer bedst til deres behov.

Tak for anbefalingen og for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 4 z 5

Hele familien er flyttet over til…

Hele familien er flyttet over til Sparekassen Danmark
Vi er glade for flyttet, og følger at man bliver lyttet til og hørt
Vh Ulrik Nielsen

19 listopada 2025

Hej Ulrik
Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at hele familien er flyttet til Sparekassen Danmark, og at I er glade for beslutningen.

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig lyttet til, hørt og taget alvorligt, så vi sammen kan finde de løsninger, der passer bedst til deres behov.

Oceniono na 4 z 5

Efter vores skifte til en ny og mere…

Efter vores skifte til en ny og mere responsiv rådgiver i afdelingen har vi fået den rådgivning og hjælp vi havde brug for

15 czerwca 2026

Hej Helle

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I efter skiftet til en ny rådgiver har fået den rådgivning og hjælp, I havde brug for.
Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige, handle hurtigt og følge op, så vores kunder føler sig godt hjulpet gennem hele forløbet.

Tak fordi du delte din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Alt er gået uden problemer

Alt er gået uden problemer, og spørgsmål blev hurtigt besvarer.
Vil klart anbefale andre at skifte til vores lokale pengeinstitut.

Hej Taars-Ugilt IF

Tusind tak for de fem stjerner, og den varme anbefaling af os i Sparekassen Danmark.

Vi er glade for at I er kunder hos os, og ser frem til et fortsat rigtig godt samarbejde med jer.

Vi ønsker jer en god sommer og en god weekend.

Super bankskifte

Jeg er skiftet til Sparekassen Danmark og jeg er blevet mødt af venlige og kundeminded kunderådgiverer som har ydet en god service og besvaret alle spørgsmål i forbindelse med skiftet.

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, og velkommen til Sparekassen Danmark.

Vi er glade for at du er blevet mødt af den godt kundeservice og rådgivning, og at skiftet er gået godt.

Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med dig.

Rigtig god sommer.

En meget positiv oplevelse

Vi skiftede fra vores tidligere bank, fordi vi ønskede en mere personlig service. Vi har haft en fantastisk kundeoplevelse med Sparkassen Danmark fra dag 1. Vi er blevet behandlet godt som kunder, og vi ved, at vi altid kan ringe til banken, hvis vi har spørgsmål eller vil tale om noget. Vi er meget glade for, at vi har skiftet. Det har været en meget positiv oplevelse.

13 maja 2026

Hej

Allerførst varmt velkommen her til Sparekassen Danmark.

Tak for de flotte ord, og for at dele oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at skiftet til os har været en god oplevelse fra første dag.

Vi vægter personlig service meget højt, og er glade for at kunne hjælpe når der er brug for det.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Spar D har finansieret nybyg

Spar D har finansieret nybyg, og det har været et godt forløb hvor alt har spillet

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at forløbet med byggeriet er gået godt, stort tillykke med de nye omgivelser.

Vi ønsker dig en god weekend og en god sommer.

Oceniono na 5 z 5

Min bankrådgiver gav sig rigtig god tid…

Min bankrådgiver gav sig rigtig god tid til at fortælle om både sig selv og Sparekassen, og var meget behjælpelig da jeg havde et problem. Så jeg har kun godt at sige om mit skifte til Sparekassen Danmark

31 maja 2026

Hej Lone

Allerførst velkommen her til os i Sparekassen Danmark.

Vi er glade for at du deler de positive oplevelser du har med din rådgiver.

Endnu engang tak for at dele din anmeldelse, og rigtig god sommer.

God og professionel rådgivning

God rådgivning. Hurtig og effektiv .

15 lipca 2026

Hej

Tusind tak for de fem flotte stjerner og din anmeldelse her.

Vi er glade for at høre at du oplever den gode rådgivning, på hurtig og effektiv vis.

Rigtig god sommer til dig.

Super dygtige

Super dygtige, empatiske og professionelle medarbejdere

2 marca 2026

Hej Ingeborg

Mange tak for at dele de fem stjerner med os, vi er meget glade for at du sætter så fine ord på medarbejderne her i Sparekassen Danmark.

Vi ønsker dig en god weekend og en god sommer.

Oceniono na 5 z 5

Bankskifte og huskøb som førstegangs…

Bankskifte og huskøb som førstegangs køber.

Der må sidde nogen der ude i samme sko som os. Boligmarkedet, bankerne, lån og renter. Så ved alle nok hvor meget det kan fylde for førstegangs køber.
Kort sagt så synes vi at vi er blevet behandlet som mennesker og som en familie med 2 børn og 2 voksne. Ikke bare et tal eller en sag. Det har betydet meget for os samtid med at vores Rådgiver Rasmus fra Ålborg har været sød, tålmodig og besvaret vores mange tusinde spørgsmål. Han på anden side ydet en yderst professionelt rådgivning i sin helhed. Der blev både rådgivet om vores nuværende og fremtidige situation. Vi fik gode input og igangsat det der skulle til for at sikre vores økonomi i de kommende år. Vi kom også rundt om børnenes opsparringer og meget mere.

De bedste anbefalinger fra os her Mohammad, Rana, Noah og Nellie.

15 lipca 2026

Hej Mohammad

Tak for din meget flotte og uddybende anmeldelse.

Det glæder os enormt meget at høre, at I har følt jer mødt som mennesker og som familie gennem hele processen med både bankskifte og jeres første boligkøb. Vi ved, at det kan være en stor beslutning med mange spørgsmål, overvejelser og bekymringer, og derfor er det vigtigt for os at skabe tryghed og være til stede hele vejen.

En særlig tak for de fine ord om Rasmus. De flotte stjerner er allerede sendt videre til ham. Vi er glade for, at I har oplevet ham som både tålmodig, imødekommende og professionel, og at rådgivningen har givet jer værdi – ikke kun i forhold til jeres nuværende situation, men også med blik for fremtiden og familiens økonomiske sikkerhed.

Tak fordi I valgte os som pengeinstitut, og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi ønsker jer stort tillykke med boligen og ser frem til at følge jer og jeres familie i mange år fremover.

Oceniono na 5 z 5

Vi har været kunder i Sparekassen…

Vi har været kunder i Sparekassen Danmark i 10 år, aldrig er vi gået forgæves, ift. rådgivning. Altid yderst professionelle og lytter til vores ønsker.

13 lipca 2026

Hej Benny

Tak for din flotte anmeldelse og for de 10 år, I har været kunder hos os!

Det glæder os meget at høre, at I aldrig er gået forgæves, når I har haft brug for rådgivning. Vi sætter en stor ære i at lytte til vores kunders ønsker og finde løsninger, der passer til den enkeltes behov, så det er dejligt at vide, at det er sådan, I oplever samarbejdet med os.

Tak for jeres tillid gennem årene – vi ser frem til at hjælpe jer mange år endnu.

De bedste hilsner

Oceniono na 4 z 5

Der sker stort set alt det I siger I…

Der sker stort set alt det I siger I vil gøre. Det sætter jeg pris på . Den sidste stjerne kommer når renten på indlån stiger😜

11 lipca 2026

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever, at vi gør det, vi lover. Vi vægter troværdighed og opfølgning højt, så det betyder meget for os, at du lægger mærke til det.

Vi tager også dit ønske om en højere indlånsrente med et smil – og vi er meget glade for de fire stjerner indtil da.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du er kunde hos os. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

God sommer til dig

Oceniono na 5 z 5

Jeg har skiftet fra Nordea hvor jeg…

Jeg har skiftet fra Nordea hvor jeg ikke kunne få en professionel service, ny bank rådgiver hvert år, og ingen vejledning.

Sparekassen Danmark er helt modsat, en fantastisk kundeoplevelse fra dag 1. Her bliver man godt behandlet som kunde, og ikke som et nummer. God rådgivning til investering og bolig lån. Jeg er super glad for mit skifte.

30 kwietnia 2026

Hej Remi
Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en fantastisk kundeoplevelse fra dag ét.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og fremhæver den personlige behandling, rådgivningen omkring investering og boliglån samt den gode oplevelse i forbindelse med dit skifte til os.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Vi er rigtig glade for forløbet af…

Vi er rigtig glade for forløbet af overførsel fra vores gamle pengeinstitut, utrolig god behandling fra både Anders og Marianne, vi er rigtig glade for at være i Sparekassen Danmark, kan kun anbefales. Venlig hilsen Joan og Klaus Johansen - afd. City Syd

9 lipca 2026

Odpowiedź od Sparekassen Danmark

Tak for den flotte anmeldelse, Joan og Klaus!

Det glæder os meget at høre, at overførslen fra jeres tidligere pengeinstitut er forløbet så godt, og at I har følt jer godt behandlet gennem hele processen.
Vi er særligt glade for jeres ros til Anders og Marianne, den vil vi naturligvis straks give videre.

Tak for tilliden og anbefalingen. Vi ser frem til det samarbejde.

Nemt og proffessionelt !

Modsat vores tidligere bank, udviste Sparekassen Danmark imødekommenhed, og vi er meget tilfredse. Sparekassen Danmarks homebank system er nemt og overskueligt at arbejde med og det skal fremhæves, at man har samme "indgang" til privat og virksomhed - det er smart ! Tidligere handlede vi værdipapirer på en af onlineplatformene - Sparekassen Danmark gør brug af Saxo Banks handelsplatform - det er bare genialt at man kan samle det hele ved Sparekassen Danmark !

1 czerwca 2026

Hej Søren

Tusind tak for de flotte stjerner og den flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I oplever både imødekommenhed og gode løsninger hos os.

Tak for tilliden – den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Vi har været igennem en større…

Vi har været igennem en større renovering, og havde derfor brug for en bank som så den samme værdi, som vi kunne se, men på forhånd. Det har været en god rejse med Sparekassen Danmark. 5 store stjerner herfra.

7 lipca 2026

Hej Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at I har følt jer mødt i processen med jeres hus.

Tak for tilliden gennem hele forløbet. Vi håber I får rigtig meget glæde af resultatet af renoveringen.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremover.

Oceniono na 5 z 5

En personlig bank med dygtige…

En personlig bank med dygtige medarbejder. God service. Gode vilkor på boliglån. Anbefales ☺️

1 kwietnia 2026

Hej Sally

Mange tak for din anbefaling og fine anmeldelse af Sparekassen Danmark.

God sommer til dig

Jeanette Prang Poulsen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej