Southernlife

Dane kontaktowe

Oceniono na 1 z 5

Det burde være 0 stjerner-med mindre man skal bedømme mangel på moral og almindelig god opførsel. Alt kontakt stoppede et par dage før den aftalte levering som vi aldrig så noget til, og i dag har I slettet jeres profil på Facebook?
Jeg er selvfølgelig spændt på at høre eventuelle fantasifulde bortforklaringer- dem kan I passende gemme til politiet

21 czerwca 2025

Aldrig mere Southern Life

Prøver igen...Fik en meget mangelfuld påskefrokost leveret. Alt kommunikation inden levering var fin, men så stoppede den gode service så desværre. Har kæmpet for at få refusion men har desværre været nødt anlægge et privat søgsmål.
Jeg kan på ingen måde anbefale Southern Life.

21 kwietnia 2025

Kære Tina,

Tak for din feedback. Vi finder det dog nødvendigt at belyse sagen med de korrekte fakta, så andre læsere får et retvisende billede.

Du bestilte mad til kuvertpris, hvilket også fremgik tydeligt i din ordrebekræftelse. Alligevel havde du forventet buffet, hvilket ikke var det produkt, du havde valgt. Da du udtrykte utilfredshed, reagerede vi hurtigt og leverede ekstra mad samme dag – uden ekstra beregning – til en værdi af 800 kr. Derudover har du modtaget en refundering på 50 % af din ordre som en ekstra imødekommelse.

På trods af vores bestræbelser har du ikke ønsket at indgå i en konstruktiv dialog, hvilket vi naturligvis beklager, da vi altid ønsker at finde gode løsninger.

Oceniono na 1 z 5

Fik ingen mad selvom det var betalt 🤢

Fik ingen mad selvom det var betalt 🤢 glæder mig til, vi får pengene tilbage 🤣🤣det sker nok aldrig

23 kwietnia 2025

Kære Pia,

Vi beklager naturligvis den fejl, der skete med jeres levering. Som du også ved, tog vi fuldt ansvar – på trods af at leveringen lå uden for vores kontrol . Vi dækkede hele udgiften til jeres erstatningsmad i bestilt andetsteds, uden at du eller den reelle kunde bad os om det. Det gjorde vi, fordi vi tager vores ansvar alvorligt.

Til trods for dette har du – som gæst og ikke den egentlige kunde – siden sendt os en lang række e-mails, kommentarer og offentlige beskyldninger, hvor du kalder os svindlere. Dette sker 30 min efter .
Det er direkte usandt, og det er dybt urimeligt i lyset af, at vi har påtaget os hele ansvaret og kompenseret mere, end hvad man med rimelighed kan forvente.

Vi har stor forståelse for frustration, men vi accepterer ikke personangreb, falske anklager eller offentlig hetz. Det her handler ikke længere om kundeservice – det handler om anstændighed. Og vi vil ikke stiltiende finde os i at blive hængt ud, når vi har gjort alt, hvad vi kunne for at rette op på en fejl.

Påskebrunch

Vi fik påskebrunch. Det var en fin oplevelser med velsmagende mad samt lækkert friskbagt brød. De små smør og marmelader var i små glas pyntet med lyng. De smagte dejligt og så indbydende ud.
Vi nød alle den lækre skyr med masser af smag fra bær og granola.
En dejlig oplevelse som vi helt sikkert vil gøre igen.

21 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Desværre en ret stor skuffelse

Desværre en ret stor skuffelse. Anretningen så træt og trist ud og bar præg af enten at have været anrettet alt for lang tid i forvejen eller af ikke at være opbevaret på køl. De lune retter var fine og smagte godt

17 kwietnia 2025

Hej Kran Gravko ?

Jeg kan ikke lige se din bestilling nogen steder under det navn ?

Du må meget gerne tage kontakt til os på info@southernlife.dk da det ikke er den standard vi køre efter eller som vores kunder fortæller de oplever så det vil vi meget gerne have rettet op på. Vores anretninger er et af vores varetegn og noget vi sætter stor stolthed i. Ser frem til at høre fra dig ..

Bedste hilsner
Southern Life

Lækker flot tapas

Fik Landbrøds Tapas og helt igennem en spændende og fuldendt oplevelse.
Masser af smuk mad med velsmag.
Vi er tre par, der igennem årene har mødtes tre gange årligt, og har her afprøvet Tapas fra Fyn, Langeland og trekantsområdet. Denne tapas fra Southern Life ligger helt sikkert i den bedste del.
Vi anbefaler mad fra Southern Life, og skal helt sikkert prøve deres morgenbrøds levering.

22 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Den bestilte brunch kom aldrig

Den bestilte brunch kom aldrig, blev lovet erstatnings brunch med frynsegoder i form af kagetapas og lemonade, som heller ikke kom. Det kan i højste grad gøres bedre.

22 lutego 2025

Hej Charlotte ⭐️
Ja vi beklager rigtig meget at den første levering ikke kom . Desværre er vi ikke selv leverandør på Sydfyn, du har modtaget en fuld refundering samt en ny pakke med extra uden beregning . Og håber den nye pakke smagte dig☺️

Bedste Hilsner

Mega lækker tapas 🤩

Mega lækker tapas 🤩
Forskellige smagfulde delikatesser, og så med levering lige til døren som aftalt 🚙 Ikke sidste gang vi bestiller derfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 lutego 2025
Opinia niezależna

Trustpilot ocenia tę recenzję zgodnie z naszym procesem flagowania.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej