Jeg vidste godt at Soundliving laver fede, virkelig brugbare og gode produkter. Men jeg har aldrig prøvet over ear, så da jeg købte et wave over ears, var jeg overrasket over hvor hurtigt jeg vænne... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Zobacz więcej
Min datter på 19 år fik et par Wave gold i fødselsdagsgave og hun elsker dem! Rigtig god lyd og noise cancelling. Og de sidder rigtig godt på ørerne og om hovedet, meget behagelige at have på.
Virkelig ringe lyd - reklamerer med "noisecancelation" - det har de ikke skyggen af, til gengæld følger der virkelig dårlig forbindelse og lyd med. Hul lyd når man lytter til musik eller podcast,... Zobacz więcej
O Soundliving.dk
Napisane przez firmę
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dania
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og hurtig levering
Jeg synes firmaet yder rigtig god service. Hurtig levering og ligeledes hurtig svar på henvendelser efter købet.

God lyd til prisen
God lyd til prisen ca. 800 kr, og behagelige at have på. Godt batteri, ca 30 timer, og god bluetooth, ca. 15 m.

Hurtig og effektiv kundeservice
Hurtig og effektiv kundeservice. Mine earbuds var gået i stykker. Jeg skulle sende billeder, og indenfor 2 dage var der sendt et nyt par afsted til mig

EarPods fra Sound Living i sølv
Denne gang blev det til sølvfarvet øre dutter
Super lyd og ANC og de falder ikke
Sådan lige ud af ørene selvom der rystes
På hovedet 😁😂eller noget andet 👍👍👍

Hurtig og efeffektiv ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition - især dejligt når man er kommet lidt bagefter i forhold til bestilling af en gave

Den bedste service
Jeg ringer ind da jeg ikke har modtaget min ordre, og er klar til at forklare, men bliver mødt af det sødeste menneske, skal jeg ikke bare sende et wave pro, så det blev med 50 %, det er da service

Super kundeservice
Mine helt nye høretelefoner blev ødelagt efter at en lille plastik dims knækkede af, da høretelefonerne blev klemt i en taske. Kundeservice sendte mig ny høretelefoner uden beregning. Fantastisk service

Odpowiedź od Soundliving.dk
Virkelig god oplevelse med Soundliving!
Virkelig god oplevelse med Soundliving!
Jeg oplevede en fejl med mine earbuds, men deres kundeservice var hurtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Efter lidt fejlfinding sendte de uden problemer et nyt sæt.
Super service og klart de bedste earbuds, jeg har haft – kan varmt anbefales!
Især tak til Diana for en god service!

Odpowiedź od Soundliving.dk
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Virkelig tilfreds 🤗

Defekt earbuds
Ved modtagelse af mine earbuds virkede den ene ikke og jeg henvendte mig til kundeservice. De forslog et par løsningsforslag og da disse ikke virkede sendte de meget et par nye meget hurtigt.
Super service.

Odpowiedź od Soundliving.dk
Gode høreTelefoner men ….
Høretelefonerne er super gode og sidder virkelig godt i ørerne, men jeg synes sgu det er for dårligt det ikke bliver skrevet nogen steder at der sidder nogle små stykker plastic på dem der forhindrer dem i at lade op eller skabe forbindelse.
Det kan vel ikke passe jeg skal ud og finde hjælp på internettet for og finde ud
Af dette

Det er noget der dur!
Udover at mine høretelefoner (wave-udgave) er de bedste jeg har haft pt, så har servicen været fantastisk og hvad jeg kalder for seriøs.
-Havde et problem med et jackstick, og i stedet for at sende varen frem og tilbage, kom vi frem til en løsning vi alle var glade for.
-16 måneder efter blev de for slidte og knækkede inden i, efter en anstændig dialog med den service ansvarlige (Catharina, stor ros til hende) blev vi enige om jeg skulle have et par nye.
Der er ingen tvivl om, at både kvaliteten og servicen har gjort, at soundloving er de første jeg tager fat i, når jeg skal have nye høretelefoner.

Odpowiedź od Soundliving.dk
Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for…
Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for nogle måneder siden. Der var god service og levering os. Og hovedtelefonerne er meget pæne. Men hvis jeg prøver at snakke i telefon imens jeg har dem på, kan personen i røret aldrig høre mig ordentligt, så jeg må tage dem af.
Og de er elendige til at connecte med bluetooth, de vil ikke skifte connection fra fx computer til telefon med mindre jeg har hen og åbner min computer og slår dem fra der. Lyden på den er fin osv, men vil ikke ligefrem anbefale dem. Fik til gengæld en rigtig sød totebag med i købet.